دوستان به مدت چند دقیقه ای با خودتون تکرار کنید که i am safe and secure
نتیجه رو ببینید . من 4 ماهه متافیزیکی این مساله رو بررسی کردم .. قدرت کلام را دست کم نگیرید
کلمه ی secure به نظرم حرکت روده ها رو اوکی می کنه
دوستان به مدت چند دقیقه ای با خودتون تکرار کنید که i am safe and secure
نتیجه رو ببینید . من 4 ماهه متافیزیکی این مساله رو بررسی کردم .. قدرت کلام را دست کم نگیرید
کلمه ی secure به نظرم حرکت روده ها رو اوکی می کنه
باور کنید،من علت استرسم از صدای شکمم هست.نه اینکه همین جوری استرس داشته باشم.
وقتی همه جا دایم این مشکل رو دارم،اون وقت توقع دارید استرس نداشته باشم؟؟؟!!
من یه مشکل دیگه هم دیگه هم که دارم،اکثر مواقع اسهالم و روزی دو سه بار شکمم جار میکنه.
هفته پیش ،پیش یه دکتر گوارش خیلی مجرب رفتم،اون هم کلی دارو بهم داد.
هنوز که تاثیرش رو ندیدم،ولی امیدوارم تا پایان دوره قرصام تاثیر داشته باشه.
دوستان مشکل صدای شکم بجز دو مورد خواص بیشتر مربوط به نوع تغذیه و زندگی ما میشه. منم این مشکلو چند سالی داشتم. ولی تا 80 درصد خوب شد.
البته رشته دانشگاهیم و تحقیقاتمم به من کمک کرد.
این موارد دو به ترتیب انجام بدید انشااله مشکلتون حل میشه البته مورد آخر به تنهایی نصف مشکلتونو رفع میکنه (امتحان کنید )
1.صبح اول یک لیوان آب گرم بخورید.تا نیم ساعت بعدش چیزی نخورید
2.از نان جو بیشتر استفاده کنید تا نان سفید .
3.اگر چاقید و شکم بزرگی دارید ،رژیم بگیرید و شلوار تنگ نپوشید.
4.یک ساعت قبل غذا و 2 ساعت بعدش آب یا هیچ نوشیدنی نخورید بخصوص موقع غذا خوردن.
5.از میوه هایی مثل انجیر،گلابی،سیب زیاد استفاده کنید.
6.عسل طبیعی را با سرکه سیب یا لیمو تازه به همراه آب گرم بصورت شربت میل کنید .
7.بعد غذا راه نروید یا فعالیت زیاد نکنید.
8 .سه ساعت قبل از خواب غذا بخورید.
9.مدفوع خودتونو نگه ندارید.
10.موقع خواب یک لیوان آب نسبتا گرم بخورید.
11.شیر ،چای و میوه و حبوبات در طول روز نخورید.
12.غذارو آروم و بدون عجله بخورید.
13.دو ساعت بعد غذا نصف لیوان عرق نعنا با نصف لیوان آب بخورید(مارک خوب استفاده کنید مثل نوشبه)
14.غذاتونو کم بخورید و سبک بدون چربی و قند زیاد.
15.پیاده روی مداوم در بعد از ظهر یا ورزشهای دیگه خیلی کمک میکنه.
16.در روز چند قاشق روغن زیتون بخورید و بعد ار غذا حمام نروید.
17. در آخر شب شکمتونو کمی در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدین.
18.شبها کم نخوابید صبح زود پاشید و بعد از نماز صبح از خدا طلب یک زندگی خوب به همراه سلامتی کنید.
19.این مشکل یک شبه بوجود نیومده که یک شبه حل بشه پس دو هفته ای این موارد رو انجام بدید تا کامل اثر کنه.
20. اما مهم ترین نکته ، بعد از خوردن یک شام سبک 3 تا لبوی داغ بخورید و تا دو ساعت بعدش نخوابید .صبح یک دفع خوب دارید و یک دستگاه گوارش سبک.
در ادامه بگم که بزودی به شما میگم که چرا در یک جلسه یا جمع این مشکل بیشتر نمود پیدا میکنه . و راه حلش چیه البته بعد از انجام 20 مرحله گفته شده بالا.
ممنون ار اطلاعات مفیدتون آقا کیان.
من یه سوال دارم از خدمتتون،
من صبحا بلا استثنا بعد از صبحانه دستگاه گوارشم کار میکنه و عمل دفع به خوبی انجام میشه.
آیا لازم مورد آخر را انجام دهم؟
و یک مساله دیگه،من کلا در هر زمانی،جه گرسنه باشم چه سیر،شکمم صداهای عجیب غریب میده،
به قول یکی از دوستان،انگار قورباغه انداختم تو شکمم.واقعا موندم چی کار کنم.
ولی باز هم ممنون از راهنمایی خوبتون.
موقع غذا مطلقا آب نخورید، همین طور 1 ساعت قبل و بعد غذا.
ببخشید چیزای دیگه مثل نوشابه دلستر دوغ.. اینجور چیزا چی؟
من یه نظری دارم،فکر میکنم قرصای آرامبخش هم برای اعصاب روده مفید باشه.
من تاحالا مصرف نکردم ولی میخوام امی پرامین رو شروع کنم.
امیدوارم تاثیر داشته باشه برام.
باور کنید من اصلا آب بین غذام نمیخورم،ولی از این به بعد، قبل و بعد غذام رو میخوام رعایت کنم که آب نخورم.
نوشابه و این طور چیزا که بدتر؛ بخاطر گازی که داره اثرش از آبم بدتره.
ممکن شما کمی سردیتون کرده باشه بخصوص در زمستان بیشتر دیده میشه.آیا دفع شما درصبح راحت انجام میشه یا با فشار و اینکه به چه صورت است ،سفت یا شل یا بصورت نرم و اینکه بعد از بیداری تا 4 ساعت اول آیا بیشتر از یک مرتبه دفع دارید . و اینکه در طول روز چند مرتبه دفع دارید .و آیا زیاد تشنتون میشه بخصوص بعد از خوردن چیزی.و دهانتون در طول روز زیاد خشک میشه؟
بهتره اول نوع مزاجتونو مشخص کنید و بعد یک تغذیه مناسب داشته باشید خیلی تاثیر داره .
به روی شکم اصلا نخوابیدچون باعث میشه به دستگاه گوارش فشار بیاد و روده ها نتونن به راحتی حرکات خودشونو داشته باشن و بعد از بیداری باعث ایجاد باد شکم و حرکات زیاد روده میشه که خود این موارد باعث ایجاد صدا میشه.
دوست عزیز بهتره هیچ نوع نوشیدنی در موقع خوردن غذا مصرف نشه بخصوص نوشیدنی سرد چون باعث میشه گوارش غذا درست انجام نشه و این خودش باعث باد در دستگاه گوارش میشه و اعصاب روده ها هم تحریک میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)