تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 106 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من سونی زیاد ندارم ولی در مقابل I8510 اصلا میشه گفت که خاموشه ولی توی هدفون که غوغا میکنه و عالیه ولی توی حالت اسپیکر بیرونی چون جداگانه نداره و با اسپیکر تماس یکی هست صداش کمه
    منظورت از غوغا چیه ؟ تو بلندی یا کیفیت ؟
    صدای اسپیکر واسه من اصلا مهم نیست فقط هندزفریش خوب باشه کافیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

هدفونش عاليه مثلا با هدست بلوتوث وقتي با I8510 فيلم نگاه ميكني صداي باس عالي داره ولي در مقابل S8300 كمتره و توي هدفون ميشه گفت يكي از بهترينهاست

3. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .. صدا خروجی از اسپیکرش کم نیست ... نرماله ... نسبت به خیلی از گوشیهای بازار هم کیفیتش بیشتره هم بهتره ... تو هدفون هم که قبلا گفتم تجربه جدیدی هستش مخصوصا همون حالتهای لایت و خشن که گفتم ...

5. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کار GPS گوشی چطوره؟فقط از طریق اینترنت کار میکنه؟ وایا نقشه کاملی از تهران داره؟(مثل گارمین یا .....)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا این گوشی باطریش چطوره 3 روز جواب میده؟ مشکلات سامسونگ های دیگه رو نداره مثلا اس ام اس بیاد بره تو سیم کارت و delivery report مثل اس ام اس بیاد inbox و هی فک کنی اس ام اس جدید اومده
    یعنی مثل نوکیا فولدر جداگانه نداره؟
    ممنون

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

يه مشكل اساسي اون موقع زنگ زدن گوشي اگه اهنگ خاصي رو گوشي باشه 5ثانيه اهنگ رو نميخونه يا صداش كمه بعد يهو زياد ميشه البته اين شايد تنظيم خاصي داره كه اگه اينجوريه دوستان راهنمايي كنن ....باتري كه ميزني تو شارژ بهت نشون نميده كه كي فول شارژ ميشه اگه هم ديگه شارژ نشه يعني فول شارژ شده منظورم اون خطا ديگه تكون نخورن بازم شارژ رو ميزني دوباره خط اخر شروع به شارژ كردن ميكنه تا نيم ساعتم دوباره شارژ ميكنه و دوباره اگه پر شه بازم اين كارو تكرار كني بازم شروع به شارژ كردن ميكنه ديگه من موندم دليل اين كار چيه يا همه سامسونگها اين جورين يا مال من اينجوريه

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

چند نكته در مورد گوشي 8300:من دومين تجربه خريد گوشي سامسونگ رو دارم . ديگه هم سامسونگ نميخرم.اولين گوشي سامسونگ من i300بود كه گوشي خيلي خوبي اما امان از اين باتري كه هر جا ميرفتي بايد شارژر هم باهات بود بازم كم مياوردي گوشي رو 380تومن خريدم باور كنيد به زور تونستم150تومن بفروشم اونم در عرض 3هفته.گوشي ويندوز دار بود ولي صفحه كوچك كه اصلا نه عكسي ميتونستي نگاه كني نه فيلم.بعد از چند سال تو نوكيا و سوني بودن رفتم پاساژ و گوشي s8300رو ديدم خيلي به خودم فشار اوردم تا ديگه سمت سامسونگ نرم خلاصه گوشي رو خريدم خلاصه چند تا ايراد داره كه كه ديگه منو واقعا زده كرد يكي اين كه فوق العاده انتن دهي ضعيف داره خدائيش اينو بدون غرض ميگم من سوني w902هم دارم خدايي ميگم كه باور كنيد انتن دهي سوني و نوكيا خيلي خيلي بهتره..باتري كه ديگه احتياج به گفتن نداره...حالا اين 8300من باتري ضعيف ...تاچ ضعيف البته تاچش در مقابل گوشي مثل ايفون يا ....خيلي ضعيفه...دوربين كه اصلا 8مگا نيست.....انتن دهي كمي ضعيف...البته درباره منوش من ميگم كه خيلي خوب نيست شايد چون تا حالا سامسونگ نداشتم ..گوشي كه زنگ ميزنه نميتوني صداش رو سايلنت كني ....تا بعد ...

10. این کاربر از hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

يه مشكل اساسي اون موقع زنگ زدن گوشي اگه اهنگ خاصي رو گوشي باشه 5ثانيه اهنگ رو نميخونه يا صداش كمه بعد يهو زياد ميشه البته اين شايد تنظيم خاصي داره كه اگه اينجوريه دوستان راهنمايي كنن ....باتري كه ميزني تو شارژ بهت نشون نميده كه كي فول شارژ ميشه اگه هم ديگه شارژ نشه يعني فول شارژ شده منظورم اون خطا ديگه تكون نخورن بازم شارژ رو ميزني دوباره خط اخر شروع به شارژ كردن ميكنه تا نيم ساعتم دوباره شارژ ميكنه و دوباره اگه پر شه بازم اين كارو تكرار كني بازم شروع به شارژ كردن ميكنه ديگه من موندم دليل اين كار چيه يا همه سامسونگها اين جورين يا مال من اينجوريه

مال من در مورد زنگ اینجوری نیست ولی در مورد شارژ مال من هم اخطار نمیده ولی حالت دوم که دوباره شارژ میکنه الان I8510 هم همینجوره و مشکلی نیست عادت میکنی .
    یه سوال شما اگه S8300 داری پس چرا آواتار I8510 گذاشتی؟!؟!؟!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

چند نكته در مورد گوشي 8300:من دومين تجربه خريد گوشي سامسونگ رو دارم . ديگه هم سامسونگ نميخرم.اولين گوشي سامسونگ من i300بود كه گوشي خيلي خوبي اما امان از اين باتري كه هر جا ميرفتي بايد شارژر هم باهات بود بازم كم مياوردي گوشي رو 380تومن خريدم باور كنيد به زور تونستم150تومن بفروشم اونم در عرض 3هفته.گوشي ويندوز دار بود ولي صفحه كوچك كه اصلا نه عكسي ميتونستي نگاه كني نه فيلم.بعد از چند سال تو نوكيا و سوني بودن رفتم پاساژ و گوشي s8300رو ديدم خيلي به خودم فشار اوردم تا ديگه سمت سامسونگ نرم خلاصه گوشي رو خريدم خلاصه چند تا ايراد داره كه كه ديگه منو واقعا زده كرد يكي اين كه فوق العاده انتن دهي ضعيف داره خدائيش اينو بدون غرض ميگم من سوني w902هم دارم خدايي ميگم كه باور كنيد انتن دهي سوني و نوكيا خيلي خيلي بهتره..باتري كه ديگه احتياج به گفتن نداره...حالا اين 8300من باتري ضعيف ...تاچ ضعيف البته تاچش در مقابل گوشي مثل ايفون يا ....خيلي ضعيفه...دوربين كه اصلا 8مگا نيست.....انتن دهي كمي ضعيف...البته درباره منوش من ميگم كه خيلي خوب نيست شايد چون تا حالا سامسونگ نداشتم ..گوشي كه زنگ ميزنه نميتوني صداش رو سايلنت كني ....تا بعد ...
    در مورد حرفات اينجوري ميشه برداشت كرد كه زياد گوشي عوض نميكني من الان در حال حاضر N96 و N95 8Gb و N81 و 5800 و I8510 و S8300 دارم و انواع و اقسام گوشي داشتم به جز چيني و تنها مشكلي كه تو اين گوشي سراغ دارم فقط باتري هست و هيچ مشكل ديگه اي ندارم در مورد آنتن من زياد ميرم گردش و توي جاهايي كه نه N96 و نه هيچ نوكياي ديگه آنتن نميده من با I8510 تماس ميگيرم و همين S8300 رو هم اگه يه ذره جابه جا بشي آنتن ميده و در مورد تاچ گوشي كه ميتونم بگم عاليه و دوربين گوشي من نميدونم يا شما درست نميتوني عكس بگيري يا ميخواهي كار SLR رو برات بكنه وگرنه در سايز موبايل عالي و فوق العاده است

13. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

یه دفه رفته بودیم خارج شهر یکی از بچه های اف480 داشت همه مسخرش میکردن سامسونگ آنتن نمیده و از این حرفا رو 8510 منم ایرانسل بود و فقط باهاش آهنگ گوش میدادیمو عکس میگرفتیم یه 1110 هم دارم که روش سیم کارت دائمی همراه اوله که همرام بود بچه های دیگه هم یکیشون آیفون داشت یکیشونم k550
    میخاستیم زنگ بزنیم به یکی دیگه از بچه ها هر کاری میکردیم نه 1110 من نه آیفون نه k550 آنتن نمیدادن
    اون که اف480 داشت درش اورد باهاش زنگ زد روی همشونو کم کرد
    خود منم با اینکه ایرانسل روی 8510 هست هیچ مشکلی با آنتن دهیش ندارم
    این از انتن دهی
    تاچشم که خازنیه نمیدونم چجوری میگی ضعیفه اگه حتی از اف480 بهتر نشده باشه بازم عالیه
    دوربینشم که اون دستمون که اسمشو یادم نیست با 50d فکر کنم مقایسه کرده بودو ازش چیزی کم نداشت
    منوهاشم که سه بعدیه و از نوکیا و سونی اریکسون خیلی باحال تره

نتیجه : به احتمال خیلی زیاد گوشی شما از این چینی تقلبیاست یه عکس ازش بزار ببینیم

15. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •