با ثبت نام مجددش مشكلي ندارم من مشكلم اين بود اين 50 الي 60هزار تومان و يك ماه الافي نپره
كي حالشو داره دوباره بره بشينه كلاس توجيهي و اون سرهنگه هي حوصله ادمو سر ببره![]()
با ثبت نام مجددش مشكلي ندارم من مشكلم اين بود اين 50 الي 60هزار تومان و يك ماه الافي نپره
كي حالشو داره دوباره بره بشينه كلاس توجيهي و اون سرهنگه هي حوصله ادمو سر ببره![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
من مطمئنم که نمیشه با گواهی نامه 1 ساله خارج از شهر رانندگی کرد!!!
خوب من العان 9 ماه و 4 روز از صدور گواهی نامم میگذره
خلاف هم تا دلتون بخواد کردم
گواهینامم هم سوراخ نداره!!!
2 ماه و 26 روز دیگه از کجا معلوم میشه گواهی نامم تمدید شده یا نه که بشه 5 ساله؟؟؟!!!
بعدشم اومدیم نشد!!!
طرف از کجا میخواد بفهمه گواهی نامه من باطله یا نه؟؟!!!
مگه عوض میشه؟؟؟!!!!
تایید
تمدید میشه دیگه. چون سوراخ نکردن. اگه سوراخ کنن که میفهمن.
اگه پشت گواهینامت نوشته :
توضیح: اعتبار گواهینامه ب-1 شما از تاریخ صدور یکسال می باشد. که در صورت عدم ارتکاب تخلفات رانندگی و رعایت نکردن شرایط ابلاغی تا 5 سال معتبر خواهد بود
پس گوایه نامت نیاز به تعویض نداره
![]()
فرشاد جان دقیقا همینو نوشته
فکر کنم سوراخ کن نداشتن(اسمشو بلد نیستم!!)
وگرنه حتما سوراخ میکردن!!!!
اسمه اون سوراخ کنه ((پانچه))
اینو فرشاد جان لطف کردن بهم گفتن![]()
Last edited by D r i v e r; 09-12-2008 at 22:15.
این همه بحث و جدل نیاز نیست![]()
یکی زنگ بزنه راهنمایی رانندگی بخش صدور گواهی نامه!!! بپرسه تا جوابشو بدن، به همین سادگی به همین ....!
زنگ زدن و پرسیدن نداره عزیزم !
معتبرتر از مدرس آموزشگاه و سرهنگ راهنمایی و رانندگی داریم ؟
من از رییس راهنمایی رانندگی پرسیدم گفت خارج از شهر و 12 شب به بعد ممنوع!
فکر کنم این معتبر تر باشه!
حالا هرکی دوست داره زنگ بزنه به رویانیان!!!!
سلام دوستان
امروز 1 ماه میگزره که تو امتحان قبول شدم
ولی هنوز هیچ خبری نیست
زنگ زدم به یکی از افرادی که در راهنمای و رانندگی هست گفت مدارک اومده تاییدیه افسر نیومده در صورتی که اموزشگاه به من گفت تاییدیه افسرم رفته و بازهم در صورتی که شماره های پیگیری میگن 1 ماه دیگه تازه زنگ بزن
حالا فردا میرم راهنمایی رانندگی شهرمون
میخوام ببینم ایا حرف این افراد معتبر هست یعنی دقیقا ثبت میشه که چه مدارکی هست و چه مواردی نیست ؟
و هم چنین به من گفتن بین 25 تا 40 روز 100% میاد!
حالا این همه حرف ولی هیچ کدوم معلوم نیستن درستن یا نه!
شما یک راهی بگید من پیگیری کنم اخه واقعا زور داره دوستم 15 روزه بگیره من اینطوری.......![]()
رييس پليس راهور ناجا با تاكيد بر اين كه در راستاي تشديد برخورد با متخلفان رانندگي، ابطال گواهينامههاي رانندگان داراي تخلفات حادثهساز در تابستان ادامه خواهد داشت، افزود: همچنين دارندگان گواهينامههاي يكساله در طول يك سال اول رانندگي خود، اجازه تردد در جادهها را ندارند و مأموران پليسراه در صورت مشاهده، گواهينامه آنها را ابطال ميكنند.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه تیکه ابطال میکنن؟؟!! یعنی اخطاری چیزی نمیدن؟ همون بار اول ابطالش میکنن؟!!!!!رييس پليس راهور ناجا با تاكيد بر اين كه در راستاي تشديد برخورد با متخلفان رانندگي، ابطال گواهينامههاي رانندگان داراي تخلفات حادثهساز در تابستان ادامه خواهد داشت، افزود: همچنين دارندگان گواهينامههاي يكساله در طول يك سال اول رانندگي خود، اجازه تردد در جادهها را ندارند و مأموران پليسراه در صورت مشاهده، گواهينامه آنها را ابطال ميكنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)