تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 43 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 423

نام تاپيک: تاپيك جامع مربوط به اتش سوزي محصولات ايران خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمن عرض سلام
    عصر روز چهارشنبه (عید قربان) حدودای ساعت ۵ همراه خانومم با لوگانمون در حال حرکت به سمت مهرشهر کرج و در اتوبان بودیم .
    پدر و مادرم همراه برادرم و دوستش چند دقیقه عقبتر از ما میومدن.
    چند کیلومتر مونده به گلشهر درست چند متر جلوتر از من ناگهان یه ۲۰۶ شعله ور شد و عرض چند ثانیه زبانه کشید
    من در خط سبقت اتوبان بودم و چون سرعت اتوبان کم بود بسرعت به سمت منتها الیه راست بزرگراه و ۵-۶ متر جلوتر از ۲۰۶ کشیدم و کپسول آتش نشانی یک کیلویی که در صندوق نصب کرده بودم بیرون کشیدم و به سمت ۲۰۶ رفتم
    در همین هنگام یه خودروی دیگه هم کپسولش رو بیرون کشید و من از قسمت زیر گلگیر به داخل موتور و اون هم از جلوی رادیاتور به داخل موتور کپسول رو باز کردیم .همین موقع چون اتوبان هم بند اومده بود ۴-۵ نفر دیگه هم کپسولهاشونو آوردند و یه بنده خدا هم پتو آورد و درب موتور رو باز کردیم و آتش موتور رو به کل خاموش کردیم
    خیلی وحشتناک بود ، باور کنید عرض چند لحظه اول آتش حتی داشت از دریچه های بخاری خودرو هم بیرون میزد که من ته کپسول رو اونجا زدم و خالی خالی شد
    خودرو ۲۰۶ از این سری های ۱۴۰۰ سی سی بود و از محل آتش مشخص بود از شلنگ بنزین شروع شده بود
    از شدت حرارت ایجاد شده محور واترپمپ حتی آب شده بود
    دوستانم ، من خواهش میکنم تمامی شما عزیزانی که هنوز کپسول برای خودرو تهیه نکردند ، حتما این کار رو بکنید.
    باور کنید یه جایی به درد میخوره که شاید نبودش فقط افسوس داشته باشه.
    من خودم حدودای ۲ ماه پیش از خیابون سپه تهران به قیمت ۷ هزار تومان خریده بودم و در صندوق نصب کرده بودم (حتما از محل نصب عکس میگیرم و در اختیارتون قرار میدم)
    درسته ظاهرا خودروی لوگان ما از این نظر ایمن هست ،ولی تهیه کردن این مورد مهم یه جایی ممکنه نجات بخش باشه.
    برادر من که در خودروی پدر من پشت سر ما میومدن یه تکه ای از صحنه فیلم گرفته بود که فردا که رفتم شرکت و دسترسی به اینترنت سرعت بالا داشتم حتما براتون آپلود میکنم
    در آخر اینو بگم فقط اون لحظات و با دیدن اون راننده که حتی تنش میلرزید و از آتش گرفتن ماشینش گریان بود و با دیدن زن اون بنده خدا که با یه بچه کوچک توبغلش هول کرده بود ، تو دلم آرزو میکردم اگه این حادثه در اثر کوتاهی سودجویانه ی تولید کننده بوده باشه ، خدا خودش جوابشونو بده.
    موفق و شاد باشید
    علیرضا

سوختن 5 سرنشین پژو در غرب ایران
    حوالي ساعت 20 شب گذشته در يك حادثه دلخراش رانندگي كه در كيلومتر 18 محور اصلي سقز- بوكان روي داد، پنج سرنشين خودرو پژو پارس بعد از تصادف و آتش گرفتن خودرو در ميان شعله هاي آتش سوختند.
    به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، در اين تصادف رانندگي به علت برخورد شديد سواري پژو با يك دستگاه كاميون ده تن كه از بوكان به سوي سقز در حال حركت بود، موجب واژگون شدن كاميون و شكستگي دست و پاي يكي از سرنشينان آن شد.
    به گفته فرمانده پليس راه سقز پس از برخورد شديد پژو پارس كه سرعتي بالاتر از 120 كيلومتر در ساعت را داشته است، و عبور از زير كاميون آتش مي گيرد و موجب آتش گرفتن دماغه كاميون نيز مي شود.
    محمدرضا قهرماني علت اين حادثه را تخطي از سرعت مطمئنه توسط سواري پژو و انحراف به چپ آن اعلام كرد. مديرعامل آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري سقز هم گفت: پس از تماس فردي با آتش نشاني و اعلام اين تصادف بلافاصله نيروهاي امدادي و اطفا حريق با بهره گيري از 5 دستگاه خودروي آتش نشاني به محل حادثه اعزام و اقدام به مهار آتش و خارج كردن اجساد سوخته شده از داخل سواري پژو كردند.
    امجد عبداللهي افزود: اين تصادف باعث به وجود آمدن ترافيك در دو طرف جاده شد و به مدت 4 ساعت هزاران خودرو در ترافيك ده كيلومتري گرفتار شدند.
    مديرعامل آتش نشاني و خدمات ايمني سقز ضمن تقدير از آتش نشاني و اورژانس 115 بوكان كه براي كمك به محل تصادف آمده بودند، گفت: پس از ساعت ها تلاش با استفاده از بكسل خودروهاي تصادفي از سطح جاده خارج و راه باز شد.
    وي گفت: در حين كمك رساني يكي از آتش نشانان به نام هيمن ابراهيمي از ناحيه دست و پا دچار شكستگي و براي مداوا به اتاق عمل بيمارستان امام خميني سقز انتقال داده شد.

باز هم پژو 405 آتش گرفت؛ این بار در ساری
    تین نیوز: یك دستگاه خودروی پژو 405 در ساری به علت نقص فنی آتش گرفت.
    پس از گذشت ماه ها از تعطیلی بازار داغ خبرهای آتش گرفتن خودروهای پژو 405 ، آتش گرفتن یک دستگاه دیگر به علت نقص فنی این بار خبر ساز شده است.
    به گفته رئیس عملیات آتش نشانی ساری، این خودرو صبح چهار شنبه در میدان امام خمینی این شهر بر اثر نقص فنی در سیم برق دچار آتش سوزی شد.
    محمودی افزوده است: با حضور به موقع ماموران آتش نشانی، آتش مهار شد و به کسی آسیبی نرسید.

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

پژو 405 اتش گرفت

پژو ۴۰۵ در روستای سهیل وسپرو که در پارکینگ منزل پارک بود کامل اتش گرفت علت حادثه تحت بررسی است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تشکر میکنم از دوستان به خاطر اخبارها.
    واقعا اون حرکت مدیر شرکت تویوتا رو باید تحسین کرد.
    کاری از دست ما ساخته نیست جز اینکه دعا کنیم صنعت خودروی کشور پله ها رو سریعتر بالا بره
    ای کاش موتور TU5 رو از همون 10 سال پیش سوار میکردن و هیچ وقت خودرو دوگانه سوز نمیکردن.
    نمیدونم این افکار از کجا سرچشمه میگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض آتش سوزي پژو 405 جلوي پمپ بنزين ولنجك داخل اتوبان چمران

ساعت حدود 1:30 بامداد جلوي پمپ بنزين ولنجك (اتوبان چمران) باز هم يك 405 آتش گرفته بود البته خوشبختانه راننده سريعا از ماشين پياده شده بود و آتش نشاني هم رسيد و آتش رو خاموش كردند.

5. 4 کاربر از aliali58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض آتش سوزی خودروی پژو 405 ونجات 5 شهروند بجنوردی در یک مجتمع

[

آتش سوزی خودروی پژو 405 ونجات 5 شهروند بجنوردی در یک مجتمع

کد خبر:34937
    زمان مخابره: ۱۳۸۹/۱۲/۷ - ۱۳ : ۴۵

آتش سوزی خودروی پژو 405 ونجات 5 شهروند بجنوردی در یک مجتمع

خبر گزاری پانا: مدیر عامل آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بجنورد گفت : آتش سوزی خودروی پژو 405 در پارکینگ یک مجتمع مسکونی 5 طبقه مهار شد .

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی آتش نشانی خراسان شمالی ، علی گودرزی افزود: آتش سوزی خودرو در انتهای پارکینگ و قسمت ورودی این مجتمع مسکونی واقع در خیابان نادر رخ داد.
    وی زمان دریافت خبر آتش سوزی از شماره 125 آتش نشانی را در ساعت 23و 55 دقیقه شب گذشته چهارم اسفند ماه سال جاری اعلام کرد.
    این مقام مسئول گفت: بعد از شعله ور شدن خودرو و نفوذ دود حاصل از حریق به تمامی راهروها ، ساکنان این مجتمع وحشت زده در واحدهای خود حبس شدند.
    مجید خوشرفتار که به عنوان اولین مامور آتش نشانی وارد پارکینگ و مجتمع مسکونی شده بود گفت : با ورود به پارکینگ با شعله های خودرو و از طرفی با سرو صدای ساکنین مجتمع که در داخل واحد های خود حبس شده بودن مواجهه شدیم.
    وی خاطر نشان کرد: بعد از مهار آتش خودرو و باز شدن مسیر ورودی راه پله های این مجتمع با کمک ماموران آتش نشانی و اهالی موفق به خارج کردن 5 نفر از ساکنین شدیم .
    وی در ادامه گفت : عملیات امداد با توجه به دود غلیظ و بسته بودن انتهای مسیر راه پله ها به سختی شکل می گرفت که با نفوذ آتش نشانان به طبقه پنجم و باز کردن درب ورودی پشت بام و خارج شدن دود حاصل از حریق ،عملیا ت امداد و خارج کردن ساکنین آغاز شد.
    گودرزی در رابطه با علت وقوع این آتش سوزی اعلام کرد : کارشناسان این سازمان در حال بررسی علت حادثه هستند.
    انتهاي خبر سرويس خراسان شمالي / خبرگزاري پانا / کد خبر 34937
    Last edited by tellboy2000; 26-02-2011 at 20:05.

7. 3 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

کجا می شه شکایت کرد که اینا ماشین های 405 را جمع آوری یا نواقصاتشونو بر طرف کنند من که خیلی ناراحت می شم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يك دستگاه پژو 405 به علت نامعلومي طعمه حريق شد.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به گزارش روابط عمومي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اراك در روز دوشنبه يك دستگاه پژو 405 در خیابان آتش نشان ، کوچه گلزار 3 در ساعت 20:26 شب به علت نامعلومي (خودبخود)طعمه حريق شد.
    در اين حادثه پس از تماس تلفني مردم با مركز فوريتهاي آتش نشاني (125) ، آتش نشانان به سرعت به محل حادثه اعزام و پس از حدود 5 دقيقه عمليات حريق را اطفاء كردند.
    به گفته آتش نشان حاضر در محل علت حادثه معلوم نبوده است. خوشبختانه در اين حادثه به كسي آسيبي نرسيد.
    Last edited by tellboy2000; 27-02-2011 at 20:29.

10. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فرق ما با آنها
    کد خبر : 10265 تاریخ : چهارشنبه 11 اسفند 1389 شماره روزنامه : 1630
    پنج شنبه گذشته سخنگوی شرکت ژاپنی خودرو سازی هوندا اعلام کرد 700 هزار ماشین از تولیدات خود را به دلیل نقص در سیستم محرک خودرو از بازارهای جهانی و بازار ژاپن جمع آوری خواهد کرد، این تصمیم پس از وصول 72 شکایت از ژاپن و 29 شکایت از بازار خارج از ژاپن عملیاتی شد .ایراد خودرو به دلیل وجود قطعه ائی کوچک به نام « نابض « (ضربان دار، استارت ) در خودرو بوده که ماشین پس از روشن شدن خاموش می شده یا روشن شدن آن با سختی انجام می شد . شرکت یاد شده 525 هزار ماشین از بازارهای خارج از ژاپن و 168 هزار ماشین نیز از داخل ژاپن جمع آوری خواهد کرد. دو ماه قبل نیز همین شرکت ۱٫۳۵ میلیون خودروی مدل « فیت» را به سبب مشکلی در سیستم روشنائی خودرو جمع آوری کرده بود . سخنگوی شرکت اعلام کرده است این تصمیم ناشی از حس مسئولیت و جلب رضایت صورت می گیرد. بزرگترین شرکت خودرو سازی ژاپن و جهان یعنی تویوتا 16 میلیون محصول خود را در دو سال گذشته به دلیل نقص در خودروهای تولیدی خود از بازار جمع آوری کرده است. شرکت جنرال موتورز آمریکائی نیز دو روز قبل اعلام کرد: 46 هزار محصول خود را به دلیل نقص در سیستم چرخهای محصول از بازار جمع آوری خواهد کرد. اخباری از این نوع در جهان صنعت زیاد شنیده می شود، اخبار عذر خواهی تولید کنندگان از مصرف کنندگان و جبران خسارت بارها شنیده شده است. این اخبار را با خبرهای مربوط به فروش، کیفیت و خدمات پس از فروش شرکت های خودرو سازی وطنی مقایسه کنید. محصولات این شرکتها از بابت «آش خاله است بخورید پاته نخورید پاته» با صد ناز و افاده و قیمت های آنچنانی به فروشنده تحویل می دهند، تضمینی در کیفیت محصول نیست، مسئولیتی در قبال عواقب و پیامدهای نواقص فنی و مشکلات احتمالی محصولات وجود ندارد، خدمات پس از فروش در حد صفر است همه چیز دست به هم می دهند تا وقت، پول و اعصاب شما را به چالش بکشانند. اگر چه لیست عوامل نارضایتی ها و تخریب اعتماد و سرمایه های اجتماعی و مالی و معنوی هر روز طولانی تر می شود ولی بعضی از عوامل از شمول و فراگیری بیشتری برخوردارند. شرکت هوندا با وجود 72 شکایت از بازار ژاپن و 29 شکایت خارج از ژاپن تصمیم به جمع آوری 700 هزار خودرو می کند یا شرکت دیگر در طی دو سال 16 میلیون محصول خود را جمع آوری کرده است. اما شما باید به کجا شکایت کنید؟ لذا مردم ما به خدا وعده ای به ابوالفضل شکایت می کنند. فکر کرده اید چرا اینهمه خرافات و بدعتهای مذهبی در خصوص انواع سفره های رنگارنگ تقاضای حاجت و برآورده شدن آن اختراع شده است؟ چرا تا شخصی ادعای امام زمان بودن یا همسر آن و امثال اینها می کنند جمعی به دور او گرد می آیند؟ اخیراً مدعی الوهیت و خدائی نیز در یکی از استانها پیدا شده است. چرا بساط رمالی، دعانویسی و فال گیری رواج یافته است؟ بازار دروغ، نفاق، فاصله گرفتن از علم و عقل و خِرد رونق یافته است؟ چند صد خودروی پژو آتش می گیرد یا ماشین هووی چینی در جاده ها فاجعه می آفریند اما همه چیز با یک پیام تسلیت تمام می شود. عده ای از سر دلسوزی می گویند ایرادات را اصلاح کنید، می گویند ما ساعتها کار کارشناسی کرده ایم، این قصه ی تکراری ما ایرانیان شده است که به آن عادت کرده ایم. شما داستان «ما نمی شنویم» دکتر غلامحسین ساعدی را خوانده اید. ساعدی را هرمزگانی های اهل مطالعه خوب می شناسند اهل هوای او را دیده اند. حالا حکایت ما با بلندگوهائی است که لاینقطع آواز سر می دهند. ما از فاصله های خود با دیگران آگاهیم یا بلندگوها را خاموش کنید تا ما با هدیه ی سکوت شما جشن بگیریم یا این رویه ی مدیریت را کارآمد کنید تا لیست عوامل تخریب اعصاب ما کوتاه تر شود.
    کد خبر : 10265 تاریخ : چهارشنبه 11 اسفند 1389 شماره روزنامه : 1630
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض خودسوزی پژو 405

خودسوزی پژو 405
    خودروی سواری " پژو 405 " به دلیل نامعلومی هنگام خروج از توقفگاه(خودبخود) آتش گرفت ، اما با حضور بموقع رانندگان عبوری و مامورین آتشنشانی ، آتش مهار شد و به پنج سرنشین خودرو آسیبی نرسید .
    راننده می گفت که تازه ماشینو روشن کرده و در حال عقب رفتن بوده که می بینن از موتور ماشین دود بلند شده و سریع از ماشین بیرون رفتن ...

Last edited by tellboy2000; 06-03-2011 at 19:13.

14. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض پژو روا در حال حركت آتش گرفت

یک دستگاه خودروی سواری پژو در حوالی زرین شهر اصفهان آتش گرفت

دریافت خبر: جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۲۱:۰۲

خبرگزاری دانشجویان ایران - اصفهان سرویس: شهرستان هایک دستگاه خودروی سواری پژو "روا" در 10 کیلومتری شهر زرین شهر واقع در استان اصفهان، در آتش سوخت. یک دستگاه خودروی سواری پژو "روا" در 10 کیلومتری شهر زرین شهر واقع در استان اصفهان، در آتش سوخت. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به گفته راننده خودرو در این حادثه که حوالی ساعت 20 امشب روی داد، خودروی در حال حرکت، از قسمت موتور (خودبخود)آتش گرفت و از زمان تماس تلفنی تا رسیدن پلیس 110 و اکیپ آتش نشانی حدود 20 دقیقه طول کشید. خودرو مذکور کاملا در آتش سوخت و گروه های امدادی هم نتوانستند از کاهش خسارات جلوگیری کنند. در همین حال گروه پلیس لنجان که در محل حاضر شده بود، به درج صورت جلسه حادثه اقدام کرد و با برخورد با خبرنگار ایسنا، کارت وی را گرفت! انتهای پیامکد خبر: 8912-08730 متن کامل خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by tellboy2000; 05-03-2011 at 20:27.

16. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يك خودروي پژو در منطقه كورش خودبخود طعمه حريق شد
    اجتماعي 15/12/1389 15:04:34
    8912-12414-5 كد خبر
    به گزارش خبرنگار حوادث خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خوزستان و به نقل از روابط عمومي سازمان آتش‌نشاني اهواز، ساعت هفت ديروز 14 اسفندماه يك خودروي پژو در منطقه كورش به دليل اتصال برق طعمه حريق شد و در اين حادثه 20 درصد به بدنه آن خسارت وارد شد.
    اين حادثه تلفات جاني نداشت. براي مهار آتش 12 آتش‌نشان به همراه سه خودرو به محل مورد نظر اعزام ‌شدند.
    Last edited by tellboy2000; 06-03-2011 at 18:52.

18. 2 کاربر از tellboy2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •