تو ماشينهاي ايراني رنو و ام وي ام از همه زنونه تره.
بیان کیفیت ماشینو درست کنن
طراحی و نو آوری پیش کششون
سمند ويژه خانومها ديگه چيه . برن كيفيت خودروهاشون رو بالا ببرن.
سمند ويژه خانم ها!!!!!!!!!!!!خدايا يه عمر درازي به همه ما عنايت بفرما بلكه در ساليان آينده زندگيمان،چشممان به شاهكارهاي ايرانخودرو و سايپا روشن گردد.آمين يا رب العالمين
خدايا يا ما ملت ايران نمي فهميم(البته دور از جون همه)يا اينا از بيخ نفهم هستند.هنوز اندر خم يه كوچه داريم پر پر ميزنيم اونوقت چه چيزايي مي گن كه اصلا هيچ فكري پشت گفته هاشون نيست.احتمالا چون اين خودرو مخصوص خانم هاست قيمتش هم 1 ميليون بيشتره.كارخانه هاي خودرو سازي ايران در جهت چاپيدن ملت هر نوع طرحي را از خودشان بلغور مي نمايند.
و در آخر اينكه آرزو ميكنم سال87 زودتر به اتمام برسه.نه اينكه ساله نوآوري خلاقيت و شكوفاييه به خدا ميترسم خلاقيت و نوآوري اآقايون به جاهاي باريكي كشيده بشه.
مدت ها بود تو فکر این بودم که واسه gf ام کادوی تولد چی بخرم. خدا رو شکر که ایران خودرو به دادم رسید و منو از این سر در گمی نجات داد. با توجه به توضیحاتی که دوستان در مورد این ماشین دادن، به این نتیجه رسیدم که بهترین هدیه برای یک زن ، سمند بانوان هستش که امنیت آسایش و راحتی رو برای خانم های عزیز به ارمغان میاره. امیدوارم خداوند به مسئولین ایران خودرو عمر طولانی بده تا همیشه با خلاقیت و نو آوریشون ملت رو سوپرایز کنن.![]()
ایران خودرو کلاهبرداری را آغاز می کند!
تجهیزات ویژه:
کیف آرایش!
دنده اتوماتیک
گاز و ترمر اتوماتیک!
درب اتوماتیک!
این هم راهی برای سرکیسه کردن مردم هست
به این بهانه میخواند سال بعد ماشین بیشتری بفروشند چون طبق محاسبات من سال بعد سال آخربرای سرکیسه کردن مردم هست
واقعا باید به ایران خودرو تبریک گفت
یه چیزایی در مورد این ماشنی خونده بودم ولی نمی دونستم مخصوص بانوانه
عجب کارهایی می کنه این ایران خودرو
جالبه هر دفعه ماشین های ایران خودرو گرون تر میشه
افسوس به این کلاهبرداریها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)