دوستان یه ke990 به بنده انداختن،دوربینش خیلی ضعیف کار میکنه و فیلم برداری هم لگ میزنه....میخواستم بدونم خاصیت این گوشیه یا مشکل مربوط به ورزن گوشیه و با اپدیت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفآ یکی جواب بده![]()
دوستان یه ke990 به بنده انداختن،دوربینش خیلی ضعیف کار میکنه و فیلم برداری هم لگ میزنه....میخواستم بدونم خاصیت این گوشیه یا مشکل مربوط به ورزن گوشیه و با اپدیت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفآ یکی جواب بده![]()
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟
دوستان چه کدی رو بزنم تا ورزن گوشی رو نشون بده؟؟؟؟در ضمن اخرین ورزن کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من دوتا سوال داشتم
اول اینکه چجوری میشه برنامه ای رو از گوشی LG arena km900 پاک کرد ؟
دوم اینکه ایا این گوشی فایل منیجر داره؟ میخوام ترک بادی بریزم ولی باید اول نقشه هاشو کپی کنم نمیدونم چجوری
آقا خیلی چاکریم
باید فاکتور ریست کنی رمزش
3845#*990#
از راست به چب وارد کن
وارد منو که شدی گزینه ریست رو انتخاب کن
منتها همه چیز داخل گوشی پاک میشه
این گوشی فقط یک رمز داره که همون
#990*#3845
با این رمز وارد سیستم گوشی می شوید گزینه اول بزن
در این منو با کلید C میتوانید به عقب برگردید![]()
با سلام خدمت شما عزيزان..................
من چند وقتيه كه گوشي lg ku990i خريدم........
كسي هست كه بتونه كمك كنه ..... كه من اين گوشي رو فارسي كنم و يا حداقل برنامه اي باشه
كه اس ام اسشو فارسي كنه![]()
باسلام
دوستان و اساتيد.گوشي من ke990 هستش.ديروز گوشيم شارژ نداشت و خاموش شده بود.با نگه داشتن دكمه قرمز روشن شد ولي رفت روي emergency call وعلامت inset simcard اومد.خاموش كردم و زدم به شارژ ولي بعدش هر كاري كردم با سيم كارت بالا نمي ياد و روي emergency call مي ره.با سيم كارت ديگه هم امتحان كردم نشد؟؟!!!! لطفا سريعتر راهنمايي كنيد.ممنون مي شم.منتظر جواب اساتيد هستم
با سلام
گوشیLG KE 850 دارم که زبان فارسی نداره راهی هست که فارسی بشه ممنون میشم راهنمائی کنید
[QUOTE=cuteetuc;5687741]باسلام
دوستان و اساتيد.گوشي من ke990 هستش.ديروز گوشيم شارژ نداشت و خاموش شده بود.با نگه داشتن دكمه قرمز روشن شد ولي رفت روي emergency call وعلامت inset simcard اومد.خاموش كردم و زدم به شارژ ولي بعدش هر كاري كردم با سيم كارت بالا نمي ياد و روي emergency call مي ره.با سيم كارت ديگه هم امتحان كردم نشد؟؟!!!! لطفا سريعتر راهنمايي كنيد.ممنون مي شم.منتظر جواب اساتيد هستم[/QUO
دوستان ممنون مي شم زودتر منو راهنمايي كنيد.از دوستان اگر كسي مركز تعميرات تو كرج سراغ داره آدرس بده ممنون مي شم.مجددا تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)