شمشیر نادر رو بازی کردم امیدوارم این مثل اون نباشه .
شمشیر نادر رو بازی کردم امیدوارم این مثل اون نباشه .
تا این حد آشغال نیست![]()
مگه قرار نبود این بازی تو نمایشگاه gamescom نماید داده بشه ؟
پس چرا هیچ ویدئویی نیومده ؟
البته از یکی شنیدم اخباز یه چیزایی نشون داده
گرافیک بازی در حد شماره دوم خدای جنگ هستمطمئن باش بازیش بهینه نیست........شمشیر نادر رو بازی کردی
اینم مثله اونه
آشغال
انیمیشن مبارزات هم بسیار جالب و ننو آورانه ست
من تو تست بازی بودم، به غیر از انیمیشن پرش که دارن روش کارمی کنن ایراد دیگه ای نداره
Last edited by *Necromancer; 27-08-2010 at 16:37.
هیتاسپ زرین تاج
هیتاسپ زرین تاج، پادشاه اوشیدرن.
دیوی جادوگر که پس از به زنجیر کشیده شدن آژیدهاک توسط فریدون، شورش کرد و در مناطق کوهستانی اوشیدرن برای خود دژی ساخت و حاکم آن دیار شد.
داستان بازی گرشاسپ از جایی آغاز می گردد که این دیو زرین تاج به همراه پیروانش به شهر آریاسپ که زادگاه پهلوانان متعددی از جمله گرشاسپ است یورش می برد.
مردم عادی اعتقاد دارند که مقر این دیو در بالای کوهستان و بر فراز ابرها قرار دارد …
منبع
وبلاگ رسمی بازی گرشاسپ
ساتور قصاب محله ما هم شبیه به همچین چیزی که دست این طرف هست...................از این به بعد بهش می گیم هیتاسپ قصاب تو محل!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کجای تاجش زرین هست !!!!!!!!!!
دم قصاب محلتون گرم، چه ساطوری دارهولی خداییش جون بچتون اینقد گیر الکی ندین . حالا یه گروه اومدن زحمت کشیدن بازی سطح بالا(حداقل از روی تصاویرش) ساختن . دیگه به ساطور و تاج طرف چرا گیر میدین . اگه به گیر دادن باشه به ابر بازی وارکرافتم میشه راحت گیر داد . ضمنا تاجشم اگه زرین نیس ، یس چیه ؟!
ای بابا ما که گیر ندادیم...................بی خیال ساطور و قصاب ......بازی کی پس منتشر میشه ......از بس دیر میاد می ترسم مثل مافیا 2 خراب کنه......بابا بدین بیرون دیگه بازی رو مردیم از بس MW2آن لاین زدیم!!!!!!!!!!!!!!!!! توی سایت این شرکت پخش کننده ( فکر کنم لوح زرین بود ) هم هیچی نزده که .....توی بلاگ خوشون هم چیزی نیست ......تبلیغاتی هم که نه در روزنامه ها و نه در تلویزیون نمی بینیم..........پی کی این بازی بیرون میاد....... تاریخش میخوره بازی های شاخ خارجی فروششون کم میشه ها ........... حالا گفته باشم.........ریچ که داره میاد ... غیر قانونیش اومد !!! بازی های پاییز و زمستان هم که کم نیستند ماشا الله ........زود تر بدن بیرون دیگه !!!!!!!!!!!!!!! کسی خبر نداره تاریخ انتشار رو !!!!!!!1
این بازی عجب ترکونده .
تو سایت رسمی بازی نوشته حجم بازی 3.5 گیگ .
رم در حالت بهینه شده 2.5 گیگ
GTA همچین RAM نمی خواد .
سوپر ماریو هم حجمش از این بیشتره
سوولان استودیو بازیسازی فنافزار شریف لیست حداقل سختافزار مورد نیاز و سختافزار پیشنهادی برای اجرای بهینه بازی بسیار محبوب و پرطرفدارگرشاسپ را منتشر کردند: حداقل سختافزار مورد نیاز:
سیستمعامل:
• ویندوز XP
• ویندوز ویستا
• ویندوز 7
پردازنده:
• Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz
• AMD Athlon 64 3000
کارت گرافیک:
• nVidia GeForce 6600
• ATI Radeon X1300
• 256 مگابایت حافظه
حافظه:
• 1 گیگابایت برای ویندوز XP
• 2 گیگابایت برای ویندوز ویستا و 7
دیسک سخت:
• 3 گیگابایت فضای خالی برروی دیسک سخت
سایر موارد:
• کارتصدا سازگار با دایرکتایکس
• DirectX: 9.0c
• گیمپد
سختافزار مورد نیاز برای اجرای بهینه:
سیستمعامل:
• ویندوز XP
• ویندوز ویستا
• ویندوز 7 (64 بیت)
پردازنده:
• dual core CPU 2.5GHz
کارت گرافیک:
• GeForce 8600
• Radeon 4600
• 512 مگابایت حافظه
حافظه:
• 2.5 گیگابایت
دیسک سخت:
• 3 گیگابایت فضای خالی برروی دیسک سخت
سایر موارد:
• کارتصدا سازگار با دایرکتایکس
• DirectX: 9.0c
• گیمپد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)