ضمن عرض سلام
عصر روز چهارشنبه (عید قربان) حدودای ساعت ۵ همراه خانومم با لوگانمون در حال حرکت به سمت مهرشهر کرج و در اتوبان بودیم .
پدر و مادرم همراه برادرم و دوستش چند دقیقه عقبتر از ما میومدن.
چند کیلومتر مونده به گلشهر درست چند متر جلوتر از من ناگهان یه ۲۰۶ شعله ور شد و عرض چند ثانیه زبانه کشید
من در خط سبقت اتوبان بودم و چون سرعت اتوبان کم بود بسرعت به سمت منتها الیه راست بزرگراه و ۵-۶ متر جلوتر از ۲۰۶ کشیدم و کپسول آتش نشانی یک کیلویی که در صندوق نصب کرده بودم بیرون کشیدم و به سمت ۲۰۶ رفتم
در همین هنگام یه خودروی دیگه هم کپسولش رو بیرون کشید و من از قسمت زیر گلگیر به داخل موتور و اون هم از جلوی رادیاتور به داخل موتور کپسول رو باز کردیم .همین موقع چون اتوبان هم بند اومده بود ۴-۵ نفر دیگه هم کپسولهاشونو آوردند و یه بنده خدا هم پتو آورد و درب موتور رو باز کردیم و آتش موتور رو به کل خاموش کردیم
خیلی وحشتناک بود ، باور کنید عرض چند لحظه اول آتش حتی داشت از دریچه های بخاری خودرو هم بیرون میزد که من ته کپسول رو اونجا زدم و خالی خالی شد
خودرو ۲۰۶ از این سری های ۱۴۰۰ سی سی بود و از محل آتش مشخص بود از شلنگ بنزین شروع شده بود
از شدت حرارت ایجاد شده محور واترپمپ حتی آب شده بود
دوستانم ، من خواهش میکنم تمامی شما عزیزانی که هنوز کپسول برای خودرو تهیه نکردند ، حتما این کار رو بکنید.
باور کنید یه جایی به درد میخوره که شاید نبودش فقط افسوس داشته باشه.
من خودم حدودای ۲ ماه پیش از خیابون سپه تهران به قیمت ۷ هزار تومان خریده بودم و در صندوق نصب کرده بودم (حتما از محل نصب عکس میگیرم و در اختیارتون قرار میدم)
درسته ظاهرا خودروی لوگان ما از این نظر ایمن هست ،ولی تهیه کردن این مورد مهم یه جایی ممکنه نجات بخش باشه.
برادر من که در خودروی پدر من پشت سر ما میومدن یه تکه ای از صحنه فیلم گرفته بود که فردا که رفتم شرکت و دسترسی به اینترنت سرعت بالا داشتم حتما براتون آپلود میکنم
در آخر اینو بگم فقط اون لحظات و با دیدن اون راننده که حتی تنش میلرزید و از آتش گرفتن ماشینش گریان بود و با دیدن زن اون بنده خدا که با یه بچه کوچک توبغلش هول کرده بود ، تو دلم آرزو میکردم اگه این حادثه در اثر کوتاهی سودجویانه ی تولید کننده بوده باشه ، خدا خودش جوابشونو بده.
موفق و شاد باشید
علیرضا
سوختن 5 سرنشین پژو در غرب ایران
حوالي ساعت 20 شب گذشته در يك حادثه دلخراش رانندگي كه در كيلومتر 18 محور اصلي سقز- بوكان روي داد، پنج سرنشين خودرو پژو پارس بعد از تصادف و آتش گرفتن خودرو در ميان شعله هاي آتش سوختند.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، در اين تصادف رانندگي به علت برخورد شديد سواري پژو با يك دستگاه كاميون ده تن كه از بوكان به سوي سقز در حال حركت بود، موجب واژگون شدن كاميون و شكستگي دست و پاي يكي از سرنشينان آن شد.
به گفته فرمانده پليس راه سقز پس از برخورد شديد پژو پارس كه سرعتي بالاتر از 120 كيلومتر در ساعت را داشته است، و عبور از زير كاميون آتش مي گيرد و موجب آتش گرفتن دماغه كاميون نيز مي شود.
محمدرضا قهرماني علت اين حادثه را تخطي از سرعت مطمئنه توسط سواري پژو و انحراف به چپ آن اعلام كرد. مديرعامل آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري سقز هم گفت: پس از تماس فردي با آتش نشاني و اعلام اين تصادف بلافاصله نيروهاي امدادي و اطفا حريق با بهره گيري از 5 دستگاه خودروي آتش نشاني به محل حادثه اعزام و اقدام به مهار آتش و خارج كردن اجساد سوخته شده از داخل سواري پژو كردند.
امجد عبداللهي افزود: اين تصادف باعث به وجود آمدن ترافيك در دو طرف جاده شد و به مدت 4 ساعت هزاران خودرو در ترافيك ده كيلومتري گرفتار شدند.
مديرعامل آتش نشاني و خدمات ايمني سقز ضمن تقدير از آتش نشاني و اورژانس 115 بوكان كه براي كمك به محل تصادف آمده بودند، گفت: پس از ساعت ها تلاش با استفاده از بكسل خودروهاي تصادفي از سطح جاده خارج و راه باز شد.
وي گفت: در حين كمك رساني يكي از آتش نشانان به نام هيمن ابراهيمي از ناحيه دست و پا دچار شكستگي و براي مداوا به اتاق عمل بيمارستان امام خميني سقز انتقال داده شد.
باز هم پژو 405 آتش گرفت؛ این بار در ساری
تین نیوز: یك دستگاه خودروی پژو 405 در ساری به علت نقص فنی آتش گرفت.
پس از گذشت ماه ها از تعطیلی بازار داغ خبرهای آتش گرفتن خودروهای پژو 405 ، آتش گرفتن یک دستگاه دیگر به علت نقص فنی این بار خبر ساز شده است.
به گفته رئیس عملیات آتش نشانی ساری، این خودرو صبح چهار شنبه در میدان امام خمینی این شهر بر اثر نقص فنی در سیم برق دچار آتش سوزی شد.
محمودی افزوده است: با حضور به موقع ماموران آتش نشانی، آتش مهار شد و به کسی آسیبی نرسید.
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
پژو 405 اتش گرفت
پژو ۴۰۵ در روستای سهیل وسپرو که در پارکینگ منزل پارک بود کامل اتش گرفت علت حادثه تحت بررسی است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()