تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 210 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2098

نام تاپيک: ◄◄ درخواست مربوط به PDF فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای usfelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ایالت p30world

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    يه برنامه مي خواستم براي كم كردن حجم يك pdf.
    آيا روشي براي كم كردن حجم pdf وجود داره؟
    با تشكر از توجه دوستان.
    برنامه هست ولی اون قدر ی فشرده نمیکنه.البته بستگی به نوع pdf تم داره.

Free PDF Compressor 1.12

Publisher's description
    Compress PDF file and reduce the actual size of PDF document with this completely free PDF Compressor.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای usfelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ایالت p30world

پيش فرض

سلام
    کدام یک از نرم افزارهای تبدیل پی دی اف به ورد، می تواند فرمولهای موجود در متن انگلیسی پی دی اف استخراج کند؟
    ممنون
    abby finereader با دقتی بهتر از همه میتونه البته اگه دیگه فرمولهات خفن باشن کم میاره ولی کلا تو متن های انگلیسی حرف اول رو میزنه.(نظر شخصی).خودم دنبال ورژن کرک شده نه شم.

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من برنامه پاک کردن پسورد pdf میخوام ! لینک درست باشه ممنونم

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من برنامه پاک کردن پسورد pdf میخوام ! لینک درست باشه ممنونم
    اگر پسوردشو بدونید، میتونید از این برنامه ها استفاده کنید، اگر نمیدونید بحثش جداست.

AAA PDF PASSWORD REMOVER:

AAA PDF Password Remover can be used to decrypt (recovery, remover, unlock) the owner Password protected Adobe Acrobat PDF files! AAA PDF Password Remover V2.0 can be used to decrypt the protected Adobe Acrobat PDF files, which have “owner” password set, preventing the file from editing, printing, selecting text and graphics etc.

It is the fast, affordable way to decrypt a lot of protected pdf files to decryped pdf files once time for saving your time! Its easy-to-use interface allows you to decrypt PDF files by simply few clicks. The decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader). All versions of Adobe Acrobat PDF (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported. And AAA PDF Password Remover V2.0 don’t need any software such as adobe acrobat.

Download:
    کد:

PDF Password Remover 3.0

The PDF Password Remover is a useful and reliable software which can be used to decrypt protected Adobe Acrobat PDF files, which have "owner" password set, preventing the file from editing (changing), printing, selecting text and graphics (and copying them into the Clipboard), or adding/changing annotations and form fields.

Decryption is being done instantly. Decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader) without any restrictions - i.e. with edit/copy/print functions enabled. All versions of Adobe Acrobat (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported.

The standard security provided by PDF consists of two different methods and two different passwords, 'user password' and 'owner password'.

A PDF document may be protected by password for opening ('user' password) and the document may also specify operations that should be restricted even when the document is decrypted: printing; copying text and graphics out of the document; modifying the document; and adding or modifying text notes and AcroForm fields (using 'owner' password).

Download:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

abby finereader با دقتی بهتر از همه میتونه البته اگه دیگه فرمولهات خفن باشن کم میاره ولی کلا تو متن های انگلیسی حرف اول رو میزنه.(نظر شخصی).خودم دنبال ورژن کرک شده نه شم.
    این خدمت شما:
    کرک:
    کد:
    ________
    اگر خود نرم افزار با کرک رو میخواین:
    کد:
    کد:
    یا
    Download ABBYY FineReader 9.0 Professional Multilanguage ESD Version:
    کد:
    کد:
    یا:
    Abbyy FineReader Pro Multilanguage v9 (2007)

1 -
    کد:
    2 -
    کد:
    3 -
    کد:
    4 -
    کد:
    یا
    کد:
    کد:
    یا
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت مریم مقدس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    این اولین تجربه من در پی سی ورد هست که میام و پست میدم
    یه برنامه میخواستم که بشه باهاش از سایت هایی که حق کپی رایت دارن و نمیشه مطالبشون رو کپی کنی توی کامپیوتر ذخیره کنی یا اونو مستقیم به pdf تبدیل کنه
    منظورم پسوند های html,htm,php رو به word document یا pdf تبدیل کنه

یه برنامه دیگه رو هم میخوام که عکس ها رو مثل bitmap ,Jpg,GIF رو به pdf یا word document تبدیل کنه

نیاز خیلی زیادی رو به این برنامه ها دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر پسوردشو بدونید، میتونید از این برنامه ها استفاده کنید، اگر نمیدونید بحثش جداست.

AAA PDF PASSWORD REMOVER:

AAA PDF Password Remover can be used to decrypt (recovery, remover, unlock) the owner Password protected Adobe Acrobat PDF files! AAA PDF Password Remover V2.0 can be used to decrypt the protected Adobe Acrobat PDF files, which have “owner” password set, preventing the file from editing, printing, selecting text and graphics etc.

It is the fast, affordable way to decrypt a lot of protected pdf files to decryped pdf files once time for saving your time! Its easy-to-use interface allows you to decrypt PDF files by simply few clicks. The decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader). All versions of Adobe Acrobat PDF (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported. And AAA PDF Password Remover V2.0 don’t need any software such as adobe acrobat.

Download:
    کد:

PDF Password Remover 3.0

The PDF Password Remover is a useful and reliable software which can be used to decrypt protected Adobe Acrobat PDF files, which have "owner" password set, preventing the file from editing (changing), printing, selecting text and graphics (and copying them into the Clipboard), or adding/changing annotations and form fields.

Decryption is being done instantly. Decrypted file can be opened in any PDF viewer (e.g. Adobe Acrobat Reader) without any restrictions - i.e. with edit/copy/print functions enabled. All versions of Adobe Acrobat (including 7.x, which features 128-bit encryption) are supported.

The standard security provided by PDF consists of two different methods and two different passwords, 'user password' and 'owner password'.

A PDF document may be protected by password for opening ('user' password) and the document may also specify operations that should be restricted even when the document is decrypted: printing; copying text and graphics out of the document; modifying the document; and adding or modifying text notes and AcroForm fields (using 'owner' password).

Download:
    کد:
    نه دوست من پسوردشو نمیدونم !

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    این اولین تجربه من در پی سی ورد هست که میام و پست میدم
    یه برنامه میخواستم که بشه باهاش از سایت هایی که حق کپی رایت دارن و نمیشه مطالبشون رو کپی کنی توی کامپیوتر ذخیره کنی یا اونو مستقیم به pdf تبدیل کنه
    منظورم پسوند های html,htm,php رو به word document یا pdf تبدیل کنه

یه برنامه دیگه رو هم میخوام که عکس ها رو مثل bitmap ,Jpg,GIF رو به pdf یا word document تبدیل کنه

نیاز خیلی زیادی رو به این برنامه ها دارم
    عرض کنم که!
    خوش پستیدید!
    راستش وقتی یک سایت میخواد نزاره یک کاری رو بکنید، سعی میکنه جلوی تمام راهها رو بگیره، به هر حال، هر برنامه ای باشه، اول باید صفحه رو سیو کنه بعد تبدیل کنه به پی دی اف. درسته؟
    یک نکته ای هم هست اینه که سایتی که صفحاتش پسوند های داینامیک داشته باشه مثل پی اچ پی ، ای اس پی یا .... معمولا قابل دانلود نیست، ولی میتونی تک تک صفحات رو دستی سیو کنید ( دلیلش جاش توی این تاپیک نیست) مثلا این فروم رو نمیتونی دانلود کنی ( البته الان انقدر حجمش بالاست که نمیشه! ولی حجمش هم کم بود نمیشد!)اگر صفحاتتون محدوده و قابل سیو به صورت دستی، کافیه یک برنامه پی دی اف سار نصب کنید، بعد صفحه مورد نظر رو پرینت کنید با پرینتر اون برنامه.
    الان یک چیزی به فکرم رسید! یک برنامه ای بود از وب پیج ها عکس میگرفت سیو میکرد به صورت JPEG
    شاید اون کمک کنه، اونطوری سیو کنید، بعد بزاریدش پشت هم توی یک پی دی اف.
    پیداش کردم!
    نسخه قابل حمل و بدون نیاز به نصب و کرک شده:
    کد:
    برای مورد دوم! کاری نداره! عکس ها رو بزارید توی یک فایل ورد میشه Word Document ، خواستید پی دی اف بشه، با یک برنامه تبدیلش کنید! اگر برنامشو ندارید بگید بزارم.

نه دوست من پسوردشو نمیدونم !
    ما را هم در غم خویش شریک بدانید!
    Password Remover نداریم برای این حالت! یعنی پسورد رو ندونی و برات حذف کنه یا آبم روش!
    پسورد کرکر داریم که برات آپلود کردم:
    کد:
    من خوردم یک پسورد پی دی اف رو باهاش کرک کردم. با توجه به نوع پسورد و قدرت سی پی یو زمان هاش فرق میکنه ولی اگر زمان به سمت بینهایت!!! بره حتما جواب میده!
    خود دانی!
    اگر بتونی هول و حوش پسورد رو در بیاری که مثلا عدد داره یا نه، حرف بزرگ داره یا نه و اینجور چیزا خیلی کمک میکنه! یک کاراکتر هم حذف کنی یک کاراکتره! ولی اگر اشتباه کنی دیدی همون یک کاراکتر باعث شد به جواب نرسی!
    Last edited by c0dest0rm; 26-11-2007 at 22:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ما را هم در غم خویش شریک بدانید!
    Password Remover نداریم برای این حالت! یعنی پسورد رو ندونی و برات حذف کنه یا آبم روش!
    پسورد کرکر داریم که برات آپلود کردم
    ممنون از لطفتون ببینم چی میشه

در آغاز فعالیت مریم مقدس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عرض کنم که!
    خوش پستیدید!
    راستش وقتی یک سایت میخواد نزاره یک کاری رو بکنید، سعی میکنه جلوی تمام راهها رو بگیره، به هر حال، هر برنامه ای باشه، اول باید صفحه رو سیو کنه بعد تبدیل کنه به پی دی اف. درسته؟
    یک نکته ای هم هست اینه که سایتی که صفحاتش پسوند های داینامیک داشته باشه مثل پی اچ پی ، ای اس پی یا .... معمولا قابل دانلود نیست، ولی میتونی تک تک صفحات رو دستی سیو کنید ( دلیلش جاش توی این تاپیک نیست) مثلا این فروم رو نمیتونی دانلود کنی ( البته الان انقدر حجمش بالاست که نمیشه! ولی حجمش هم کم بود نمیشد!)اگر صفحاتتون محدوده و قابل سیو به صورت دستی، کافیه یک برنامه پی دی اف سار نصب کنید، بعد صفحه مورد نظر رو پرینت کنید با پرینتر اون برنامه.
    الان یک چیزی به فکرم رسید! یک برنامه ای بود از وب پیج ها عکس میگرفت سیو میکرد به صورت JPEG
    شاید اون کمک کنه، اونطوری سیو کنید، بعد بزاریدش پشت هم توی یک پی دی اف.
    پیداش کردم!
    نسخه قابل حمل و بدون نیاز به نصب و کرک شده:
    کد:
    برای مورد دوم! کاری نداره! عکس ها رو بزارید توی یک فایل ورد میشه Word Document ، خواستید پی دی اف بشه، با یک برنامه تبدیلش کنید! اگر برنامشو ندارید بگید بزارم.
    خیلی ممنون ولی کمکی نشد به من
    خیلی از سایت ها هستن که نمیشه ازشون کپی برداری کرد که خوب بالاخره راهی باید باشه...
    من به آقا جلال مدیر نرمافزار گفتم.گویا ایشون بلد هستن
    به هر حال ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •