در اصفهان پیدا نمیشه .allahakbar دادا قیمت 4830 توی اصفهان چنده؟
من قصد خرید دارم
با یه مارک معتبر
بهتره از نمایندگی His بخری
در اصفهان پیدا نمیشه .allahakbar دادا قیمت 4830 توی اصفهان چنده؟
من قصد خرید دارم
با یه مارک معتبر
بهتره از نمایندگی His بخری
4870 که ICQ نداره استاد
سلام دوستان ! از اساتید بزرگوار اقایون : allahakbar & chaos theory کمال تشکر رو دارم ! اقا خیلی لطف دارید !
اما اشاره کنم که من این کارت رو واسه خودم نمیخوام و دارم واسه یکی از اقوام سیستم جمع میکنم و با بدبختی راضیش کردم 300 تومان پول بده ! والا صحبت شما کاملا بجاست !
در مورد پیام خصوصی هم که متاسفانه واسه من همه چی غیره فعاله ! من دیگه اینطوریشو ندیده بودم !بنظر من ! این ! کاربران تازه وارد هستند که نیاز به راهنمایی و مشورت دارند ! و بهتر بود کمی در این مورد تجدید نظر بشه !
هر چند مسلما مواردی وجود داشته که مدیران رده بالای سایت رو مجبور به اتخاذ این رویه کرده !
گذشته از اینها ! اگه لطف کنید و قیمت دقیق کارت هیس رو به من بگید ممنون تون میشم ؟
همچنین روشن کنید که بالاخره ایا کارت گین ورد رو میتونم به 310 تهیه کنم یا نه ؟ در ضمن میخواستم بدونم ایا که کارت 4870 گین ورد دارای 2 فن هستش ؟ چون من از این مدل 2 فنش رو دیدم !
در پایان از تمامی شما سروران بخصوص این دو عزیز سپاسگذارم !
کوچیک همتون : فرامرز
سلام عزیزم . قربون تو ما کاری نکردیم .سلام دوستان ! از اساتید بزرگوار اقایون : allahakbar & chaos theory کمال تشکر رو دارم ! اقا خیلی لطف دارید !
اما اشاره کنم که من این کارت رو واسه خودم نمیخوام و دارم واسه یکی از اقوام سیستم جمع میکنم و با بدبختی راضیش کردم 300 تومان پول بده ! والا صحبت شما کاملا بجاست !
در مورد پیام خصوصی هم که متاسفانه واسه من همه چی غیره فعاله ! من دیگه اینطوریشو ندیده بودم ! بنظر من ! این ! کاربران تازه وارد هستند که نیاز به راهنمایی و مشورت دارند ! و بهتر بود کمی در این مورد تجدید نظر بشه !
هر چند مسلما مواردی وجود داشته که مدیران رده بالای سایت رو مجبور به اتخاذ این رویه کرده !
گذشته از اینها ! اگه لطف کنید و قیمت دقیق کارت هیس رو به من بگید ممنون تون میشم ؟
همچنین روشن کنید که بالاخره ایا کارت گین ورد رو میتونم به 310 تهیه کنم یا نه ؟ در ضمن میخواستم بدونم ایا که کارت 4870 گین ورد دارای 2 فن هستش ؟ چون من از این مدل 2 فنش رو دیدم !
در پایان از تمامی شما سروران بخصوص این دو عزیز سپاسگذارم
والا من راجع به این gainward تحقیقاتی کردم. شما بهتره از خریدش پشیمون بشید. البته 310 هنوز هم من میدونم هست
راجع به فنش اطلاعی ندارم اما اگه دوست شما میخاد 300 واسه کارت گرافیک بده و نمیتونه یزره بیاد بالا بهترین کارتی که من میدونم هست 4850 his iceq هست . که نزدیک 270 هستش .
سلام محمودخان. بله من به ایشون گفتم داره چون متاسفانه توی اصفهان دیده بودم4870 که ICQ نداره استاد
الان که رفتم توی سایت His دیدم نداره و چیزی که من دیدم فیک بوده
سلام مجدد ! اقا من اونو راضیش میکنم ! تا 350 رو بده ! بشرطیکه بالاخره بفهمم جریان چیه و از شمام خواهش میکنم ! لطف کنید و روشنتر و کامل تر به تمامی سوالاتم پاسخ بدید ! من راستش نمیدونم معنی فیک چیه ! حالا اگه میشه یکمی از تحقیق تون در مورد کارت گین ورد به منم بگید که چرا خوب نیستن ! چون انگار 2 فن هم هستند ! واینکه بالاخره این برند Icq کارت 4870 داره یا نه ؟ و چنده ؟
اگه لطف کنید و جریان تحقیقتون ! در مورد گین ورد رو هم بگید و منم قانع بشم ! و از اون مدل هیس هم نباشه ! انگار فقط یک انتخاب خوب و خوش قیمت میمونه ! اونم برند CONECT 3D هستش که بچه های با مرام .....قراره توی این چند روز بیارنش ! نظرتون در مورد کارت های CONECT 3D چیه ؟
ممنون میشم اگه سوالاتمو بصورت کامل پاسخ بدید ! یعنی به همه شون ! خیلی خیلی ازتون متشکرم !
فرامرز
خواهش دارم دوست عزیز.
شما هم استانی هستید با بنده.
در ضمن این کارت رو بگو واسه کی میخوای؟
و اینکه به برند گینوارد زیاد فکر نکن.
دیروز رفتم بازار نزدیک بود دو تا شاخ در بیارم.قیمت ها دوباره رفته بالا!!؟؟
club3d 4850--------270T
club3d 4830 ----------260T
asus 9800gx2 -----------700T
کلا 4850 زیره 250 پیدا نکردم!!!!!
4870 هم 90 درصد بالاس ی 390 تومن.
سلام کارت گرافیک 4670 چنده
سلام.
SAPPHIRE=100
HIS ICEQ4=130
CLUB=120
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)