تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 35 اولاول ... 21272829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوش به حال شما تهرانی ها
    یک سوال دیگه دور آرام موتور این ماشین تو دفترچه 750 نوشته شده اما مال من 1 خط پایین تر از 1000 وایمیسته که میشه تقریبا 850 آیا مال شما هم اینجوریه؟
    طبیعیه. من حتی ماشینهایی دیدم ه روی 1000 وایمیستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان بلاخره واسه سورن EF7 بنزینی کدوم یک از 4 گزینه زیر رو بهتر میدونید :
    1-ELF
    2-کاسترول مگنتک SM
    3-توتال 7000 ایساکو
    4-ادینول 10-40

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

1-ELF
    2-کاسترول مگنتک SM
    3-توتال 7000 ایساکو
    4-ادینول 10-40
    تو این موارد ELF انتخاب میشه
    اما روغن هایی مثل بهران سوپر پیشتاز و ایرانول ریسینگ برای موتور EF7 بهتر بودن.

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-ELF
    2-کاسترول مگنتک SM
    3-توتال 7000 ایساکو
    4-ادینول 10-40
    ادینول 40-10 آلمانی اگه اصلشو پیدا کنید از همه بهتره برای این ماشین
    بعدش elf
    توتال اصلا توصیه نمی شه چون مدلای تقلبیش خیلی زیاد شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با تشکر از دوستان.ادینول گیر نیاوردم.قیمت روغن های خارجی هم خیلی تند بود و از آنجایی هم که روغن رو باز 10000 عوض میکنم واسه 7000 تا حیفم اومد بهران رانا 60 تومنی یا کاسترول مگنتک sm بریزم.elf هم یارو گفت تو ایران پر میشه و فرقی با ایرانی ها نداره. واسه همین سوپر پیشتاز 40-10 ریختم اما باورم نمیشد روغن اینقدر تاثیر داشته باشه چون صدای موتور رو که چند پست قبل گفتم زیاده از بین رفت و همونی شده که دوست دارم.درجا فکر میکنی ماشین خاموشه.خداییش تو این آشفته بازار بهترین روغن همین سوپر پیشتاز هست نسبت به قیمتش کارش عالیه و از اصل بودنش هم ادم خیالش راحته..روغن با فیلتر و دستمزد کلا 50 چوب.فکر کنم روغن کارخونه آشغال بود چون رنگشم شیری بود نه قهوه ای و مثل آب شده بود.واسکازین رو هم یارو گفت نیازی نیست عوض کنی چون جنس خوب ریختن و دنده ها هم خوب جا میره بنابراین باشه رو 50000 تا عوض میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

طبیعیه. من حتی ماشینهایی دیدم ه روی 1000 وایمیستن
    آقا کاش یک صدایی از موتورت درجا و در دور موتور 3000 تا 3500 میزاشتی گوش کنیم ببینیم شما که میگی کم صدا منظورت چیه؟ و تا چه حدی رو میگی کم صدا و یم مقایسه با ماشین خودم میکردم.

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

با تشکر از دوستان.ادینول گیر نیاوردم.قیمت روغن های خارجی هم خیلی تند بود و از آنجایی هم که روغن رو باز 10000 عوض میکنم واسه 7000 تا حیفم اومد بهران رانا 60 تومنی یا کاسترول مگنتک sm بریزم.elf هم یارو گفت تو ایران پر میشه و فرقی با ایرانی ها نداره. واسه همین سوپر پیشتاز 40-10 ریختم اما باورم نمیشد روغن اینقدر تاثیر داشته باشه چون صدای موتور رو که چند پست قبل گفتم زیاده از بین رفت و همونی شده که دوست دارم.درجا فکر میکنی ماشین خاموشه.خداییش تو این آشفته بازار بهترین روغن همین سوپر پیشتاز هست نسبت به قیمتش کارش عالیه و از اصل بودنش هم ادم خیالش راحته..روغن با فیلتر و دستمزد کلا 50 چوب.فکر کنم روغن کارخونه آشغال بود چون رنگشم شیری بود نه قهوه ای و مثل آب شده بود.واسکازین رو هم یارو گفت نیازی نیست عوض کنی چون جنس خوب ریختن و دنده ها هم خوب جا میره بنابراین باشه رو 50000 تا عوض میکنم.
    سلام
    دوسته من
    قبلا هم گفته شده که روغن سوپر پیشتاز روغن خوبیه
    اما برای موتور xu7
    من 405 ر. از وقتی که این روغن رو استفاده می کنم ماشین خیلی نرم تر کار میکرد
    تازه تعویضش فکر کنم 9000 تا باشه.

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آقا کاش یک صدایی از موتورت درجا و در دور موتور 3000 تا 3500 میزاشتی گوش کنیم ببینیم شما که میگی کم صدا منظورت چیه؟ و تا چه حدی رو میگی کم صدا و یم مقایسه با ماشین خودم میکردم.
    این چیزی نیست که براش پست بزنید دور موتور ماشین در هنگام روشن شدن بستگی به سرد بودن ماشین داره .
    اگر هم موردتون خیلی حاده ببریدش یه دیگا بزننش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این چیزی نیست که براش پست بزنید دور موتور ماشین در هنگام روشن شدن بستگی به سرد بودن ماشین داره .
    اگر هم موردتون خیلی حاده ببریدش یه دیگا بزننش.
    شما اصلا خوندی من چی گفتم که نظر میدی؟
    من کی از دور موتور حرف زدم دارم میگم صدای موتور ef7 که دوستمون میگه خیلی کمه و گاهی فکر میکنه خاموشه چطوریه که من با ماشینم مقایسه کنم.چون موتور من هم کم صداست اما نه در حدی که فکر کنی خاموشه آخه ماشین برقی که نیست.حالا یکی توضیح بده واقعا همینجوریه موتور ef7؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز منظورم از کم صدا یعنی وقتی ماشین روشن می شه شما کنارش وایمیستید واقعا حس نمی کنید ماشین روشنه. فقط اگه دقت کنید و یا جای بی سر و صدا باشین (مثل پارکینگ) شاید تشخیص بدین موتور داره کار می کنه. دیگه داخل ماشین که هیچی حس نمی کنید. البته بنده به ماشین خیلی میرسم. همیشه بنزین سوپر از جایگاه های مطمئن میزنم ، روغن موتور ادینول اصل آلمانی تو موتورش میریزم و تنظیم موتور رو هم جدی میگیرم. استفاده از بنزین و روغن موتور نامناسب روی صدای موتور خیلی تاثیر داره. اصولا سورن ها خیلی کم صدا هستن. با اینجور مراعاتها حتی می شه اونا رو کم صداترهم کرد. بنزین و روغن موتور نا مناسب باعث خوردگی سوپاپها می شه و همین باعث افزایش صدای موتور می شه. گاز هم همین تاثیر رو روی موتور داره. برای همین بعد یه مدت تو خودروهای گاز سوز بایدسوپاپها عوض بشن.همینطور انواع مکمل ها و ...
    در مورد فایل صوتی هم شما چیزی نمی تونید ازش استباط کنید. صدای موتور رو باید حضوری بشنوید و نرمیشو حس کنید.
    در ضمن اگه ماشینتون نو هست فکر کنم مشکلی نداره. یه بنده خدایی تو تعمیرگاه مرکزی می گفت اصولا ماشین نو صدای بیشتری داره موتورش تا اینکه چند هزار کیلومتر ماشین راه بره و صدای اصلی موتور جا بیوفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •