من لایسنس رو تونستم بگیرم اما این خطای database are obsolote چیه آخه؟
آپدیت نمیکنه تنظیمات اپدیت چطور باید باشه؟
KIS2009
من لایسنس رو تونستم بگیرم اما این خطای database are obsolote چیه آخه؟
آپدیت نمیکنه تنظیمات اپدیت چطور باید باشه؟
KIS2009
رفتم اپگرید کردم به 506 الان میگه database corupted
کلا غیر فعال شد چیکار کنم الان؟
سلام عزیزم
من حتی تنظیمات اپدیت رو ریستور کردم بازم database are obsolote
پاک کردم از اول نصب کردم هر بلایی سرش اورم بازم همونه
چیکار کنم؟
سلام به محمد آقاي گل
اين موردي كه ميفرماييد 3 تا حالت داره
1) از كليدته (كه پيوست كردم)
1) وقتي كه داشته آپديت ميكرده خطاي ليست سياه كليد داده و يك قسمت از Update distribution (جايي كه به روز آوري ها نگه داشته ميشه) صدمه ديده و قادر نيست در دفعات به روز آوري هاي بعدي خودشون همسان كنه
3) توي تنظيمات به صورت دستي مشخص كردي از كجا به روز آوري كنه ( به روز آوري Offline و تيكشو بر نداشتي تا از اينترنت هم به روز بشه )
Right click > Settings > Update > Settings ...>Source > KasperSky Labs Update Services
رو تيك بزن و تيك جايي رو كه مشخص كردي از روي هاردت يا شبكه به روز آوري صورت بگيره رو بردار
سلام
در مورد گرفتین اکانت 3 ماه در پست اول من همه ی کار ها رو انجام دادم و پیغام زیر رو دیدم
Rejestracja Kaspersky Internet Security 2009 - 90 dni z magazynu CHIP
Strona główna /
Dziękujemy za rejestrację. Na podany adres E-mail zostanie wysłany kod aktywacyjny do produktu Kaspersky Internet Security 2009 - 90 dni
کارها رو درست انجام دادم ؟ آخه هنوز میلی واسم نیومده ؟
فقط در مورد او قسمت که باید الفبای لهستانی مینوشتیم تو کادر مربوطه قابلیت Paste نبود و من از لینک زیر کمک گرفتم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه از kis استفاده ميكني كليد منو استفاده كن
دوست عزيز مشاهده تصوير زير مويد اينست كه شما موفق به دريافت سريال شده ايد:
در مورد ايميل نيز من خودم به شخصه بلافاصله ايميل را دريافت كردم چرا كه ارسال سريالها بصورت اتواماتيك انجام ميشه و دستي اينكار صورت نميگيره.برخي موارد ممكنه سرويس دهنده ايميلي كه شما از آن استفاده ميكنيد ايميلي را كه براي شما ارسال شده را در قسمت Bulk يا Spam قرار داده باشه كه توصيه ميكنم نگاهي به اين قسمتها نيز بيندازيد.فرستنده ايميل بصورت Kaspersky Lab Polska ميباشه و عنوان ايميل نيز [Kaspersky Lab Polska] Rejestracja produktu Kaspersky Internet Security 2009 - 9... ميباشه.
با سلام .
دوستان من الآن هرکدوم از Key ها رو امتحان میکنم هیچکدوم کار نمیکنه .
همش میگه Expire شده .
میشه Key های به روز بزارید ؟
ممنون میشم .
براي KIS ميخوايي يا براي Kav ?
اگه براي KIS ميخوايي اينو دانلود كن ( به شرط چاقو !)![]()
اونم استفاده کردم نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)