تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 89 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 887

نام تاپيک: Colin McRae: Dirt 2

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا بگید شما چطوری توی بازی Sign in میکنید.

از ظهر منتظرم
    بابا خیلی سادست که بایدیه آفلاین پرو فایل بسازی دیگه . وقتی xlive نصب میشه اول بازی ازت میپرسه
    که یه یوزر نیم بساز بعد نوع یوزرت رو که باید آفلاین یا آنلاین باشه رئ مشخص میکنی . که باید آفلاین باشه
    .بعد سابمیت میکنی و وارد بازی میشی همین . اگه نشد بازیو دوباره نصب کن .

من دنبال سیتروئن C4 که تو Dirt قبلی بود میگردم ، چرا تو لیست ماشین ها نیست ؟

فکر نکنم بشه با DX9 اون گرافیک عالی رو از بازی دید .

من همه تنظیمات رو روی High و Ultra گذاشتم ولی گرافیکش ماشین ها انگار تغییر نمیکنه
    موافقم .
    البته گرافیکش زیاد بد نیست . ولی در حد این گیم و grid و shift رو دارکت ایکس 9 افتضاحه .
    کاشکی به جای 9 حداقل از 10 استفاده میکردن . ما نمیتونیم 11 رو ببینیم حد اقل با همون 10
    حال میکردیم .

دوستان هر کی یه کارت دایرکت ایکس 11 داره از بازی چنتا اسکرین شات بزاره . لطفا .

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا خیلی سادست که بایدیه آفلاین پرو فایل بسازی دیگه . وقتی xlive نصب میشه اول بازی ازت میپرسه
    که یه یوزر نیم بساز بعد نوع یوزرت رو که باید آفلاین یا آنلاین باشه رئ مشخص میکنی . که باید آفلاین باشه
    .بعد سابمیت میکنی و وارد بازی میشی همین . اگه نشد بازیو دوباره نصب کن .
    من این کارو کردم. وارد بازی هم شدم و به صورت اتوماتیک سیو میکرد. اما وقتی فرداش دوباره رفتم توی بازی دوباره بازی از اول اومد و وقتی Enter رو میزنم چنتا سوال میپرسه که فقط یک دونه گزینه OK داره میزنم و میره دموی اول بازی رو نشون میده که مینویسه Codemaster Present.

شما ها بازیو به صورت دستی سیو میکنید یا خودش اتوماتیک سیو میشه ؟

لطفا از قسمت My Document > My Games > Dirt 2 > savegame یک فایل فشرده درست کنید و آپلود کنید میخوام دانلود کنم ببینم چطوریه.
    Last edited by Mostafa NBA; 09-12-2009 at 02:20.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید اینجا این سوالو میپرسم ،
    کسی نمیدونه چرا بازی های جدید همه باید از طریق Games for Windows - LIVE سیو بشن ؟
    احتمالا راهکاریه برای مدیریت بهتر بخش آنلاین بازی های PC . در بخش آفلاین هم ساختن اکانت های گوناگون و مدیریتش راحت تر شده.
    دوستان میشه یه مقایسه میون اجرای بازی تو directx 11 و directx 10 با screen shot بزارید .
    تا ببینیم ارزش داره بریم یه کارت directx 11 بگیریم یا نه
    تنها از این بازی نمیشه نتیجه گرفت که directX 11 ارزش داره یا نه بازی در سبک رانندگیه و در این سبک gamer که نمیاد به محیط اطرافش با دقت نگاه کنه تا متوجه اختلاف ها بشه. باید منتظر بازی های جدیدتر بیشتری بود. برای آشنایی اولیه با اختلاف های بصری DirectX 11 با DirectX 10 , و 9 به لینک زیر مراجعه کنید.
    http://www.overclock.net/ati/597046-dx11-vs-dx10-vs-dx-9-a.html
    همون طور که از تصاویر گویاست، اختلاف بسیاره و این تازه بخشی از توانایی های DirectX 11 ــه. قسمت عمده ی توانایی های DirectX 11 مربوط میشه به کارهایی به غیر از بازی.

به نقل از mehdi_mosavi یکی از مدیران بخش سخت افزار :
    --------------------------------------------

امکانات و قابلیت های DirectX 11 خیلی فراتر از اونیه که فقط جنبه تاثیرش در Game رو در نظر بگیریم .

قابلیت هایی مثل GPGPU بهینه سازی شده به واسطه DirectCompute ، بهینه سازی هر چه بیشتر و بهتر قابلیت multi-threading که حتی ممکنه علاوه بر افزایش کیفیت و جزئیات موجود در تصاویر 3 بعدی ، افزایش کارایی نهایی رو هم به دنبال داشته باشه .

پشتیبانی بهینه تر از OpenCL توسط GPU های سری 5000 و مهم تر از همه قابلیت های دیگه این API جدید که حتی باعث افزایش Multi Core Efficiency هم میشه به شدت وسوسه برانگیزه .

علاوه بر این قابلیت Tessellation در بازی های رایانه ای بر پایه DirectX 11 ، افکت بسیار واقع گرایانه و جالبی هست . در این مورد عکس های زیادی تو نت می شه پیدا کرد .

هر یک از قابلیت ها و امکانات بالا به تنهایی برای خودشون یک انقلاب در صنعت پردازش محسوب میشن .

موارد بالا فقط از قابلیت های DirectX 11 به حساب میومدن .

اما یکی از عوامل مهم دیگه مسئله توان مصرفی این دو نسل هست . تصویر زیر رو ملاحضه بفرمایید :

[[/]

["][/URL]

همان طور که در تصاویر گویاست حداکثر توان مصرفی Radeon 4870 حدودا 60% بیشتر از Radeon 5770 هست !! در واقع میشه با یک پاور 500W Real با تنها یک پورت 6PIN Pci-e و قیمت حدودا 50 الی 55 هزار تومان به صورت کاملا مطمئن و بی دغدغه از Radeon 5770 در یک سیستم High-end استفاده کرد . ولی یک Radeon 4870 در یک سیستم High-end حداقل یک پاور با توان واقعی 600w با قیمت حدودا 80 الی 90 هزار تومان رو طلب می کنه ! در مورد Radeon 4850 و Radeon 5850 هم با مقداری تفاوت کمتر در اختلاف توان مصرفی ( 27% ) هم تقریبا همین شرایط در توان های پایین تر صدق می کنه .

توان مصرفی کمتر در حالت Load و همچنین تکنولوژی های مدیریت مصرف انرژی در حالت Idle باعث شده که مدل های Radeon 5700 نسبت به مدل های مشابه Radeon 4000 دمای کاری در حالت های Idle و Load هم به مراتب کمتر بشه .

قابلیت های اورکلاکینگ مثال زدنی GPU و مخصوصا Memory در این دو مدل Radeon 5700 که دیگه در حال حاضر نیاز به تعریف نداره .

----------------------------------------

همون طور که می بینید، امکانات کارت های گرافیک DirectX 11 بالاست و در واقع تحول مهمی به حساب میاد.

ببینم برای اینکه dx11 خروجی بگیری چه باید کرد ؟
    گرافیک من (gtx280 ) هم که گویا فقط dx10 می ساپورته ، ویندوزم هم ویستا هست
    کارت گرافیک قوی ای دارید. ولی برای استفاده از DirectX 11 فعلا تنها راه خرید یکی از کارت گرافیک های ATI HD 5870, 5850,5770,5750 ست. در آینده هم هیچ کارت گرافیکی که متعلق به سری 4000 ATI یا GT200 nvidia یا قبل از این هاست از DirectX 11 پشتیبانی نخواهد کرد.

عنی چی ؟ یعنی من که کارتم دایرکت ایکس 10 ساپورته باید با 9 بالا بیارم اینو ؟
    نمیشه حداقل با 10 بالا بیاریمش؟
    اختلاف DX 9 با DX 10 خیلی ناچیزه. پس چیز خاصی رو از دست نمی دیم.
    سلام
    میشه بگین حداکثر سیستمی که میشه بازی کرد چی هست
    قوی ترین ابر رایانه ی دنیا!!
    چرا اینا با DX10 ,DX11 نساختن معلومه که DX9 گرافیک پاپنتر نسبت به DX11 داره ولی به نظر من DX10 و DX11 با هم تفاوت زیادی نداره اینا فقط یک چیز جدید میدن بیرون پول میگیرن
    اشتباه می کنید. در بالا به طور مفصل توضیح داده شده. می تونید در اینترنت هم جست و جو کنید.
    Last edited by Yi Yi; 09-12-2009 at 03:46.

4. 6 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان اگه میخواین فرق DX9 رو با 11 تو این بازی ببینین به لینک زیر برین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

سلام . من این بازیو نصب کردم و یه کرک براش ریختم. الان که بازی اجرا میکنم بعد از لوگوی شرکتا یه متن میاد رو صفحه که راجع به لایسنزو از اینجور چیزاست بعد اونجا گیر میکنه. هنگ نمیکنه ولی هیچ اتفاقی هم نمیفته. گرافیکم 9600gt 512 هست. رم 4گیگ cpu 2.53 نمیدونم مشکل کجاست. میشه راهنمایی کنید؟
    دوستان منم همین مشکل رو دارم. کسی میدونه چه جوری حلش کنم؟

لطفا کمک کنید

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

می خواستم بدونم تو این بازی که با x live سیو میکنه رو چکار باید بکنی تا وقتی تو ویندوز دیگه ای رفتی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی یا دیگه راهی نداره و باید بازیو از اول بری.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صد رحمت به nfs shift . کنترل ماشین ها خیلی سخت هستند .

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینا چرا همچین کردن !
    یا 9 یا 11 !؟
    خب الان خیلیا کارت DX 10 دارن ، اینا دیگه چرا باید بازی رو با 9 بازی کنن !
    واقعا مسخرس
    یعنی نمیشد یه کاری کنن که بشه با هر 3 تا بازی رو اجرا کرد !

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

صد رحمت به nfs shift . کنترل ماشین ها خیلی سخت هستند .
    سلام
    کجا کنترلش سخته آخه. اتفاقا من که خیلی باش حال می کنم. و خیلی به واقعیت نزدیکه. خوب وقتی شما داری روی زمین خاکی رانندگی می کنید مشخصه که نمی تونید راحت ماشین در کنترل داشته باشید نکته جالبش اینجاست که وقتی ریس میاد روی آسفالت (البته تو بعضی قسمتها) کنترل خیلی راحتر میشه و کنترل کاملا بر محیط منطبقه.

11. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط میشه گفت عالیه............
    الان حدود 8 ساعت دارم بازی میکنم به زور از پاش بلند شدم............
    چقد گرافیک بازی سبکه با gts 250 همه ی تنظیمات رو بردم تا اخر و اونجور که فکر میکردم سنگین نیست..........
    یه توصیه برای دوستانی که میگن کنترلش سخته ....حتما با یک دسته ی xbox بازی کنن چون هم راحتره و هم هیجانش بیشتر میشه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •