5741 بهتره
5741 بهتره
دوستان واقعا باتری ایسر 1.5 ساعت بیشتر کار نمیده من خواستم ایسر بگیرم اما تا صفحه 5 تاپیک رو خوندم کاملا پشیمون پشیمون شدم![]()
کی همچین حرفی زده؟ من با 5741G در حالی که دائما هم از DVD اون استفاده میکردم، بیش از 2 ساعت کار کردم تازه باز هم باتریاش به آخر نرسد که لازم باشه از شارژر استفاده کنم.
لپ تاپ خودم (Asus N61JQ) در یک همچین وضعیتی حدود 1.20 تا 1.30 ممکنه کار کنه و Acer خیلی بیشتر کار میده.
آقا خواهشن شما برو پست های اول تاپیک رو بخون در مورد رنگ LCD در مورد صداهای لپتاپ همه و همه منو پشیمون کرد از انتخابم
ببین، گفتن رو بذار کنار! من خودم کارش رو دارم میبینم دیگه... این 3 تایی که من خریدم هیچکدومش صدای اضاقی نداره، البته انتخاب با خودتونه،من فقط نظر خودم رو دارم میدم. ضمنا اگه یکی از دوستان صدای لپ تاپش زیاد باشه، این دلیل نمیشه که همشون همین مشکل رو دارن، بگذریم از اینکه کلا لپ تاپهای گرون قیمت وایو سونی هم مشخصهشون داشتن صدای زیاد فن هست...
ایسر خوبه !!!
پول کم کارایی بالا واسه همه ی وسایل اینطوری حرف در میارن شما زیاد جدی نگیر![]()
تایید میشه شعار کمپانی هم همینه.![]()
آقا دمتون گرم فقط اگه میشه در مورد LCD هاش هم توضیح بدید
با تشکر
از پنل سیکو قدیم استفاده میشه که 15.6 جدید که بیرون داده همشون HD هستن و کیفیت خوبی داره..آقا دمتون گرم فقط اگه میشه در مورد LCD هاش هم توضیح بدید
با تشکر
به ببین عزیزم کلا هرچه قدر پول بدی آش میخوری ولی تو ایسر آشی که میخوری خیلی میچسبه..
کیفیت تصویر روبه رو خوبه از پایین بدک نیست.. از گوشه ها هم میشه تحمل کرد.
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده!
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)