اینکه 3 ترابایت سیگیت فقط usb3 هست یعنی با مادربورد قدیمی که usb3 نداره مشکلی خواهد داشت؟
اینکه 3 ترابایت سیگیت فقط usb3 هست یعنی با مادربورد قدیمی که usb3 نداره مشکلی خواهد داشت؟
usb3 سازگاری کامل با usb2 دارد بعبارت دیگه
1. اگر هارد usb3 باشه ولی مادربرد usb2 باشه هیچ مشکلی ندارد ولی سرعت در حد usb2 باقی میماند .
2. اگر هارد usb2 باشه ولی مادربرد usb3 باشه هیچ مشکلی ندارد ولی سرعت در حد usb2 باقی میماند .
نکته : با وجودیکه تقریباً مطمئن هستم که هارد 3 ترابایت سیگیت با اینترفیس usb3 هست ولی این اطمینان رو به 100 درصد نمیرسونم ، قبل از خرید حتماً بپرسید .
خب پس اینکه هارد وسترن نوشته usb2 and usb3 چه معنی ای داره ؟
اون فقط usb3 هست و این جمله usb2 and usb3 یه ترقند تبلیغاتی هست و همانطوری هم که گفتم usb3 کاملاً سازگار با usb2 هست .
سلام
دوستان من وقتی فایلی را که در هارد اکسترنال ام هست را تو ویندوز7 سرچ میکنم ، بلافاصله با No Items Match Your Search روبرو میشم . حتی فابل هایی که درون هارد هم هست سرچ میکنم، باز بی نتیجه هست؟
سلام دوست من .
به نظرم بهتر بود این سوال رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می پرسیدی .
سلام دوستان ، من شنیدم قیمت هارد تا یک ماه دیگه میاد پایین آیا این موضوع صحت داره؟
(نکته : همانطور که میدونین گرانی هارد عامل اصلیش دلار نیست!)
سلام
صحبتهايي هست كه ممكنه قيمتها پايين بياد ، ولي به نظرم كاهش قيمت خيلي نخواهد بود .
ضمن اينكه تير ماه تحريمهاي نفتي هم آغاز ميشه و در نتيجه نميتوان با قاطعيت درباره كاهش قيمت اظهار نظر كرد .
سلام دوستان
من 1 هارد 500 وسترن گرفتم موقعی که وصل کردم در اون قسمت install software پرسیده بود به اینترنت وصل کن تا یه سری نرم افزار های مورد نیاز دانلود بشه ! چه نرم افزار هایی ؟! و من No رو انتخاب کردم و بعدا وصل شده بود و وقتی رفت داخل درایو دیدم یه سری پوشه ها و دو تا فایل با پسوند .exe داره اونا چیه ؟ پاک بشن یا نه ؟!
ویرایش :
راستی یه سوال دیگه :
از ایناست که برقشو از خود پاور میگیره (اگه اشتباه نکنم بهشون میگن پاسپورتی)
میخواستم بپرسم که موقعی که لازم نداری و استفاده نمیکنی باید از usb بکشی ؟
باتشکر .
Last edited by Ice Pain; 03-05-2012 at 00:32.
دوست عزیز به احتمال زیاد اون فایل ها ( اگر هیچ شباهتی به خود برنامه های سیگیت نداشته باشد ) ویروسن.تا دیر نشده حتما هاردتو اسکن کن.دوست عزیز برقشو از USB کامپیوترت میگیره...کلا تا هر زمانی که با هاش کار داری بزار اتصال برقرار باشه ( به خیلی دلایل مختلف که گفتنش زمان زیادی می بره )
فقط خیلی خیلی حواست به safety remove هاردت باشه.دقت نکردن به این موضوع می تونه بزرگترین دشمن هارد شما باشه
---------- Post added at 02:58 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------
باور نکنید.حتی پایین هم بیاد...وارد کنندگان محترم حالا حالا ها می خوان استفاده کنن.این حقیقته. ( به دلیل نبودن کنترل و نظارت ) اگه کارت ضروری همین الان هم بگیر,چون شاید به خاطر تحریم های جدید حتی یه سری از برندها هم از بازار ایران برند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)