جالب ترین پست اسپم!!!!تاپیک کاملا" تایید میشه .
جالب ترین پست اسپم!!!!تاپیک کاملا" تایید میشه .
حالا گوشی خوبی هست ؟ یا نه ؟
230 نسبت به قیمت جهانیش گرونه حالا کامتلم بخاد 20 بکش روش که خارج از اخلاق ورزشکاری....
پُست جالبی دادی!!!![]()
آخی طفلکی...خودم یه دونه واست میگیرم عزیزم!وای خدای من
من دارم از خوشحالی گریه میکنم به خدا....
درسته، من هم میخوام کامتلشو بگیرم. البته تا 10 خرداد چون اونموقع پول گیرم میاد و انشاا... تا اونموقع کامتلش شده 220 و...تبریک میگم بچه ها.ولی کامتل نیست فکر کنم کامتل 20 تومنی بیشتر باشه.
قیمت جهانیش که 185 تومان هست که نسبت به قیمتش عالیه، خود دارندگانش هم اینو میگن: rich multimedia with low priceحالا گوشی خوبی هست ؟ یا نه ؟
230 نسبت به قیمت جهانیش گرونه حالا کامتلم بخاد 20 بکش روش که خارج از اخلاق ورزشکاری....
ولی سریع قیمتش میاد پایین مثل رنوار و بقیه ی گوشی های الجی، اینجوری نمی مونه.
اره الان خریدن اشتباهه حتی ا هفته دیگه ممکنه پائین تر بیاد
تبریک به بچه های الجی بابت ورود گوشی به ایران
منم خیلی منتظر این گوشی بودم
اگر تو کفomnia hd نبودم اینو میخریدم خیلی باحاله مثله اسمش : د ی![]()
راما جان بده خواستم يك كم محمد آقا را دلداري بدم؟!!!
اينجوري كه پيش ميرفت، زبونم لال، داشتم سكته را در چشمان محمد جان (آي دي كله پوك) ميديدم؛ گفتم يك چيزي بنويسم حداقل يك كم بخنده!!!![]()
روی این گوشی میشه برنامه جاوا زیر 1mb نصب کرد ؟
آخه تو digikala.com پشتیبانی جاوا رو زده خیر ولی جاهای دیگه نوشته داره
ممنون
کمپانی الجی به زودی ورژن CDMA گوشی محبوب LG Cookie KX500 را روانه بازار خواهد کرد. این ورژن جدید صرفا در دسترس کاربران بازار گوشیهای تلفن همراه آسیا قرار خواهد گرفت، هرچند این احتمال وجود دارد که در آینده به بازار آمریکا نیز راه پیدا کند.
این گوشی از قابلیتهایی شامل صفحه نمایش لمسی 3 اینچی، بلوتوث2.0 به همراه EDR، فناوری Widget-based UI، سنسور حرکتی با قابلیت پشتیبانی از شبکههای CDMA 1x (به جای GSM) برخوردار است. LG Cookie KX500 به احتمال زیاد اواخر ماه می با قیمت تقریبی 276 دلار در کشورهای آسیا و اقیانوسیه عرضه خواهد شد
منبع : جي اس ام
دیجی کالا حالش خوب نیست! خوب معلومه جاوا مینصبه! البته محدودیتش رو نمی دونم ولی حدسم 2 مگ هست.روی این گوشی میشه برنامه جاوا زیر 1mb نصب کرد ؟
آخه تو digikala.com پشتیبانی جاوا رو زده خیر ولی جاهای دیگه نوشته داره
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)