تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 156 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام
    دوست من يه n96 داره كه موقعي كه مي خواست بخره 50 تومن داده بود به اون يارو فروشنده براش يه mobiletv نصب كرده بود يا (خودشم نميدونه) تنظيم كرده بود كه شبكه هاي 3و آذربايجان غربي و چندتا كانال ديگه رو مي گرفت بعد اومد به منم نشون داد مثل آدم نشون ميداد. ولي وقتي برد خونه ديگه كلا قطع شد هيچ شبكه اي رو پيدا نكرد.
    ميخواستم ببينم اولا مشكل كليه كه كلا تو تهران قطع شده يا خودش دستكاري كرده خراب شده! (البته فروشنده ميگه 50 تومن ديگخه ميگيده درست مي كنه)
    دوما اين نرم افزار رو از كجا ميشه دانلود كرد يا اين تنظيمات رو توش انجام داد.
    50 توووومن ؟
    بابا live TV روی خود گوشی هستش.
    توی کاتالوگش هم نوشته.
    50 تومن اول هم الکی داده !

اون شبکه ها هم قطع و وصل میشه.
    برای منم بعضی روزها وصله و بعضی روزها قطعه.
    Last edited by mstf666; 19-11-2008 at 13:23.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان وضعیت دریافت تلوبزیون چطوره این روزها؟؟؟؟ کسی مثلا امروز تصویر داشن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوستان وضعیت دریافت تلوبزیون چطوره این روزها؟؟؟؟ کسی مثلا امروز تصویر داشن؟
    من دیروز و امروز تصویر نداشتم.

کار اینا هم معلوم نیست چه طوریه !
    هر وقت دلشون میخواد روشنش میکنن !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ابتدا بگم که N96 برای مقاصد صوتی-تصویری طراحی شده و خوب از نظر کیفیت تصویر و صدا انصافا فوق العادس.

توی فروم های خود نوکیا و چند سایت دیگه خوندم که سرعت arm9 از arm11 در فرکانس یکسان کمی بیشتره.
    از طرفی در سیمبیان 9.3 هم سرعت پردازش بهبود پیدا کرده.
    با این حال در کل N95 از نظر پردازش سریعتره اما اختلاف اونقدر زیاد نیست که به عنوان مشکل بحرانی مطرح بشه.در عمل هم N96 توی اجرای برنامه ها کاملا عادی عمل میکنه .
    فقط در زمینه پردازش گرافیکی (عمدتا بازیها) N96 خیلی تعریفی نداره و گزینه مناسبی برای بازی خورها نیست.

با توجه به ----H که توی تهران داره راه می افته و همچنین با توجه به اینکه N96 امکانات زیادی رو درکنار هم داره هنوز میتونه یک گزینه خرید برای کاربران باشه.

البته این نظر شخصی منه و از دید یک کاربر معمولی این حرفها رو میزنم.
    عزیزم من هرگز به قدرت 96 توهین نکردم.این حرفایی که زدم صرفا نتیجه ی تحقیقاتی بود که بعد از سوال خودم داشتم.ولی این که میگی arm11 از arm9 کند تر عمل میکنه ممکن نیست.چون 5700 که arm9 داره و سرعتش هم 369 بود به وضوح از 95 کند تر کار میکرد.

5. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

عزیزم من هرگز به قدرت 96 توهین نکردم.این حرفایی که زدم صرفا نتیجه ی تحقیقاتی بود که بعد از سوال خودم داشتم.ولی این که میگی arm11 از arm9 کند تر عمل میکنه ممکن نیست.چون 5700 که arm9 داره و سرعتش هم 369 بود به وضوح از 95 کند تر کار میکرد.
    5700 هم arm 11 داره.کندتر بودنش به خاطر DUAL نبودن سی پی یو هستش.
    اصلا بگذریم

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

پسر دائیم N96 داره دیشب اومد خونمون براش برنامه بریزم ....
    من خودمم N95 8 gb دارم من همیشه توی این فروم و بقیه فرومها همیشه مقایسه این دو گوشی خیلی برام جالب بود که ببینم واقعاً کدومشون از اون یکی سر هستند تا اینکه بالاخره این فرصت گیرم اومد که حسابی با N96 کار کنم .....
    این مطالبی رو که میگم خدا رو شاهد میگیرم بدون هیچگونه تعصبی میگم ... قسم میخورم ....
    در اولین نگاه گوشی خوبی به نظر میرسه ... LCD بزرگ و کلیدهای نرم و راحت برای تایپ SMS ....
    ولی وقتی خواستم با گوشی کار کنم اولین چیزی که تو ذوقم زد سرعت پایین گوشی و هنگ گردن گوشی بود .....
    اولش فکر کردم شاید مموریش پر هست و یا برنامه های نصب نشده داشته باشه ولی با تعجب دیدم از 13 گیگ MASS MEMORY گوشی 1 گیگ هم پر نیست ..... اصلاً برنامه نصب شده هم نداشت ... ولی گوشی خیلی کند و سنگین بود ..... با اینکه من از 8 گیگ گوشی 5 گیگش روش برنامه و ..... دارم ولی اصلاً هنگ و سنگینی نمیکنه اصلاً ( دوستانی که N95 8GB دارن میدونن ) .....
    قدرت پخششون تقریباً در یه سطح بود و شاید هم میشد گفت N96 سرتر از 8گیگ بود ....
    درمورد باتری هم باید بگم واقعاً نقطه ضعف N96 همین باتریش هست که با اینکه تقریباً نصف بود با نیم ساعت ور رفتن با گوشی پیغام battry Low داد .... خیلی زود شارژ خالی میکنه در صورتی که گوشیه من حداقل 1.5 روز شارژ نگه میداره .....
    در مورد برنامه Live TV هم که دوستان توضیح دادن ... امروز صبح موقع سرچ فقط IRIB رو پیدا کرد که اون رو هم نشون نداد unable داد .....
    نتیجه : ببینید من دیشب خیلی مشتاق بودم با 96 کارکنم ولی خدا رو شاهد میگیرم بعد از نیم ساعت کارکردن باهاش واقعاً قدر گوشیه خودمو دونستم ... تا دیشب اگه یه مقدار دودل شده بودم که عوضش کنم و 96 بگیرم اما امروز 100% پشیمون شدم از تصمیم .....
    واقعاً 96 جز حافظه 16 + فلاش dual و گیرنده tv (که اونم اصلاً معلون نیست کی میگیره ) هیچ برتری دیگه این نسبت به 8 گیگ نداره چه بسا در خیلی از موارد این 8 گیگ هست که یه سروگردن از 96 بالاتره .....

8. 9 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض یه کمک لطفا

بچه ها یه برنامه ای معرفی کنید که خیلی آسون بشه باهاش از Dvd فیلم ها رو روی گوشی ریخت و با کیفیت خوب نگاه کرد
    من با 100 تا برنامه امتحان کردم هی هر دفعه یه مشکلی پیش میاد
    اگه تونستین لینکش رو هم بذارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ciscogig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دو سوال دشتم:
    قيمت n96 چنده؟
    اگه n85 بياد بهتره يا اين؟

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اگه n85 بياد بهتره يا اين؟
    اوفففف بابا کجای کاری داداش؟؟؟
    ان85 یکی دو ماهه اومده....
    به نظر من ان85 خیلی بهتره البته باید واسه ی مقایسه قطعی منتظر اپدیت های جدید دو گوشی موند...ولی من حیث المجموع الان ان 85 عالیه....

12. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

n85 الان خیلی گرونه من خودم پرسیدم گفتن 720،000
    N95 8 یکه تازه بلامنازعه ، شاید این Samsung i8510 بتونه باهاش رقابت کنه تازه اونم شاید.....

14. 2 کاربر از lovely11380 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •