تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 170 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کاری رو که بهت می گم انجام بده انشاالله که خوب بشه. دنده را بزار روی 5 سپس پیچ سمت راست را کمی بلند تر از پیچ سمت چپ بزار آنقدر این کار را انجام بده آنقدر بلند و کوتاه کن تا از 5 دیگه عوض نشه. بعد وقتی یکی از دنده هایت درست شد مطمعنا ما بقی دنده ها نیز درست شده است. به نظرم این کار را روی دنده 4 انجام بدی بهتر است.
    ممنون ، امروز این کار رو کردم ولی بازم نشد ، بدتر هم شد ، یعنی در یک حالت دنده کاملا درست عمل میکنه ، و همه چی سر جاشه ، فقط دنده واقعا سفت میشه و اصلا و ابدا روی درنده 8 نمیره !!! بنظرم باید بدم به یه تعمیر کار، اعصابمو خورد کرده

بازم مرسی

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

ممنون ، امروز این کار رو کردم ولی بازم نشد ، بدتر هم شد ، یعنی در یک حالت دنده کاملا درست عمل میکنه ، و همه چی سر جاشه ، فقط دنده واقعا سفت میشه و اصلا و ابدا روی درنده 8 نمیره !!! بنظرم باید بدم به یه تعمیر کار، اعصابمو خورد کرده

بازم مرسی
    دوست عزیز بده به کسی که خوب بلده این کار رو برات انجام بده. من نمی دونم شما چطوری انجام دادی که نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوست من شما بد جوری خراب کاری کردی اصلا به اون دوتا پیچ ربطی نداشت که دست زدی به ا.ن پیچا
    حالا کارایی رو که میگم خوب گوش کن بعد برو قدم به قدم انجام بده ایشالا درست میشه
    اول اینکه اون دوتا پیچ رو تا اونجایی که جا داره شل کن
    کناره یکیشون نوشته low و کنار یکسشون نوشته high زنجیر رو بنداز رو بالا ترین دنده بعد های رو سفت کن تا اونجایی که دیگه زنجیر از رو خودرو پایین نیوفته و بره لای پره ها
    حالا واسه ان که ببینی خوب و به اندازه پیچ رو سفت کردی چند بار بین همون خودرو و خودروی پایینیش بالا پایین کن
    نو بت میرسه به low شما تا اخر زنجیر رو بیار پایین بعد اون پیچ لاو رو سفت کن تا زنجیر همون جا بمونه و پایین نیوفته که بیاد لای تنه و خودرو گیر کنه
    خوب شما اگه کارای بالا درست انجام داده باشی دیگه ن زنجیر میره لای پره هات نه میوفته تو تنه
    حالا میریم سره اصل مشکلتون من نمیدونم دسته دندتون چیه ولی شما دقت کن اونجایی که سیم دنده به شارژمان وصل میشه یه چیزی شبسه پیچ هست که یه دونه هست و سیم از توش رد میشه با باز کردن زنجیر به طرف بالا کشیده میشه و با شل کردن اون به طرف پایین همون پیچ روی دسته دنده شما هم هست
    امید وارم بتونی درستش کنی

5. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

7. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من شما بد جوری خراب کاری کردی اصلا به اون دوتا پیچ ربطی نداشت که دست زدی به ا.ن پیچا
    حالا کارایی رو که میگم خوب گوش کن بعد برو قدم به قدم انجام بده ایشالا درست میشه
    اول اینکه اون دوتا پیچ رو تا اونجایی که جا داره شل کن
    کناره یکیشون نوشته low و کنار یکسشون نوشته high زنجیر رو بنداز رو بالا ترین دنده بعد های رو سفت کن تا اونجایی که دیگه زنجیر از رو خودرو پایین نیوفته و بره لای پره ها
    حالا واسه ان که ببینی خوب و به اندازه پیچ رو سفت کردی چند بار بین همون خودرو و خودروی پایینیش بالا پایین کن
    نو بت میرسه به low شما تا اخر زنجیر رو بیار پایین بعد اون پیچ لاو رو سفت کن تا زنجیر همون جا بمونه و پایین نیوفته که بیاد لای تنه و خودرو گیر کنه
    خوب شما اگه کارای بالا درست انجام داده باشی دیگه ن زنجیر میره لای پره هات نه میوفته تو تنه
    حالا میریم سره اصل مشکلتون من نمیدونم دسته دندتون چیه ولی شما دقت کن اونجایی که سیم دنده به شارژمان وصل میشه یه چیزی شبسه پیچ هست که یه دونه هست و سیم از توش رد میشه با باز کردن زنجیر به طرف بالا کشیده میشه و با شل کردن اون به طرف پایین همون پیچ روی دسته دنده شما هم هست
    امید وارم بتونی درستش کنی
    دستت درد نکنه ، همین کارو کردم ، بردم روی آخرین دنده ها از هر طرف ( 1 و 8 ) و پیچ هارو درست کردم ولی به سیمی که گفتی دست نزدم ، الان درسته و فقط یه اشکال هست که اونم مهم نیست ! ( دیگه دنده 8 همون بزرگترین نمیره !!! منم اصلا ازش استفاده نمیکنم از 4 و 5 و 6 بیشتر از همه استفاده میکنم . )

دوست عزیز بده به کسی که خوب بلده این کار رو برات انجام بده. من نمی دونم شما چطوری انجام دادی که نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ممنون عزیز ، راه افتاد ، بیرون هم دادم دیدم داره گند میزنه بیخیالشس شدم ازش گرفتم ، هیچ کس بلد نیست ... اون منتاژکار که دوچرخرو منتاژ کرد هم اگه بلد بود خودش درست میداد دست من .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

رو 8 که نمیندازه یعنی پیج های رو زیاد سفت کردی یکمی شلش کن درست میشه
    اون پیچم یکمی شل یا سفت کن درست میشه نترس

10. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رو 8 که نمیندازه یعنی پیج های رو زیاد سفت کردی یکمی شلش کن درست میشه
    اون پیچم یکمی شل یا سفت کن درست میشه نترس

با اون پیچه که گفتی درست کردم ( همون که برای سیمه و عکس گذاشتی )
    ممنون ، ولی 8 اصلا بدرد نمیخوره خیلی دیگه سنگین میشه .

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

ولی 8 اصلا بدرد نمیخوره خیلی دیگه سنگین میشه .
    دوست عزیز چرا 8 به درد نمی خوره!!!؟؟؟ خیلی هم به درد می خوره شاید یک روزی خواستی مسابقه بدی و خیلی تند بری. حتما درستش کن.

13. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز چرا 8 به درد نمی خوره!!!؟؟؟ خیلی هم به درد می خوره شاید یک روزی خواستی مسابقه بدی و خیلی تند بری. حتما درستش کن.
    من از آخر میخونم ، 8 همون یکه ، عادت کردم اینجوری بخونم ! ( بزرگترین دنده و سنگینترین که قدرتیه و سرعت براش معنی نداره) ، چشم ولی کار من نیست ، باید بدم بیرون
    راستی دنده جلو رو هم دست کاری کردم ، جفت پیچاشو بستم دوباره خودم تظیم کردن ( میخواستم خبره بشم : دی ) الان ردیف شده ولی از 1 به 2 یکمی گیر داره که به یاری خدا درست خواهد شد !
    Last edited by e.khafan!; 07-07-2009 at 08:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوستان.بنده 190cm قد و 100 کیلو وزن دارم.یه دوچرخه کوهستان جهت دوچرخه سواری تو شهر(شهر ما کوهستانیه و خیابوناش همه شیب دارن)و اگه قسمت بود تو طبیعت میخوام.بودجه هم بین 600 تا 700 .حالا مقداری کم و زیادم شد اشکالی نداره. خودم از مریدا و جیانت بیشتر خوشم میاد.لطفا چند مدل با ذکر سایز تنه مناسب پیشنهاد بدید.
    Last edited by saman 99; 09-07-2009 at 02:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •