حدود 2 هفته دیگه وارد بازار جهانی میشه...
شاد باشی![]()
حدود 2 هفته دیگه وارد بازار جهانی میشه...
شاد باشی![]()
حالا تا بیاد این چند عکس رو داشته باشین
فرزند خلف ایی 90 ؟
اینم یه سری عکس از جزییات این گوشی
![]()
Last edited by ali racer; 15-05-2009 at 21:58.
ای خدا این E90 چرا اینقدریه؟!!!!!
تا اونجائی که من شنیده بودم N97 جزء گوشی های بزرگ محسوب میشه و حالا من E90 رو که دیدم یه لحظه فکر کردم 1100 کنار E90 قرار داره!
ولی انصافاً N97 خیلی گوشیه خوشگل و نازیه. 20
سلام دوستان
مثل اینکه قرار این گوشی از 15 خرداد با گارانتی اصلی به بازار بیاد و پيش بيني شده که قيمت نهايي عرضه اين مدل 650 تا 700 هزار تومان باشه که فکر میکنم اگه درست باشه برای شروع کار عالی هستش
در ضمن به همراه 16گيگابايت حافظه جانبي قراره عرضه بشه.
با سپاس از همه دوستان![]()
اگه اینجوری باشه اولین نفر خودم می خرم به اولین کسی هم که شیرینی می دم تویی![]()
اگه اینطور باشه عالیه اونم با گارانتی اصلی!!!پس بعد 1 ماه بدون گارانتیش خیلی ارزونتر می شه!!
حیف که می خوام لپ تاپ بخرم !!!خیلی خوشکله!!
فکر نکنم با همچین قیمتی وارد بازار بشه کمه کمش دور رو بر 1 تومن هست قیمت روزهای اولش ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی e75 مسخره اولش با قیمت 700 بیاد تو بازار و در طی 1 هفته بشه 500 دیگه از 97 چه انتظاری باید داشت؟
بعدشم 95 رو یادتون رفته؟واسه همه شده بود آرزو که 95 داشته باشن.بالای 1 ملیون بودش.کلا اگه ذهن کسی تو گیر مسایل الکی مثل خز و خیلی نباشه بهتره صبر کنه تا بیاد پایین قیمتش. وقتی omnia زیر 500 هستش 97 دلیلی نداره آدم بالای 500 بخرتش
دوست من هر گوشی که تازه وارد بازار ایران میشه قیمت واقعاً کاذبی داره ...
و کلاً کسانی که گوشی باز هستند و پول براشون مثل چرک کف دسته میرن بالای 1 تومن برای این گوشی هزینه میکنن ...
با اینکه خودشون هم میدونن که اگه یه مقدار صبر کنن قیمتش نصف میشه ولی امان از اون دلی که به گوشی بازی اعتیاد پیدا کرده باشه ... دیگه نمیشه ترک کرد که ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)