تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 40 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 399

نام تاپيک: Company of Heroes: Tales of Valor

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یک سوال دیگه تو این سایت که معرفی کردین بعضی مد ها زیر مجموعه Company of Heroes: Opposing Fronts هست و بعضی زیر مجموعه Company of Heroes: Tales of Valor میشه بگین مگه فرقی میکنه.و اینکه مدها فقط یونیت و سرباز های جدید میسازه و مرحله جدید اضافه میکنه یا نه؟ ممنون

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

سلام.مرسی از جوابی که دادی.آره بر حسب تصادف NHC رو گرفتم خیلی باحاله تازه خودش شورت کات میسازه.فقط بازم یک سوال نقشه هایی که قبلاً تو پوشه mp ریختم تو این مد کار نمیکنه راهی واسه این مشکل هست؟ ممنون از کمکت واقعاً کمک کردی
    برای مد NHC محل نصب نقشه ها:
    THQ\Company of Heroes\NHCToV\Data\scenarios\mp
    پوشه scenarios و mp خودت درست کن(اگه نبود)
    سلام.مرسی از جوابی که دادی.آره بر حسب تصادف NHC رو گرفتم خیلی باحاله تازه خودش شورت کات میسازه.فقط بازم یک سوال نقشه هایی که قبلاً تو پوشه mp ریختم تو این مد کار نمیکنه راهی واسه این مشکل هست؟ ممنون از کمکت واقعاً کمک کردی.

یک سوال دیگه تو این سایت که معرفی کردین بعضی مد ها زیر مجموعه Company of Heroes: Opposing Fronts هست و بعضی زیر مجموعه Company of Heroes: Tales of Valor میشه بگین مگه فرقی میکنه.و اینکه مدها فقط یونیت و سرباز های جدید میسازه و مرحله جدید اضافه میکنه یا نه؟ ممنون
    فرقی نمیکنه مدهای جدید که میاد با هر دو سازگارند مگه اینکه مد قدیمی باشه و ورژن جدید نداشته باشه
    شما برای نصب مدها باید تا ورژن 2.602 بازی رو آپدیت کنی تا مدها رو نصب کنی
    و مد بغیر از اضافه کردن یونیت و مپ ممکنه گرافیک تغیر بدن ، ارتش جدید اضافه کنن و یا بعضی از باگهای بازی رو هم برطرف کنن و ...

3. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز خیلی آقایی ممنون بخاطر راهنمایهات.اگر جایی گیر کردم مزاحمت میشم.راستی بچه کجایی؟و اسمت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.شرمنده دوباره مزاحم شدم.من این مد NHCmod_v2.602c رو نصب کردم ولی تو بازی که رفتم امکان ساخت خونه تانک و ماشین نداشت یعنی اصلا نمی شد تانک بسازی،تازه تو reward خیلی تانک بود و زامبی بود اما اونها رو هم نتونستم بیارم تو بازی.امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.شما این مد را پیشنهاد داده بودید درسته؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

سلام.شرمنده دوباره مزاحم شدم.من این مد NHCmod_v2.602c رو نصب کردم ولی تو بازی که رفتم امکان ساخت خونه تانک و ماشین نداشت یعنی اصلا نمی شد تانک بسازی،تازه تو reward خیلی تانک بود و زامبی بود اما اونها رو هم نتونستم بیارم تو بازی.امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.شما این مد را پیشنهاد داده بودید درسته؟
    اگه تو قسمت condition win همون جایی که نقشه رو انتخاب میکنی گزینه infantry only mode رو انتخاب کنی نمی تونی تانک یا مثلا جیپ بسازی با انتخاب این گزینه infantry only mode فقط پیدا نظام(سرباز) میتونی بسازی و بازی رو باید به این شکل ببری
    حالتهای دیگه رو انتخاب کن

7. 2 کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم خصوصا jack426 گرامی

دوستان سوالی دارم ... من امروز شروع کردم به دانلود بازی Tales of Valor

ایا برای باز گشایی کمپین ها در دفعات بعد حتما باید از ایمیج استفاده کرد ؟؟؟؟

منظورم اینه وقتی انلاک میکنید ایا میشه دو قسمت قبلی با ترفندی کپی کنیم تو مسیر بازی و نیازی به ایمیج این مسائل نباشه؟
    حتما باید از ایمیج خونده بشه نمیشه کاری کرد از هارد بخونه ؟؟؟

چون اگه اینجوری بتونیم قسمتهای قبلی تو محل نصب بازی کپی کنیم و رو هارد داشته باشیم . خیلی بهتره چون بالاخره گاهی پیش میاد باید ویندوز عوض کنیم مکافات میشه هی بخوام درایو مجازی درست کنیم و...

اگه نمیشه ذکر کنید کلا قید انلاک کردنو بزنم

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم خصوصا jack426 گرامی

دوستان سوالی دارم ... من امروز شروع کردم به دانلود بازی Tales of Valor

ایا برای باز گشایی کمپین ها در دفعات بعد حتما باید از ایمیج استفاده کرد ؟؟؟؟

منظورم اینه وقتی انلاک میکنید ایا میشه دو قسمت قبلی با ترفندی کپی کنیم تو مسیر بازی و نیازی به ایمیج این مسائل نباشه؟
    حتما باید از ایمیج خونده بشه نمیشه کاری کرد از هارد بخونه ؟؟؟

چون اگه اینجوری بتونیم قسمتهای قبلی تو محل نصب بازی کپی کنیم و رو هارد داشته باشیم . خیلی بهتره چون بالاخره گاهی پیش میاد باید ویندوز عوض کنیم مکافات میشه هی بخوام درایو مجازی درست کنیم و...

اگه نمیشه ذکر کنید کلا قید انلاک کردنو بزنم

ممنون
    سلام
    برای کرک کردن بازی و انلاک کردن سه کمپین من خودم این کار رو انجام دادم : بعداز نصب بازی تا نسخه 2.602 آپدیت کردم و بعد با سه تا شماره سریال و ایمیج بازی سه تا کمپین رو انلاک کردم و بعد کرک 2.602 رو ریختم و دیگه از ایمیج استفاده نمی کنم(تمام مراحل مثل پستهای 13 و 41 باید تکرار بشه کاریش نمیشه کرد)
    برای استفاده از سیو بازی در دفعات بعد حتما باید فقط از این مسیر \My Games\Company of Heroes\Savegames بک آپ بگیری

10. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    برای کرک کردن بازی و انلاک کردن سه کمپین من خودم این کار رو انجام دادم : بعداز نصب بازی تا نسخه 2.602 آپدیت کردم و بعد با سه تا شماره سریال و ایمیج بازی سه تا کمپین رو انلاک کردم و بعد کرک 2.602 رو ریختم و دیگه از ایمیج استفاده نمی کنم(تمام مراحل مثل پستهای 13 و 41 باید تکرار بشه کاریش نمیشه کرد)
    برای استفاده از سیو بازی در دفعات بعد حتما باید فقط از این مسیر \My Games\Company of Heroes\Savegames بک آپ بگیری
    سلام
    سپاسگزارم

فردا شب دانلود بازی تموم میشه
    ممنون از راهنمایی با این روش دیگه عالیه

فقط یک سوال حتما باید بازی های قبلی رو هم دانلود کنم ؟ یا با همون ایمیج فعال میشه . حجم ایمج ها چقدره

من حتما ازتون لینک دانلود کرک و اپدیت و ایمجهارو میگیرم .. تمام پستهای این تاپیکو خوندم .متشکرم .

یک دنیا ممنون دوست خوبم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

سلام
    سپاسگزارم

فردا شب دانلود بازی تموم میشه
    ممنون از راهنمایی با این روش دیگه عالیه

فقط یک سوال حتما باید بازی های قبلی رو هم دانلود کنم ؟ یا با همون ایمیج فعال میشه . حجم ایمج ها چقدره

من حتما ازتون لینک دانلود کرک و اپدیت و ایمجهارو میگیرم .. تمام پستهای این تاپیکو خوندم .متشکرم .

یک دنیا ممنون دوست خوبم
    اگه Tales of Valor دانلود کنی نیازی به دانلود قبلی ها نیست
    برای سریال بازی و ایمیج بازی پست 4 صفحه 12 همین تاپیک هست و حجم ایمیجها 82 کیلوبایت هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای کرک بازی به لینک زیر برید و اون ورژنی که میخواید رو دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت pc گیمرهای عزیز خصوصا jack426 گرامی

امشب دانلود بازی از سایت میهن دانلود تموم میشه فقط یک پارت مونده

اون دوستمون گفتند نسخه میهن دانلود ترو تمیز ترین نسخه موجوده خدا کنه اینطور باشه و امیدوارم نهایت به یه اپدیت نیاز داشته باشه
    کسی میدونه نسخه میهن دانلود چه ورژنی هست ؟

خوب کارت گرافیک نازنینم 480 GTX یحتمل این بازی قورت میده به بهترین نحو ممکنه با جزییات بالای گرافیکی میتونم بازی تجربه کنم مونیتور 23 اینچ 1080 دیگه میترکونم .. . CRYSIS 3 تازه تموم کردم این که دیگه گرافیکش اب خوردنه .
    قصد دارم اول سه کمپین تموم کنم بعد به جنگ انلاین برم
    شبی 3 گیگ دانلود رایگان دارم امیدوارم مجبور نشم همه اپدیتهارو امشب دانلود کنم
    Last edited by vavi; 08-03-2013 at 11:18.

15. این کاربر از vavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •