سلام
دوستان برای یک مودم adsl وایرلس بین Asus G31 و linksys w120n کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ چون قیمت جفتشون یکیه
میخوام ببینم کارایی کدوم مناسب تره اینجا؟
در کل اگه پیشنهاد دیگه ای غیر این 2 تا مودم داشتین ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
سلام
دوستان برای یک مودم adsl وایرلس بین Asus G31 و linksys w120n کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ چون قیمت جفتشون یکیه
میخوام ببینم کارایی کدوم مناسب تره اینجا؟
در کل اگه پیشنهاد دیگه ای غیر این 2 تا مودم داشتین ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
سلام
اساتید عزیز بین چهار مدل مودم زیر کدومشون USB می خوره :
TP LINK W8101G
DLINK 2640U
ASUS-DSL-G31
LINKSYS WAG 120N
و اگه می شه یه مودم وایرلس معرفی کنید که یه پورت USB و یه پورت LAN داشته باشه ( حداقل ) واسه یه کاربر خانگی.
ممنون
خوب 120n به علت داشتن 802.11n انتخاب آینده نگرانه تری هست اما خیلی نباید انتظار برد بالا رو در حد یه N داشته باشید.با این وجود اکثر نیاز ها رو جواب میده. g31 جدیدترین محصول asus برای wireless g هست و از نظر سرعت لینک دادن هم خوب عمل میکنه .قیمتی پایینتر هم داره. حال خودتون میتونید تصمیم بگیرید که کدوم بهتره.
هیچ کدوم این مودم ها usb ندارن ولی 4 تا پورت لن دارن که میشه 4 تا کامپیوتر رو بهش وصل کرد اصولا مودمهایی که اکسس پوینت هم دارن یعنی همین مودلها پورت usb ندارن
من گوشیم wi-fi داره چه مودمی با 50 تومن بخرم خوبه ؟
1- D-link 2640u = 45000t
2- TP-link 8901G = 45000t
هر دوتاشون وایرلس سری G هستند و 4 تا پورت لن دارن از این بیشتر بخوای هزینه کنی مودم های Asus G31 با 68000 تومن و linksys wag120n هم با 70000 تومن هست
یکی از برند های خوبه . اونقدر معروف هست که فعالای بازار بشناسن ولی پیشنهاد می کنم تو ایران از این برندهای خاص استفاده نکنین. ترجیحا Dlink ,TPLink,ASUS,Linksysاستفاده کنین. linksys و ASUS برای کاربری های حرفه ای و DLINK و TPLINK برای خونگی خوبه. البته نمیشه از برندهای خوبی مثل وSMC getprotect,USrobotic و... گذشت.
دوست عزیز این مدلها هیچکدوم usb نمی خورن ولی اگه پورت USB براتون خیلی مهمه ASUS-n13 رو بهتون پیشنهاد میکنم که 2 پورت USB داره و از قدرتمند ترین AP های اسوس هست.
اين مدل DSL-X13 ASUS هم از ايسوس جديد اومده كه يك پورت usb و LAN داره قيمتش هم حدود 40 هست اگرم وايرلس هم ميخواي ميتوني جداگانه اكسس پوينت بگيري هزينه كمتر ميشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)