تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 48 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 474

نام تاپيک: کمپین 3 میلیون sms در برنامه نود

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_sh_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

تجدیدی ها

بچه ها بیاید، ببینید کسی حق نداره با اون بچه خر خونه حرف بزنه. کسی تحویلش بگیره دندوناشو خرد می کنیم. همش سرش تو کتاب و درسه،بچه مثبت فلان فلان شده، وقتی تنها شدی می فهمی.
    این حال و هوای مدرسه محله من و تو نیست رفیق. کاشکی این طور بود.یاد بچگیات انداختمت. من خودمم یاد بچگیام افتادم، چی کار کنم، تقصیر مردای اسما بزرگ سازمانه. تقصیر کوتوله های فدراسیونه. به من چه در ردای مدیریت کلان ورزش خجالت نمی کشن قداره برداشتن و نفس کش می طلبن. به من چه دم در بیرون مدرسه زنگ آخر وایسادن تا بریزن سر شاگرد زرنگه و تا می خوره بزننش. زوره داداش من، زور!
    مدرسه ای که ناظم ومدیرش هوای قداره کش رو دارن همین می شه. درس می خونی فلان فلان شده شترق بگیر. سر کلاس سوالی که ما نتونستیم جواب بدیم رو جواب میدی خود شیرین؟ بومب نوش جونت! لیاقت چاپلوسیات همین مشت و لقده. بی پدر و مادر تو کار ماها دخالت می کنه. چرا این جوری کردین؟چرا اونجوری کردین؟ به تو چه ربط داره؟ دوبار که حالتو جا بیاریم ادم میشی.شکر اضافه میل نمی کنی.
    عزیزی که داری خط خطیای منو می خونی به من خرده نگیر. رئیس و روئسای این ورزش به من یاد دادن .این ادبیات فاخر این روزای ورزشه مملکت من و توئه. عین تنبلای کلاسای درس بچگیامون از درس جواب دادن یه شاگرد زرنگ مو فرفری بد جور دارن ناراحت شدند. یادته اگه همه تک می گرفتن ضایع نبود، ولی کافی بود یکی نمره خوب بگیره، اون نمره خوبه گندکاری بقیه رو بدتر نشون می داد.ضایع تر می کرد.معلم هوار می کشید اخه اینم تو همین کلاس بوده. هر چی گفتم به این به شما لامصبام گفتم. اون وقت همه دار و دسته تجدیدیا قرار می ذاشتن زنگ که خورد بریزن سر صاحاب نمره خوبه و دخلشو بیارن. اگه مدیر و ناظمم تو باغ نباشن که چه بهتر.
    منبع:آرین اسپرت

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مسئولان سازمان تربیت بدنی در تلاش هستند تا با مطرح کردن مسائلی همچون «تضعیف دولت و نظام» و اطلاق «جهت دار» بودن به برنامه نود، یا عادل فردوسی پور را وادار به همراهی با خود کنند و یا اینکه با تحریک او، فردوسی پور را در بحث های جدلی به اتخاذ موضعی تند بکشانند و از این رهگذر مقدمات برکناری او را فراهم کنند.
    فردوسی پور باید خیلی مواظب باشه چون اگه تحریک بشه و مواضع تند بگیره باخته و صداوسیما نمیتونه ازش حمایت(هر چند نصفه نیمه) کنه و الفاتحه(مع الصلات)
    آره باید خیلی مواظب باشه. باید با فکر و سیاست جلو بره طوری که هم حرف خودشو بگه و هم بتونه دست سازمان تربیت بدنی رو برای اعتراض ببنده.

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

تماس های مشکوک قبل از برنامه 90
    تماس اول
    - سلام، میخواستم بهتون یه دستوری بدم.
    برق: چه دستوری؟
    - میخواستم بهتون بگم از ساعت 23 دوشنبه، تا ساعت 1 بامداد روز سه شنبه برق های کل کشور رو قطع کنین.
    برق: انگار شما حالتون خوب نیست.
    - درسته حالم خوب نیست، مگه با وجود برخی از این مجری های تلویزیونی حالی هم واسه آدم می مونه؟!
    برق: درخواست شما رو نمی تونیم عملی کنیم، لطفا مزاحم نشید.
    - پس بزارید خودم رو معرفی کنم، من [...] هستم، حالا چی؟! بازم نمی تونید دستورم رو عملی کنید؟!
    برق: به به! ببخشید به جا نیاوردم، اما انگار سوتفاهمی ایجاد شده، شما رئیس [...] هستید، همه کاره ی مملکت که نیستید، در ضمن اون ساعت برنامه 90 داره، و من و خیلی از مردم میخوایم در اون ساعت برنامه 90 رو نگاه کنیم.
    - اه! اعصابم رو خورد کردی! مگه نمی دونی نباید اسم این برنامه رو پیش من بیاری؟! ... تق![صدای قطع کردن گوشی]

تماس دوم:
    - سلام، خوب هستید، میشه ازتون یه درخواستی داشته باشم؟!
    گاز: بفرمایین.
    - من [...] هستم، بچه ها قبلا جریان رو بهتون گفتن، می خواستم ببینم تصمیم گیری کردید؟ گاز صدا و سیما رو توی اون ساعتی که برنامه ی "اسمش رو نبر" پخش میشه قطع می کنین؟
    گاز: آقای [...] انگار فراموش کردید، ما قبلا به درخواست شما یک بار این کار رو کردیم، تصور شما این بود که به دلیل سرمای استودیو عادل خان برنامه 90 رو اجرا نمی کنه، ولی این آدم پر رو تر از این حرفاست، رفت دوتا کاپیشن روی هم پوشید و اومد برنامه 90 رو اجرا کرد.
    - اه! اینقدر اسم این برنامه و اون مجری رو پیش من نیار! ... تق![صدای قطع کردن گوشی]

تماس سوم:
    - سلام.
    ع.ل: سلام [...] تویی؟!، ساعت یازده شبه! مگه نمی دونی من الان دارم برنامه 90 رو تماشا می کنم، چرا مزاحم شدی؟!
    - می دونم، اما یه کار فوری داشتم، اگه میشه توی مجلس یه طرحی تصویب کنین که یک شبانه روز به جای 24 ساعت، بیست و دو ساعت باشه.
    ع.ل: خب که چی بشه؟!
    - اینطوری، از ساعت 23 تا ساعت یک بامداد رو از زندگی حذف می کنیم، و دیگه برنامه ی "اسمش رو نبر" هم وجود نخواهد داشت!
    ع.ل: باشه طرحش رو میدم به مجلس، اما واسه تصویب شدنش قول نمی دم.
    - پس امشب چی؟ یعنی امشب این برنامه باید به طور کامل پخش بشه؟! همین الان خودت تصویبش کن.
    ع.ل: نمیشه، باید بره توی مجلس، موافق و مخالف در موردش صحبت کنند و بعد رای گیری بشه.
    - موافق و مخالف؟! این سوسول بازی ها چیه؟! اصلا چرا اجازه میدی مخالف حرف بزنه؟!
    ع.ل: راستی تو مشکلت با این برنامه 90 چیه؟!
    - اه! اینقدر اسم این برنامه رو پیش من نبر! ... تق![صدای قطع کردن گوشی]

تماس چهارم
    - سلام ، من [...] هستم، یه درخواستی داشتم، با توجه به اینکه این روزها ایام امتحانات هست و باز هم از آنجا که درس خوندن امری مهم و حیاتی است، و باز هم از همانجا که ما خیلی به علم اهمیت می دهیم، و با توجه به اینکه این جوانان ناآگاه در این شب های عزیز امتحانات اقدام به اس ام اس بازی می کنند، از شما خواهش می کنم در راستای اعتلای علم از ساعت 23 دوشنبه، تا ساعت 1 روز سه شنبه سیستم اس ام اسی خودتون رو مختل کنید.

مخابرات: چی چی رو سیستم اس ام اسی رو مختل کنیم؟ مگه توی باغ نیستی؟ درست توی همین ساعت برنامه 90 پخش میشه، در ضمن این هفته هوادارای فردوسی پور تصمیم گرفتند پنج میلیون اس ام اس به این برنامه بزنن، هیچ می دونی چقدر کاسب میشیم؟ وایستا خودم حساب کنم … (بعد از بیست دقیقه) … به به! میشه صد و ده میلیون تومن!
    - مگه ماشین حساب نداری که به خاطر یه ضرب کردن منو بیست دقیقه پشت خط علاف کردی؟
    مخابرات: تازه برو خدات رو شکر کن، من با ماشین حساب محاسبه کردم اینقدر طول کشید، اگه هم ناراحتی یه ضرب دستی هم انجام بدم ببینم ماشین حساب درست عمل کرده یا نه!
    - ای بابا! با ما هم بعله؟! میخوای به هر بهانه ای شده ما رو پشت خط نگه داری که درآمدهای مخابرات افزایش پیدا کنه؟!
    مخابرات: همین که گفتم توی اون ساعت برنامه 90 پخش میشه، نمی شه از صد و ده میلیون تومن گذشت.
    - یعنی اصلا هیچ راهی نداره؟!
    مخابرات: ...؟!

به نظر شما تماس پنجم با کجا گرفته خواهد شد؟!
    الف.راستگو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینم لینک صحبت های کاملتر حاج رضایی و فردوسی پور در پایان برنامه نود واسه اونایی که ندیدن یا دیدن و می خوان دوباره ببینن:
    30.5 mb
    کد:
    کد:
    6.54 mb
    کد:
    کد:
    با زمان 4 دقیقه و 2 ثانیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

همه دوستان ميدونن جريان چيه و از كجا آب ميخوره. براي عده اي از دوستان ارشد سايت متاسفم كه خودشونو سانسور ميكنن.اين خانه از پايبست ويران است.دوست ارشدي كه جو گير نشدي ميشه به همه دوستان توضيح بدي تو اين جنجال چه كسي مقصره؟ همه جا سانسور هست

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

همه دوستان ميدونن جريان چيه و از كجا آب ميخوره. براي عده اي از دوستان ارشد سايت متاسفم كه خودشونو سانسور ميكنن.اين خانه از پايبست ويران است.دوست ارشدي كه جو گير نشدي ميشه به همه دوستان توضيح بدي تو اين جنجال چه كسي مقصره؟ همه جا سانسور هست
    خواهش میکنم دوستان بزارین این تاپیک بمونه و بحث اصلیمونو ادامه بدیم.بازم خواهش میکنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

رسانه ها رکن اساسی در جامعه ورزش هستند
    یاوری: تاثیرات برنامه 90 در رشد فوتبال ایران غیرقابل انکار است
    سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهر ری گفت: با تحریم برنامه 90 تاثیرات آن را در رشد فوتبال ایران نادیده خواهیم گرفت.

محمود یاوری روز سه شنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، عنوان کرد: برنامه ورزشی نود به خوبی تمامی زیر و بم فوتبال ایران را با جزییات درونی آن به صورت ساختار یافته بیان می کند و نباید نشان دادن واقعیت ها سبب ناراحتی اهالی فوتبال شود.
    وی ادامه داد: وقتی در یک مسابقه sms این برنامه در ساعات پایانی شب حدود یک میلیون و 500 هزار نفر شرکت می کنند این نشان از پر بیننده بودن و پرمحتوا بودن برنامه نود دارد و به اعتقاد من وجود چنین برنامه ای باعث پیشرفت فوتبال است.
    وی افزود: البته نه تنها 90 بلکه تمامی رسانه ها رکن اساسی را در ورزش ایران ایفا می کنند و اطلاع رسانی به موقع از سوی همین رسانه ها است که آگاهی مردم را افزایش می دهد.
    سرمربی تیم راه آهن اظهار داشت: البته ناگفته نماند تمامی رسانه ها باید با مسئولین ورزش کشور چه در سطح سازمان تربیت بدنی و چه در سطوح مختلف دیگر تعامل داشته باشند.
    وی بیان کرد: بجای این که بخواهیم برنامه نود و مجری آن را تخریب کنیم بهتر است که به آنها جهت گسترش و پیشرفت فوتبال کشور کمک کنیم.
    یاوری افزود: به عنوان یک مربی در سطح اول فوتبال ایران معتقدم که فوتبال ما نیاز به برنامه پر مخاطبی چون 90 دارد
    منبع:ایسکانیوز

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عادل عزيز ديشب خيلي ما برايت ناراحت بوديم براي خودمان براي بچه هايمان كه ميخواهند اينجا بزرگ شوند ما مثل تو بغض كرديم ما مثل تو در دل به تمام اين استبداد گريستيم دوستهاي همسرم خانه ما جمع بودند تا با هم در مسابقه اس ام اس شركت كنند نه براي خود مسابقه براي حمايت از طيفي كه تو جز.ش هستي وقتي برنامه تمام شد نميداني چه حالي داشتيم صبح هم بحث تو ميان همكاران و دانش اموزان بود من از درك يك مسئله ناتوانم بگو چه طور سي و يك سال اين استبداد بينظير مانده است حكومتي كه پايه هايش را يك مجري جوان ورزش كشور ميتواند تكان بدهد انچنان كه از ترس خواب را از ديدگان حاكمان بربايد
    زنده یاد فردوسی پور !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

غیرقابل انتشار از نود
    پخش ویژه برنامه ورزشی در شبکه بی‌بی‌‌سی فارسی، علت قطع سیستم پیامک برنامه نود بود.

این قوی‌ترین خبری بود که روز گذشته همه منابع مطلع درباره علت قطع سیستم پیامک مسابقه برنامه نود مطرح کردند. دیشب و ساعتی قبل از آغاز نود، درحالی که عادل‌فردوسی‌پور و اصغر‌ پورمحمدی ، مدیر شبکه 3 توافق کرده‌بودند این برنامه تنها مسابقه sms مرتبط با لیگ داشته‌باشد و گزارش‌هایی را که در آن کارشناسان درباره جایگاه نود سخن گفته بودند پخش کند و پیامک‌های مردم نشانی باشد برای اثبات حقانیت این برنامه محبوب ورزشی، اما ویژه‌برنامه بی‌بی‌سی فارسی همه چیز را به هم ریخت.
    شبکه تازه تاسیس فارسی زبان بی‌بی‌سی در بخش ورزشی خود به تحلیل اتفاقاتی پرداخت که میان فدراسیون و نود افتاده‌بود و در این برنامه از کمپین 5میلیون sms به نود سخن گفت. پخش این پیام از بخش فارسی بنگاه خبرپراکنی انگلیس باعث شد تا محاسبات قبلی به هم بریزد.
    پخش برنامه‌تلویزیونی نود که باید زودتر روی آنتن می‌رفت یک ساعت عقب افتاد ، مصاحبه‌ها دیگر پخش نشدند. پیامک‌ها هم هرچند مسابقه در برنامه گنجانده شده‌بود به دلایلی به مقصد نمی‌رسیدند.
    موضوع این‌گونه بود که مسابقه پیامک‌های نود تبدیل به مشکلی امنیتی شده‌بود تا مدیران صداوسیما برای کاستن از حساسیت‌ها و فرصت‌طلبی عوامل بیگانه تصمیم بگیرند از اعلام نتایج مسابقه نود خودداری کنند.
    البته دیشب میلیون‌ها نفر از مردم کشور بی‌آنکه ویژه‌برنامه شبکه بیگانه را دیده‌باشند برای دفاع از برنامه‌ای که دوستش داشتند به نود پیامک ارسال کردند.
    منبع:خبر آنلاین

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

‌اگر قرار است نود را منزوي كنند بهتر است در ورزشگاه‌ها را به روي مردم ببندند
    عابديني:سازمان يا فدراسيون نبايد براي صدا و سيما تعيين تكليف كنند
    نود به نظر من يك برنامه تاثيرگذار است كه علاوه بر تاثيرگذاري گاه در نقش اصلاح‌گري و هدايت‌گري فوتبال ما نيز كاركرده‌هاي مثبتي داشته است.

امير عابديني در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: «بايد واقع‌بينانه نگاه كنيم. هر برنامه‌اي نقطه ضعف و نقطه قوت‌هايي دارد. اما فوايد نود آنقدر زياد است كه ما اصلا نمي‌توانيم معايب اين برنامه را ببينيم. همين اندازه بگويم كه نود محبوبيت بي‌سابقه‌اي نزد مردم دارد.
    وي افزود:‌ «نود طي اين سال‌ها كمترين اشتباه ممكن را داشته است و در كنار مسايل فني فوتبال، حواشي جالب توجه و مسايل ريز و درشت مديريتي را نيز نه در پشت پرده كه به صورت آشكار پيش چشم مردم قرار داده است. تا جايي كه من به عنوان يك مدير همواره مراقب بوده‌ام كه مبادا كاري كنم كه به گوش نود برسد. چرا‌كه اين برنامه موشكافانه، بدون تعارف و شفاف با اهالي فوتبال برخورد كرده است.
    مديرعامل اسبق پرسپوليس در خصوص اتفاقات چند روز اخير و موضع‌گيري شديد فدراسيون عليه برنامه نود گفت: «وقتي از انتقاد بترسيم از مسير درست و اصولي‌مان دور شده‌ايم.
    غافل از اينكه تعامل خود نوعي ارتباط منطقي است. ارتباطي منطقي ميان نقد شونده و آن شخص كه نكته سنج است و مسايل جزيي را به دقت مورد بررسي قرار مي‌دهد. راحت بگويم نود چشم بيناي فوتبال ماست كه با رفتارهاي بعضي‌ها از بين نمي رود.
    عابديني تاكيد كرد: «دليل اين فشارها را نمي‌فهمم. درحالي كه اين نود نيست كه مي‌بازد و اين فوتبال است كه ضرر مي‌كند.»
    وي در واكنش به اظهارنظر يكي از مسئولان فدراسيون فوتبال كه گفته است نود حذف نمي‌شود بلكه بايد اصلاح شود، تاكيد كرد: سازمان يا فدراسيون كه نبايد براي تلويزيون تعيين تكليف آن هم براي برنامه‌اي كه به جرات مي‌توانم بگويم بالغ بر 25 ميليون بيننده تلويزيوني دارد.
    عابديني افزود:‌اگر قرار است نود را منزوي كنند كه به نظرم توانايي‌ اين كار را ندارند بهتر است فوتبال را از راه‌هاي ديگري هم به بن‌بست رسانند. مثلا در ورزشگاه‌ها را به روي مردم ببندند. روزنامه‌هاي ورزشي را تعطيل كنند و ...
    مديرعامل داماش گيلان ضمن انتقاد شديد از شخص رئيس فدراسيون فوتبال تاكيد كرد كه كفاشيان درحالي نود را به دليلي مسخره متهم كرده كه اتفاقا خودش با زبان تمسخر با مردم و رسانه‌ها سخن مي‌گويد: «بالاترين توهين‌ها كه يك مدير مي‌تواند به مردم داشته باشد در كارنامه كفاشيان ديده مي‌شود. متاسفم كه بايد بگويم او از جنس فوتبال نيست. من شخص او را مي‌گويم و با كميته‌هاي زحمتكش فدراسيون كاري ندارم. عابديني همچنين درخصوص شخصيت مجري نود گفت: «از زماني كه مديرعامل داماش شدم دو سه بار در برنامه‌اش با من تماس گرفت و هر بار من را به چالش كشيد. من پاسخ‌هايي دادم. اما از او ناراحت نشدم. اين جوان دوست‌داشتني حق دارد امثال من را به چالش بكشد و اين براي فوتبال ما امر پسنديده‌اي است.
    وي در واكنش به حضور ايويچ در پرسپوليس نيز گفت: «حضور ايويچ را به باشگاه تبريك مي‌گويم. اتفاق خوبي است. براي انصاري‌فرد هم آرزوي موفقيت دارم. ايويچ 5 سال از استانكو بزرگ‌تر است اما مي‌تواند مغز متفكر كار آمدي باشد
    منبع:خبرگزاری فوتبال ایران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •