تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 295 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ...
    حالا ببین اگر فیلیپس 5996 برامون بیاری چند میافته؟ و آیا حاضر هستی بعد از تحویل مبلغ رو بگیری؟(با پست پیشتاز که هنگام تحویل پول دریافت میکنه و به دست شما میرسونه)
    دوست من باید چند نفر بخوان بدن که من سفارش بدم من امروز زنگ زدم قراره صبح قیمت دو مدل Pioneer 140 و Philips 5996 رو بگیرم از دوستان اگه کسی میخواد بگه من تا فردا صبح سفارش میدم قیمتشم فردا شب میام میگم راجب پولشم که قابل نداره همونجور که شما گفتی با پست پیشتاز ,یا حق.

2. این کاربر از mansour5550 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان
    من چون نتونستم مدل 5996 فیلیپس رو پیدا کنم، تصمیم گرفتم که 5965 رو بگیرم. دسواتن از قیمت این مدل کسی خبر داره؟ و اینکه آیا این مدل خیلی از 5996 کم داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست من باید چند نفر بخوان بدن که من سفارش بدم من امروز زنگ زدم قراره صبح قیمت دو مدل pioneer 140 و philips 5996 رو بگیرم از دوستان اگه کسی میخواد بگه من تا فردا صبح سفارش میدم قیمتشم فردا شب میام میگم راجب پولشم که قابل نداره همونجور که شما گفتی با پست پیشتاز ,یا حق.
    سلام میکنم.
    منم از گرفتن 5965 پشیمون شدم. میتونید لطفا برای من هم 5996 رو بگیرید؟ ممنون میشم قیمت تون رو هم بگین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من باید چند نفر بخوان بدن که من سفارش بدم من امروز زنگ زدم قراره صبح قیمت دو مدل Pioneer 140 و Philips 5996 رو بگیرم از دوستان اگه کسی میخواد بگه من تا فردا صبح سفارش میدم قیمتشم فردا شب میام میگم راجب پولشم که قابل نداره همونجور که شما گفتی با پست پیشتاز ,یا حق.
    سلام. لطف کنید واسه من هم مدل فیلیپس 5996 سفارش بدین. قیمتش رو هم که امشب قراره اعلام کنید.
    درضمن آیا این مدل فرمت wmv رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اگر کسی میدونه ممنون میشم که اعلام کنه.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

دوست من باید چند نفر بخوان بدن که من سفارش بدم من امروز زنگ زدم قراره صبح قیمت دو مدل pioneer 140 و philips 5996 رو بگیرم از دوستان اگه کسی میخواد بگه من تا فردا صبح سفارش میدم قیمتشم فردا شب میام میگم راجب پولشم که قابل نداره همونجور که شما گفتی با پست پیشتاز ,یا حق.
    اینهمه مشتری.....دیگه چی ؟؟؟ ممنون از زحمتت 5996 رو لطفا بقیمت.
    راستی اگه منظورت از 140 همون 410 هست تهران به قیمت 120 فراوونه که من هم 2 هفته ای هست که گرفتم.ولی میخام 5996 هم بگیرم.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام. لطف کنید واسه من هم مدل فیلیپس 5996 سفارش بدین. قیمتش رو هم که امشب قراره اعلام کنید.
    درضمن آیا این مدل فرمت wmv رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اگر کسی میدونه ممنون میشم که اعلام کنه.
    صفحات قبل رو مطالعه کنید.

8. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان من قیمت گرفتم, تو خود نمایندگی فیلیپس در دوبی 78 تومن بود.یکی از دوستام که کارش فروش این چیزاست قراره به توصیه من سفارش بده عمده براش بفرستن اینجوری که فهمیدم اگه فردا سفارش بدیم 10 روز دیگه میرسه, دوستانی که قصد خریدشو دارن لطفا به آی دی من پیغام بدن تا وقتی رسید خبرشون کنم اینم آی دی :mansour55155 در ضمن این دستگاه تا اونجایی که من میدونم فرمت WMV رو ساپورت نمیکنه ولی ممکنه بعدا بشه با آپگریدش این مشکلو رفع کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان من قیمت گرفتم, تو خود نمایندگی فیلیپس در دوبی 78 تومن بود.یکی از دوستام که کارش فروش این چیزاست قراره به توصیه من سفارش بده عمده براش بفرستن اینجوری که فهمیدم اگه فردا سفارش بدیم 10 روز دیگه میرسه, دوستانی که قصد خریدشو دارن لطفا به آی دی من پیغام بدن تا وقتی رسید خبرشون کنم اینم آی دی :mansour55155 در ضمن این دستگاه تا اونجایی که من میدونم فرمت wmv رو ساپورت نمیکنه ولی ممکنه بعدا بشه با آپگریدش این مشکلو رفع کرد.
    ممنون ازتون.
    میشه بگین که قیمت نهاییش برای ما چقدر در میاد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جناب mansour5550 در صورت اعلام قیمت نهایی دستگاه منم میخوام.

و همچنین ضمن خسته نباشید به دوستان باحال، اینم از سایتهای مشخصات Philips DVP5996 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینها برای دوستانیه که مشخصات ریز دستگاه رو میخوان.

اما برای خودم 1 سوال هست . توی سایت دوم اینطور گفته که :
    Audio Channel Output بصورت 5.1 داره اما Coaxial Digital Input و همچنین Optical Digital Output نداره .
    پس این خروجی 5.1 رو چطوری میده ؟

دوستانی که اطلاعات دارن در مورد خروجی های توی عکس 1 توضیحی بدن لطفا"
    همچنین
    دوستانی که اطلاعات دارن 1 کمکی بکنن، بگن منی که LCD ندارم و به ضبط سونی که Optical و Coaxial داره چطور میتونم خروجی 5.1 رو بدم ؟ ممنون
    Last edited by Alikafi; 22-04-2009 at 22:15.

12. این کاربر از Alikafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به Alikafi:
    تا جایی که میدونم این دستگاه دارای 5 فیش خروجی صداست و برای دریافت صدا به صورت 5 کاناله شما باید از 5 اسپیکر مستقل استفاده بکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •