تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 96 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه والا من گفتم اصلاً اهل simulate نیستم ولی جناب rahmaniaref00 گفتند حل شده.من تازه سه چهار تا بازی نیم فصل اول رو انجام دادم.به خاطر این کند جلو میرم چونکه بازی رو سه بعدی و به صورت بازیکن-مربی انجام میدم.
    خوب پس ظاهرا هیچ مشکلی نیست برم بگیرم بازی رو شب م میندازم اپدیت ها رو دانلود می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض از ما گفتن

دوستان عاشق بازی که عشق کورشون کرده!!!

به این اخطار توجه کنید. بازی نسبت به 08 مزخرفه. حالا اگه باور ندارید برید بخرید و بازی کنید!

من یه روز بازی کردم و چند روزه دوباره دارم همون 08 نازنین رو بازی می کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عاشق بازی که عشق کورشون کرده!!!

به این اخطار توجه کنید. بازی نسبت به 08 مزخرفه. حالا اگه باور ندارید برید بخرید و بازی کنید!

من یه روز بازی کردم و چند روزه دوباره دارم همون 08 نازنین رو بازی می کنم...
    بله منم قبول دارم بازی به طرز مسخره ای !!! سخت شده. به نظر من بازی فوتبال منیجر ، ساخت سگا از همه ی اینا بهتره. چون مربی و داورهاش واقعی اند. و اینو می تونم بگم که تا پرسپولیس میبد ، رنجان و .... تو اطلاعات این منیجر وجود داره. ولی چه کنیم که به این منیجر عادت کردیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

بله منم قبول دارم بازی به طرز مسخره ای !!! سخت شده. به نظر من بازی فوتبال منیجر ، ساخت سگا از همه ی اینا بهتره. چون مربی و داورهاش واقعی اند. و اینو می تونم بگم که تا پرسپولیس میبد ، رنجان و .... تو اطلاعات این منیجر وجود داره. ولی چه کنیم که به این منیجر عادت کردیم
    من فوتبال منیجر را بازی نکردم.یعنی در اون بازی هم اینقدر دستمون توی تمرین دادن و انتخاب کمک و وضعیت مالی و ... باز هست؟راستی شما آماری که در قسمت mat در اختیار میذاره رو دیدید؟واقعاً اطلاعات جامعی میده.اگه بتونم امروز به چند تا از اونها اشاره می کنم.

داره خودمونی میشه juventus_1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسانی که فوتبال منیجر رو تست کردن کیفیت 3d اون بازی چطور هست ؟ و حالت انتخاب نقش یک بازیکن رو در حالت 3d داره ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض نکات آموزشی از بازی(1)

سلام
    اکثر اعضای سایت که اینجا نظر میدن از اساتید FM هستند.اما من چند تا نکته برای دوستان تازه کارمون میگم،شاید مورد استفاده اونها قرار بگیره:

من فرض می کنم شما مربی ساختید و یه تیم هم گرفتید و آماده شروع مسابقات هستید.

1. شما بهتره اول برای خودتون دو تا کمک مربی یک مربی دروازه بانها،یک بدنساز و حداقل یک پزشک(تعداد بیشتر بستگی به درجه کلینیک شما دارد)داشته باشید.
    2. بعد از اینکه کمکهاتون رو استخدام کردید.به قسمت تمرین بروید.بعد وارد بخش تمرینات گروهی شوید و تیمتون رو به سه دسته تقسیم کنید.چند دسته بندی وجود داره مثل D-M-A یا M-A-D و ... .خوب اینها یعنی چی؟M یعنی میانه،D یعنی دفاع و A یعنی حمله.با انتخاب یکی از اینها شما مشخص می کنید که بازیکنان دفاع شما دست کدوم کمک باشه،حمله دست کی و میانه دست کی.حتماً این را دقت داشته باشید که هر کدام از این بخش بندیها را انتخاب کنید بازیکنان بخش اول(مثلاً در D-M-A دفاع،در M-A-D میانه)اتوماتیک به شما سپرده خواهد شد.دروازه بانها نیز نزد مربی دروازه بانها و بازیکنان مصدوم نزد پزشک تیم تمرین می کنند.
    3. بعد از اینکه بازیکنان را جهت تمرین به بخشهای مختلف تقسیم کردید در بخش اصلی تمرینات نوع تمرین را مشخص کنید.این قسمت خیلی مهمه.شما چون دو کمک مربی دارید و خودتون هم در گود تمرین هستید پنج بخش تمرینی دارید(سه گروه باضافه دروازه بانها و تیم رزرو).دقت کنید اگر شما حالت M-A-D را انتخاب کرده اید،در گروه اول تمرینی چون میانه(M) هست باید تمریناتی بر حسب نیازشان در نظر گرفته شود.مثل پاسکاری،قدرت بدنی و ... .برای گروه دوم چون بازیکنان حمله در آن هستند(A) باید تمرینات هجومی در نظر گرفته شود مثل هد زدن،شوت،قدرت تمام کنندگی و ... و بخش سوم هم که حتماً متوجه شده اید باید چه کنید.اما گروه چهارم مربوط به دروازه بانهاست و گروه پنجم مربوط به تیم رزرو هست.نکته مهم:اگر مربی برای تیم رزرو استخدام کرده اید گذارید خود او تمرینات را زیر نظر گرفته و بر حسب نیاز تیم تمرینات را طراحی کند.(این بخش توضیح زیاد داره که در این مقوله نمی گنجه.خودتون متوجه خیلی از ریزه کاریها می شوید)
    4. قبل از شروع فصل بهتره که تیم رو به یک کمپ ببرید.کمپهای مختلفی در اروپا و یکی دو منطقه دیگه وجود داره که هر کدام تاثیرات مختلفی دارند.مثلاً کمپ اسپانیا شاید در وضعیت روحی تیم اثر مثبت و یا بر وضعیت بدنی تیم اثر منفی بگذاره.
    خوب این برای قسمت اول آموزش.بقیه دوستان هم کمک کنند.
    راستی من تو پست قبلیم گفتم بخش MAT خیلی گسترده هست اما منظورم بخش State بود که بعداً به آن هم می پردازیم.

7. 3 کاربر از keshish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان حرفه ای که این بازی و 2008 تش رو بازی کردن بگن چه تغییراتی نسبت به نسخه 2008 داشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسانی که فوتبال منیجر رو تست کردن کیفیت 3d اون بازی چطور هست ؟ و حالت انتخاب نقش یک بازیکن رو در حالت 3d داره ؟؟
    حالت 3d نسبت به فیفا در درجه خیلی پایین تری قرار داره و فقط می شه بازی رو تماشا کرد. زیاد به حاشیه نپرداخته (عین فیفا )ولی از این لحاظ که بازیکنان کامل تر و اسم مربی ها و داورها واقعی است یک مزیت محسوب می شه. یعنی می شه به مورینیو بگید که بیاد و کمک مربی شما بشه. این بازی فقط یک بازی در مورد مربی گری فوتباله و به کارهای جانبی زیاد توجهی نداره. در یک کلام بگم اگه قرار باشه بگیم کی این بازی هارو ساخته من می گم بازی فوتبال منیجر رو آرسن ونژه ساخته و بازی فیفا منیجر رو مالک عرب منچستر سیتی!!!!!!!

10. این کاربر از rahmaniaref00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اکثر اعضای سایت که اینجا نظر میدن از اساتید fm هستند.اما من چند تا نکته برای دوستان تازه کارمون میگم،شاید مورد استفاده اونها قرار بگیره:

من فرض می کنم شما مربی ساختید و یه تیم هم گرفتید و آماده شروع مسابقات هستید.

1. شما بهتره اول برای خودتون دو تا کمک مربی یک مربی دروازه بانها،یک بدنساز و حداقل یک پزشک(تعداد بیشتر بستگی به درجه کلینیک شما دارد)داشته باشید.
    2. بعد از اینکه کمکهاتون رو استخدام کردید.به قسمت تمرین بروید.بعد وارد بخش تمرینات گروهی شوید و تیمتون رو به سه دسته تقسیم کنید.چند دسته بندی وجود داره مثل d-m-a یا m-a-d و ... .خوب اینها یعنی چی؟m یعنی میانه،d یعنی دفاع و a یعنی حمله.با انتخاب یکی از اینها شما مشخص می کنید که بازیکنان دفاع شما دست کدوم کمک باشه،حمله دست کی و میانه دست کی.حتماً این را دقت داشته باشید که هر کدام از این بخش بندیها را انتخاب کنید بازیکنان بخش اول(مثلاً در d-m-a دفاع،در m-a-d میانه)اتوماتیک به شما سپرده خواهد شد.دروازه بانها نیز نزد مربی دروازه بانها و بازیکنان مصدوم نزد پزشک تیم تمرین می کنند.
    3. بعد از اینکه بازیکنان را جهت تمرین به بخشهای مختلف تقسیم کردید در بخش اصلی تمرینات نوع تمرین را مشخص کنید.این قسمت خیلی مهمه.شما چون دو کمک مربی دارید و خودتون هم در گود تمرین هستید پنج بخش تمرینی دارید(سه گروه باضافه دروازه بانها و تیم رزرو).دقت کنید اگر شما حالت m-a-d را انتخاب کرده اید،در گروه اول تمرینی چون میانه(m) هست باید تمریناتی بر حسب نیازشان در نظر گرفته شود.مثل پاسکاری،قدرت بدنی و ... .برای گروه دوم چون بازیکنان حمله در آن هستند(a) باید تمرینات هجومی در نظر گرفته شود مثل هد زدن،شوت،قدرت تمام کنندگی و ... و بخش سوم هم که حتماً متوجه شده اید باید چه کنید.اما گروه چهارم مربوط به دروازه بانهاست و گروه پنجم مربوط به تیم رزرو هست.نکته مهم:اگر مربی برای تیم رزرو استخدام کرده اید گذارید خود او تمرینات را زیر نظر گرفته و بر حسب نیاز تیم تمرینات را طراحی کند.(این بخش توضیح زیاد داره که در این مقوله نمی گنجه.خودتون متوجه خیلی از ریزه کاریها می شوید)
    4. قبل از شروع فصل بهتره که تیم رو به یک کمپ ببرید.کمپهای مختلفی در اروپا و یکی دو منطقه دیگه وجود داره که هر کدام تاثیرات مختلفی دارند.مثلاً کمپ اسپانیا شاید در وضعیت روحی تیم اثر مثبت و یا بر وضعیت بدنی تیم اثر منفی بگذاره.
    خوب این برای قسمت اول آموزش.بقیه دوستان هم کمک کنند.
    راستی من تو پست قبلیم گفتم بخش mat خیلی گسترده هست اما منظورم بخش state بود که بعداً به آن هم می پردازیم.
    نمیشه همه این کارها رو به یک مربی کار بلد سپرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

نمیشه همه این کارها رو به یک مربی کار بلد سپرد؟
    اول می خواستم بگم میشه ولی دیدم یه ایراد خیلی بزرگ هست.فرض می کنیم شما فقط یک مربی کاربلد استخدام می کنی و با خودتون میشید دو تا(مربی دروازه بان را کاری نداریم).خوب باید گروه بندی کنید اما اینجا یک ایراد هست.چی؟در زمین فوتبال سه منطقه اصلی وجود داره.دفاع میانه و حمله.برای تمرین کردن بهتر،باید بازیکنان هر کدام از این سه قسمت اصلی،تمرینات مخصوص به خودشان را انجام دهند.اگر شما فقط یک مربی استخدام کنید.مجبور می شوید مثلاً حمله و میانه را به او دهیدو در بخش طراحی تمرینات دستتون بسته میشه.یعنی بازیکن میانه که نیازی به فلان تمرین مخصوص بازیکن حمله نداره مجبور میشه اون تمرین رو انجام بده.
    اما اگر به اون صورتی گفتم عمل کنید هر بخش از زمین و بازیکنانش دست یک مربی هست و اینطوری کارآیی تیم بالاتر میره.
    امیدوارم منظورم به خوبی رسانده باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •