50 توووومن ؟
بابا live TV روی خود گوشی هستش.
توی کاتالوگش هم نوشته.
50 تومن اول هم الکی داده !
اون شبکه ها هم قطع و وصل میشه.
برای منم بعضی روزها وصله و بعضی روزها قطعه.
50 توووومن ؟
بابا live TV روی خود گوشی هستش.
توی کاتالوگش هم نوشته.
50 تومن اول هم الکی داده !
اون شبکه ها هم قطع و وصل میشه.
برای منم بعضی روزها وصله و بعضی روزها قطعه.
Last edited by mstf666; 19-11-2008 at 13:23.
دوستان وضعیت دریافت تلوبزیون چطوره این روزها؟؟؟؟ کسی مثلا امروز تصویر داشن؟
من دیروز و امروز تصویر نداشتم.
کار اینا هم معلوم نیست چه طوریه !
هر وقت دلشون میخواد روشنش میکنن !![]()
عزیزم من هرگز به قدرت 96 توهین نکردم.این حرفایی که زدم صرفا نتیجه ی تحقیقاتی بود که بعد از سوال خودم داشتم.ولی این که میگی arm11 از arm9 کند تر عمل میکنه ممکن نیست.چون 5700 که arm9 داره و سرعتش هم 369 بود به وضوح از 95 کند تر کار میکرد.
5700 هم arm 11 داره.کندتر بودنش به خاطر DUAL نبودن سی پی یو هستش.
اصلا بگذریم![]()
پسر دائیم N96 داره دیشب اومد خونمون براش برنامه بریزم ....
من خودمم N95 8 gb دارم من همیشه توی این فروم و بقیه فرومها همیشه مقایسه این دو گوشی خیلی برام جالب بود که ببینم واقعاً کدومشون از اون یکی سر هستند تا اینکه بالاخره این فرصت گیرم اومد که حسابی با N96 کار کنم .....
این مطالبی رو که میگم خدا رو شاهد میگیرم بدون هیچگونه تعصبی میگم ... قسم میخورم ....
در اولین نگاه گوشی خوبی به نظر میرسه ... LCD بزرگ و کلیدهای نرم و راحت برای تایپ SMS ....
ولی وقتی خواستم با گوشی کار کنم اولین چیزی که تو ذوقم زد سرعت پایین گوشی و هنگ گردن گوشی بود .....
اولش فکر کردم شاید مموریش پر هست و یا برنامه های نصب نشده داشته باشه ولی با تعجب دیدم از 13 گیگ MASS MEMORY گوشی 1 گیگ هم پر نیست ..... اصلاً برنامه نصب شده هم نداشت ... ولی گوشی خیلی کند و سنگین بود ..... با اینکه من از 8 گیگ گوشی 5 گیگش روش برنامه و ..... دارم ولی اصلاً هنگ و سنگینی نمیکنه اصلاً ( دوستانی که N95 8GB دارن میدونن ) .....
قدرت پخششون تقریباً در یه سطح بود و شاید هم میشد گفت N96 سرتر از 8گیگ بود ....
درمورد باتری هم باید بگم واقعاً نقطه ضعف N96 همین باتریش هست که با اینکه تقریباً نصف بود با نیم ساعت ور رفتن با گوشی پیغام battry Low داد .... خیلی زود شارژ خالی میکنه در صورتی که گوشیه من حداقل 1.5 روز شارژ نگه میداره .....
در مورد برنامه Live TV هم که دوستان توضیح دادن ... امروز صبح موقع سرچ فقط IRIB رو پیدا کرد که اون رو هم نشون نداد unable داد .....
نتیجه : ببینید من دیشب خیلی مشتاق بودم با 96 کارکنم ولی خدا رو شاهد میگیرم بعد از نیم ساعت کارکردن باهاش واقعاً قدر گوشیه خودمو دونستم ... تا دیشب اگه یه مقدار دودل شده بودم که عوضش کنم و 96 بگیرم اما امروز 100% پشیمون شدم از تصمیم .....
واقعاً 96 جز حافظه 16 + فلاش dual و گیرنده tv (که اونم اصلاً معلون نیست کی میگیره ) هیچ برتری دیگه این نسبت به 8 گیگ نداره چه بسا در خیلی از موارد این 8 گیگ هست که یه سروگردن از 96 بالاتره .....
بچه ها یه برنامه ای معرفی کنید که خیلی آسون بشه باهاش از Dvd فیلم ها رو روی گوشی ریخت و با کیفیت خوب نگاه کرد
من با 100 تا برنامه امتحان کردم هی هر دفعه یه مشکلی پیش میاد
اگه تونستین لینکش رو هم بذارید![]()
دو سوال دشتم:
قيمت n96 چنده؟
اگه n85 بياد بهتره يا اين؟
اوفففف بابا کجای کاری داداش؟؟؟اگه n85 بياد بهتره يا اين؟
ان85 یکی دو ماهه اومده....
به نظر من ان85 خیلی بهتره البته باید واسه ی مقایسه قطعی منتظر اپدیت های جدید دو گوشی موند...ولی من حیث المجموع الان ان 85 عالیه....
n85 الان خیلی گرونه من خودم پرسیدم گفتن 720،000
N95 8 یکه تازه بلامنازعه ، شاید این Samsung i8510 بتونه باهاش رقابت کنه تازه اونم شاید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)