راستی osmaan جان
از p5 خبری نشد؟
دیگه نیومدنش به این طرفا حتمی شده دیگه آره؟
راستی Mehrab1131 جان شما واسه چی میخوای چیز به این توپی رو بفروشی , حیفه که , دیگه بهتر ازین گیرت نمیادا![]()
راستی osmaan جان
از p5 خبری نشد؟
دیگه نیومدنش به این طرفا حتمی شده دیگه آره؟
راستی Mehrab1131 جان شما واسه چی میخوای چیز به این توپی رو بفروشی , حیفه که , دیگه بهتر ازین گیرت نمیادا![]()
183 تومن؟!!!
کی اینو گفته؟
حتی با ورود S9هم قیمت ها هیچ تغییری نکرده چون یکی از سیاست های امرتات حفظ تعادل قیمت هستش درضمن S9 تیپش با تیپ D2 کاملا فرق می کنه تا بتونیم بگیم با اومدن S9 ارزون شده.
احتمالا محمد جان با تخفیف بهت گفتن
درمورد تقسیم بندی pmp هم اطلاع دقیقی ندارم ولی به احتمال زیاد یکی از موارد تقسیم بندی سایز مانیتور هم هست
راستی چه عجب بلاخره ما شما رو دیدم محمد جان
نمیدونم
ولی فکر نکنم بیاد آخه تا الان هم پاش به امریکا نرسیده چه برسه به ایران
ولی شایدم اومد معلوم نیست![]()
مطمئنی شما؟؟
نمیدونم والا
من که نخریدم
یکی از دوستام این قیمت خرید
بهش گفتم حتما بدون گارنتی خریدی
ولی گفت نه با گارانتی
گفت هیچ صحبتی از تخفیف هم با فروشنده نشد
یعنی میگی فروشنده با مرام بوده؟بعیده
حالا شما که دستت به اونا میرسه وقت کردی یه سوال بکن
ولی قیمت چیزای دیگه هم پرسید از فروشنده
تقریبا همون قیمتای قبلی بود
جان من بگو این سیاستشونو عوض کنن
Q5 خیلی گرونه
اول که اومده 500 دلار بوده حالا شده کمتر از 350 دلار
چرا ما باید انقدر پول بابتش بدیم؟
لطف دارین osmaan جان
همونطور که گفتم بهتون یه کم درگیر بودم
خودت میدونی که ما همیشه پای ثابت این تاپیک بودیم(البته از وقتی این تاپیکو دیدیم)
فکر کنم تنها عضو ثابت
شما که صاحاب تاپیکی وظیفتونه همیشه باشی
seymour جان هم که صاحب بخش mp3palyer هستن پس ایشونم باید همیشه حضور داشته باشن
ولی بقیه دوستان همه چند صباحی اومدنو رفتن
نمونش دکتر عزیز که وقتی o2 رو گرفت دیگه یکی دو بار بیشتر نیومد سر بزنه بهمون
Last edited by muhamad_666; 18-02-2009 at 13:53.
در مورد PMP و اینکه معیارهایی که باید رعایت بشه تا یه پلیر رو pmp بدونیم ، قبلا فکر کنم بحث کرده بودیم (خیلی وقت پیش بود البته - یادم نیست) ، یه عامل بسیار مهم ، نظر خود کمپانیه ... یعنی کمپانی یه مدل رو pmp بدونه یا نه ... که خب نظر کمپانی هم تحت تاثیر خیلی عوامله که اصلا شاید بعضی هاش صرف دلایل غیرفنی و سود باشه (مثلا دوتا مدل خوب داشته باشه و احساس کنه که اگه هر دو رو بعنوان pmp جدید شرکت تبلیغ کنه ، باعث بشه که با هم دیگه رقابت کنن و به ضررشون بشه - در حالیکه مثلا اگه یکی mp3 player باشه و دیگری pmp هر کدوم فروش اصلی رو توی بازار هدف بدست می گیره)
از طرف دیگه ، ممکنه بگیم "گور پدر کمپانی.. ما خودمون تعیین می کنیم چی pmp هست یا نیست" ، اونوقت دیگه نیاز به سری معیار داریم که روش اتفاق نظر باشه و حتما یکی اش همونطور که عثمان جان گفت ابعاد صفحه نمایش و کلا بحث تصویره ...
شما به احتمال زیاد قیمت ها رو از jet mall میگیری درسته؟
اگه از این سایت میگیری چون این فروشگاه مخصوص امریکا هست همون طور که قبلا هم گفتم قیمت هایی که خوده کمپانی برای امریکا میده با بخش خاور میانه تفاوت داره برای همینه که قیمت هایسی که تو ایران هست بالاتره
نه عثمان جان
تو سایت c-net زده بود 320 دلار
ولی تو ریویوی همین سایت که مطمئنا مربوط به زمانی میشه که تازه Q5 اومده بود گفته بود چیزی حدود 500 600 دلار قیمت داره
تازه سایتای دیگه هم همینه
مثلا amp3 یا amazon یا بعضی دیگه
وقتی قیمت یه pmp رو ببینی 2 3 ماه بعدش بری کلی قیمتش کم شده
ولی اینجا همون قیمت 50 سال پیشو میفروشن
تازه اونا 500 دلار براشون هیچی نیست, ما ایرانیا حقوق یه ماهمونه![]()
محمد جان این طور ها هم نیست که یه دستگاهی مثل q5 قیمتش این قدر بیاد پایین. به قیمت هایی که تو اینترنت میبینی توجه نکن. من یه بار یه جنس 200 دلاری رو پیدا کردم 10 دلار. به نظر خودت واقعیه؟ دوما اگر قیمت این دستگاه 300 دلار باشه اون وقت d2 میشه 100 دلار و u5 میشه 50 دلار و پلیر کینگستون میشه 20 دلار. با عقل جور در نمیاد.
سلام آقا من بلاخره o2 گرفتم(32-مشكي) بسيار گوگولي و دوست داشتنيهريويو كه بلد نيستم،ولي سوالي بود در خدمتم.
سلام
آقا من بلاخره o2گرفتم(32-مشكي)
بسيار دوست داشتني و گوگوليه
من كه ريويو بلد نيستم ولي اگه سوالي بود در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)