دسته من هم با مبدلش عین مال شما فقط رنگ دسته من سفیده خدا وکیلی اخرشه از 2.5 ساله پیش تا حالا دارم خراشی هم نخورده خیلی برام عزیزه به شماهم توصیه میکنم این نوع دسته و مبدلی رو دست هردوستی نباید داد
دسته من هم با مبدلش عین مال شما فقط رنگ دسته من سفیده خدا وکیلی اخرشه از 2.5 ساله پیش تا حالا دارم خراشی هم نخورده خیلی برام عزیزه به شماهم توصیه میکنم این نوع دسته و مبدلی رو دست هردوستی نباید داد
سلام
من يه دسته بازي تكي دارم كه مدلش Shaan هست قبلا يه سي دي داشت كه از طريق اون نصب ميشد سي ديو گم كردم حالا من ميخوام درايور اين دسته بازيو پيدا كنم و نصب كنم ويندوز هم دسته بازيو نميشناسه اما هرچي ميگردم اصلا سايت سازندشو پيدا نميكنم اگه كمك كنين ممنون ميشم.
عكسي ازش داري؟ طرح PS2 هست؟
سلام دوستان
دسته ی من greal هست و اوایل انتشار بازی یک devdata پیدا کردم که کارم رو راه انداخت ولی آنالوگام کار نمیکنه کسی از دوستان میتونه کمکم کنه ؟
اگه بشه devdata ای میشه ساخت ؟
نظرتون راجب FARASOO FG666 wi-fi (البته اسمشو که نوشتم دقیق یادم نیست) که مثه 360 هست چیه ؟ موردی نداره ؟ راحته ؟ از چه باطری استفاده میکنه ؟ راستی کنترولر فرمان چی خوبه ؟ دورش زیاد باشه
بهترین دسته خلبانی چیه دوستان؟تا قیمت زیر 20...
سلام من تا حالا با gamepad و joystick و کلا دسته کامپیوتر کار نکردم می خواستم یه راههنماییه کلی در این زمینه بکنید.ممنون.من یه دسته boxker usb 8828c خریدم نیاز به درایور داره؟البته یه دسته دو قلو هم دارم نمیدونم اسمشو روش نوشته h.b .آیا همه بازی ها رو میشه با دسته بازی کرد؟فرق گیم پد و جوی استیک چیه؟و هر چیزه دیگه که خودتون میدونید بگید.با تشکر
آقا دمت گرم-منم همین مشکلو دارم-میشه بگی چیکار کردی درست شد؟
سلام
من یه دوتا دسته گیم برای کامپیوتر میخام که شبیه دسته پلی استیشن 2 باشه از نظر قیافه و ویبراتور یا لرزنده هم مثل پلی استیشن داشته باشه.و کیفیتتش خوب باشه. قیمتش مناسب باشه.
چی پیشنهاد میکنید.وقیمتاش چنده؟ کیفیتاش چه جوریه.
در ضمن این دسته ها تو بازیهای مختلف کار مکنن پرتابلها و فلشها و بازیهای مختلف پی سی ؟
بعد اینکه با اون تبدیل تو پست 301 شما دسته اصل پلی استیشن رو به پی سی وصل میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)