تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 652 اولاول ... 212728293031323334354181131531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 6516

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت کارت های گرافیک و مانیتور، فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه allahakbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

allahakbar دادا قیمت 4830 توی اصفهان چنده؟
    من قصد خرید دارم
    با یه مارک معتبر
    در اصفهان پیدا نمیشه .
    بهتره از نمایندگی His بخری

2. این کاربر از allahakbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

راستش من شنیده بودم 4850 مشکل کولینگ داره اما در مورد 4870 اینو اولین بار دارم از شما میشنوم.
    سیستم کولینگ 4870 خیلی قدرتمند هستش و مدل ICQ از کمپانی HIS فقط هزینه رو بالاتر میبره..اما همین ICQ درمورد سری 4850 که من خودم هم الان دارمش فوق العاده عمل میکنه...
    4870 که ICQ نداره استاد

4. این کاربر از ganje nahofte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت faramarzd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

14

سلام دوستان ! از اساتید بزرگوار اقایون : allahakbar & chaos theory کمال تشکر رو دارم ! اقا خیلی لطف دارید !
    اما اشاره کنم که من این کارت رو واسه خودم نمیخوام و دارم واسه یکی از اقوام سیستم جمع میکنم و با بدبختی راضیش کردم 300 تومان پول بده ! والا صحبت شما کاملا بجاست !
    در مورد پیام خصوصی هم که متاسفانه واسه من همه چی غیره فعاله ! من دیگه اینطوریشو ندیده بودم ! بنظر من ! این ! کاربران تازه وارد هستند که نیاز به راهنمایی و مشورت دارند ! و بهتر بود کمی در این مورد تجدید نظر بشه !
    هر چند مسلما مواردی وجود داشته که مدیران رده بالای سایت رو مجبور به اتخاذ این رویه کرده !
    گذشته از اینها ! اگه لطف کنید و قیمت دقیق کارت هیس رو به من بگید ممنون تون میشم ؟
    همچنین روشن کنید که بالاخره ایا کارت گین ورد رو میتونم به 310 تهیه کنم یا نه ؟ در ضمن میخواستم بدونم ایا که کارت 4870 گین ورد دارای 2 فن هستش ؟ چون من از این مدل 2 فنش رو دیدم !
    در پایان از تمامی شما سروران بخصوص این دو عزیز سپاسگذارم !
    کوچیک همتون : فرامرز

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان ! از اساتید بزرگوار اقایون : allahakbar & chaos theory کمال تشکر رو دارم ! اقا خیلی لطف دارید !
    اما اشاره کنم که من این کارت رو واسه خودم نمیخوام و دارم واسه یکی از اقوام سیستم جمع میکنم و با بدبختی راضیش کردم 300 تومان پول بده ! والا صحبت شما کاملا بجاست !
    در مورد پیام خصوصی هم که متاسفانه واسه من همه چی غیره فعاله ! من دیگه اینطوریشو ندیده بودم ! بنظر من ! این ! کاربران تازه وارد هستند که نیاز به راهنمایی و مشورت دارند ! و بهتر بود کمی در این مورد تجدید نظر بشه !
    هر چند مسلما مواردی وجود داشته که مدیران رده بالای سایت رو مجبور به اتخاذ این رویه کرده !
    گذشته از اینها ! اگه لطف کنید و قیمت دقیق کارت هیس رو به من بگید ممنون تون میشم ؟
    همچنین روشن کنید که بالاخره ایا کارت گین ورد رو میتونم به 310 تهیه کنم یا نه ؟ در ضمن میخواستم بدونم ایا که کارت 4870 گین ورد دارای 2 فن هستش ؟ چون من از این مدل 2 فنش رو دیدم !
    در پایان از تمامی شما سروران بخصوص این دو عزیز سپاسگذارم
    سلام عزیزم . قربون تو ما کاری نکردیم .
    والا من راجع به این gainward تحقیقاتی کردم. شما بهتره از خریدش پشیمون بشید. البته 310 هنوز هم من میدونم هست
    راجع به فنش اطلاعی ندارم اما اگه دوست شما میخاد 300 واسه کارت گرافیک بده و نمیتونه یزره بیاد بالا بهترین کارتی که من میدونم هست 4850 his iceq هست . که نزدیک 270 هستش .

7. این کاربر از allahakbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

4870 که ICQ نداره استاد
    سلام محمودخان. بله من به ایشون گفتم داره چون متاسفانه توی اصفهان دیده بودم
    الان که رفتم توی سایت His دیدم نداره و چیزی که من دیدم فیک بوده

9. این کاربر از allahakbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت faramarzd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی / بجنورد

پيش فرض ممنون از توجه تون !

سلام مجدد ! اقا من اونو راضیش میکنم ! تا 350 رو بده ! بشرطیکه بالاخره بفهمم جریان چیه و از شمام خواهش میکنم ! لطف کنید و روشنتر و کامل تر به تمامی سوالاتم پاسخ بدید ! من راستش نمیدونم معنی فیک چیه ! حالا اگه میشه یکمی از تحقیق تون در مورد کارت گین ورد به منم بگید که چرا خوب نیستن ! چون انگار 2 فن هم هستند ! واینکه بالاخره این برند Icq کارت 4870 داره یا نه ؟ و چنده ؟
    اگه لطف کنید و جریان تحقیقتون ! در مورد گین ورد رو هم بگید و منم قانع بشم ! و از اون مدل هیس هم نباشه ! انگار فقط یک انتخاب خوب و خوش قیمت میمونه ! اونم برند CONECT 3D هستش که بچه های با مرام .....قراره توی این چند روز بیارنش ! نظرتون در مورد کارت های CONECT 3D چیه ؟
    ممنون میشم اگه سوالاتمو بصورت کامل پاسخ بدید ! یعنی به همه شون ! خیلی خیلی ازتون متشکرم !
    فرامرز

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در پایان از تمامی شما سروران بخصوص این دو عزیز سپاسگذارم !
    کوچیک همتون : فرامرز
    خواهش دارم دوست عزیز.
    شما هم استانی هستید با بنده.
    در ضمن این کارت رو بگو واسه کی میخوای؟
    و اینکه به برند گینوارد زیاد فکر نکن.

12. 2 کاربر از chaos theory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دیروز رفتم بازار نزدیک بود دو تا شاخ در بیارم.قیمت ها دوباره رفته بالا!!؟؟
    club3d 4850--------270T
    club3d 4830 ----------260T
    asus 9800gx2 -----------700T
    کلا 4850 زیره 250 پیدا نکردم!!!!!
    4870 هم 90 درصد بالاس ی 390 تومن.

14. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام کارت گرافیک 4670 چنده

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام کارت گرافیک 4670 چنده
    سلام.
    SAPPHIRE=100
    HIS ICEQ4=130
    CLUB=120

17. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •