سلام بر همگی
از دوستانی که i900 دارن خواهشا توضیحات کاملی در مورد دوربین این گوشی و کیفیت عکس و فیلم بدن و نمونه ای از فیلم ها و عکس هایی که با این گوشی گرفتن بذارن . ممنون میشم
سلام بر همگی
از دوستانی که i900 دارن خواهشا توضیحات کاملی در مورد دوربین این گوشی و کیفیت عکس و فیلم بدن و نمونه ای از فیلم ها و عکس هایی که با این گوشی گرفتن بذارن . ممنون میشم
سلام.
معایب این Ppc چیه؟
پیشاپیش سپاس.
سلام..............
یکی از معایبش قیمت نصبتا پایینشه که باعث خز شدن این گوشی میشه.
شوخی کردم .
تقریبا در نوعه خودش بی نظیر همون طورم که از اسمش پیداست omnia یعنی همه چیز تقریبا کامله .
فقط یه سریا از ram گوشی و بعضی ها هم از رزولوشین ایراد میگیرن که هیچ کدوم از بچه هایی که اینجا دارن از سرعت گوشی گله ای ندارن همین طور از رزولوشین.
اگرم مشکلی باشه عیب حساب نمیشه به نظر من برای زمان خودش عالیه ه ه ه ه .
در ضمن مشکل کوچکی هم اگر با برنامه ها یا قسمت های مختلف پیدا بشه با آپدیت حل میشه.
Last edited by S@nti@go_s&k; 19-11-2008 at 06:37.
خب بعد از اين حدودا يه هفته اي كه با فارسي سازي كه دوستمون گذاشته بود كار كردم، گفتم يه توضيحاتي راجبش بدم.
- خوندن و نوشتن اس ام اس فارسي اصلا مشكلي نداره. ولي فقط وقتي داري مينويسي به خط دوم كه ميرسه Scrool Bar ديگه كار نميكنه كه بري پايين و نمبييني چي داري تايپ ميكني!
-كلا همه جا موقع نوشتن ، از راست به چپ نوشته ميشه حتي وقتي انگليسي مينويسي يا اسم كانتكت جديد ميخواي اضافه كني. و اين يه مقدار عذاب اوره!
ولي من با خودم پس از كلي كلنجار رفتن به اين نتيجه رسيدم كه بودنش و مزاياش خيلي بيشتر از معايبشه! فرض كن يه مسج فارسي بيادو نتشه خوندش![]()
عیب عمده ای نداره فرشاد جان
ولی خب ال سی زیر نور آفتاب اصلا جالب نیست (مثل تمامی مدل های سامسونگ)
رزولشن ال سی که استاندارد نیست و تو تعداد کمی از برنامه ها ایجاد مشکل می کنه
ram این گوشی میتونست بالاتر باشه البته برای من که زیاد برنامه نریختم اصلا مشکلی ایجاد نکرده
دوربینش هم کیفیتش بد نیست ولی راضی کننده هم نیست
این عربایزر هم میگن بهترین هست.........
واسه دوستان قرار میدم.........از قبلی فکر کنم خیلی بهتر باشه
به ترتیب نصب بکنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mobidiv WM6.1 install FIX
arabic1
arabic2
TSD_HijriCalendar
TSD_PrayerTimes
منم تا چند روز دیگه این گوشی رو میخرم و به جمع آمنیا داران میپیوندم!
دیشب فرصتی پیش اومد با اف 480 کار کردم و از تاچش خیلی خوشم اومد و سرعتش هم بر عکس گفته خیلی ها کند نبود و بمحض فشردن عکس العمل نشون میداد
امیدوارم اومنیا هم اینجوری باشه
راستی از نظر ابعاد به قولی pocket friendly هستش؟؟یعنی تو جیب مشکل ایجاد نمیکنه و راحت میشه در اورد و...؟؟؟
به این لینک برید........من چون اینترنت جالبی ندارم نمی اونم اپ کنم واستون
o b i l e s t a n .net/showthread.php?t=55979کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاصله ها رو حذف کنید
Last edited by s-a-l-i-m; 19-11-2008 at 20:47.
سلام دوستان برادر من امنیا خریده.براش یه wallpaper فرستادم ولی وقتی گزینه set background رو میزنم عکس یه حالتی میوفته .چجوری بگم؟شفاف نیست اصلا انگار پشت صفحه اصلی افتاده؟مشکل چیه؟چی جوری والپیپر رو بندازیم که شفاف باشه رو صفحه؟ببخشید تا حالا ppc نداشتیم.ممنون میشم توضیح بدید.
تایید میشه...
البته یه چیزه جالبم بگم. من قبل از این برنامه اس ام اس ها رو اصلا نمی تونستم بخونم به شکل مربع بود. اما بعد از این برنامه اس ام اس ها به شکل حروف جدا دیده میشن و با یه کم تلاش می تونی اونا رو بخونی.
از دیگر معایب این برنامه اینه که با برنامه هایی مثل دیکشنری مشکل داشت که با ترفندی که گفتم الان هم می تونم اس ام اس هامو بخونم هم از دیکشنری استفاده کنم و هم تاریخ گوشیم بعد هر بار ریسیت عربی نمیشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)