تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 105 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1042

نام تاپيک: Dead Space

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام این هم عکس اون مرحله

اون درب رو به رو بسته است باز هم می‌گم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد می‌گه go to Hydroponics

mre30

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقا خودم مشكلمو حل كردم ، بازي فكر كنم كلا با USB مشكل داره ؛ موس من USB بود با موس قبليم عوضش كردم و الان ديگه بازي مشكلي نداره . راستي قبل شروع بازي يه چند دقيقه اي تو قسمتي كه مينويسه Press Any Key ( فكر كنم !‌ ) بمونيد يه فيلمي نشون ميده كه دل آدمو آماده ي بازي ميكنه !

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

سلام این هم عکس اون مرحله

اون درب رو به رو بسته است باز هم می‌گم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد می‌گه go to Hydroponics

mre30

باید اون غول رو تو اتاق فریز از بین ببری
    غول رو بکش تو اون کپسول فریز بعد پاهاشو با تیر بزن زود اون دکمه C رو بزن تا اهسنه بشه بهد بدو برو تو اتاق کنترل همون جایی که عکسشو گزاشتی و دکمه رو بزن

شما با کد تونستی غول رو بکشی
    چون اون نمیمیره

داره خودمونی میشه sargeras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

من اینجا گیر کردم

اون طرفیه رو که میزنم میره جلو و وای میسته ولی این طرفیه میره ولی برمیگرده!!
    باید چی کار کنم؟
    (کیفیت عکس رو پایین اوردم که وقت نگیره)

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

دوست عزيز شما بايد اوني رو كه بر ميگرده سر جاش رو با كليد c اهسته كني و سريع بري كنار كنترلش و اونو فعالش كني تا برنگرده سر جاش.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من در مرحله پنجم اونجا که هیولا Tyrant هست که توسط دکتر مرسر ساخته شده است هیولا را کشتم بعد رفتم اتاق بالا و Power Node را هم گرفتم و باز هم اون در خروجی قفل است و پیغام go to Hydroponics را به من می‌دهد

باید چه کار کنم؟؟؟

mer30
    چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده !

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده !
    دوستان كه چند بار توضيح دادن. اول اونو به اون قسمت ابي رنگ هدايتش ميكنيد تقريبا وسط اتاق و بعد پاهاشو قطع مكنيد و با كليد c‍ اونو اهسته اش ميكند . بعد هم ميري اون اتاق بغلي كه دو تا در داره و ميري كامپيوتر رو كه وسط اون اتاقه و يه علامت فريزر هم روشه رو روشن ميكني تا اون موجود فريز بشه و تيكه تيكه شه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته هیولا Tyrant با تیر و .... کشته نمیشه!!!چون قدرت دوباره احیا شدن را داره!!!!بعد از اینکه با اون دکتر که پشت شیشه هست فکر کنم برای بار اول صحبت میکنی بعد از اتمام صحبتت Tyrant شیشه را خورد میکنه و میاد بیرون ابتدا باید بزنی با تیر و از پا بیفته!!و بعد دختر با پیغام بهت بگه که بی فایدس و باید فرار کنی شما نباید وایستی و اونو با تیر بزنی شما فرار باید بکنی از دستش تا در ملاقات دومت با اون که فکر کنم در یک اتاق هست که وسط اون یک مکان هست که باید اونجا با قدرتت اهسته کنی حرکات Tyrant را در اون جا بعد بری اتاقی که روبروت هست سریع یک چیز را فعال کنی تا یک انرژی ایجاد بشه که Tyrant را از بین ببره داخل اون مکان بعد........
    الان من برای بار دوم با این موجود کم شرایط و بی شعور برخورد کردم و ضمن اینکه نمیدونم باید چی کنم قدرت اهسته کردنم هم جاش خالی هست و اون به همراه سایر موجودات اشهدم را میخوانن!!!! ای بر ذات پدرشون لعنت باد!!!!

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

البته هیولا Tyrant با تیر و .... کشته نمیشه!!!چون قدرت دوباره احیا شدن را داره!!!!بعد از اینکه با اون دکتر که پشت شیشه هست فکر کنم برای بار اول صحبت میکنی بعد از اتمام صحبتت Tyrant شیشه را خورد میکنه و میاد بیرون ابتدا باید بزنی با تیر و از پا بیفته!!و بعد دختر با پیغام بهت بگه که بی فایدس و باید فرار کنی شما نباید وایستی و اونو با تیر بزنی شما فرار باید بکنی از دستش تا در ملاقات دومت با اون که فکر کنم در یک اتاق هست که وسط اون یک مکان هست که باید اونجا با قدرتت اهسته کنی حرکات Tyrant را در اون جا بعد بری اتاقی که روبروت هست سریع یک چیز را فعال کنی تا یک انرژی ایجاد بشه که Tyrant را از بین ببره داخل اون مکان بعد........
    الان من برای بار دوم با این موجود کم شرایط و بی شعور برخورد کردم و ضمن اینکه نمیدونم باید چی کنم قدرت اهسته کردنم هم جاش خالی هست و اون به همراه سایر موجودات اشهدم را میخوانن!!!! ای بر ذات پدرشون لعنت باد!!!!
    اگه میتونی برگردی پشت دره اون وسیله هستش اگه هم نه از یه سیو گیم قبلی

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا م ....
    وقتی برای بار دوم با دکتررر صحبت میکنم به این جا هدایت میشم توش یه در هست که فیوز بعلش داره جرقه میزنه ! اونجا گیر میکنم و Tyrant وحشی میکشتم ! اینم عکس ( این دره چطوری باز میشه ؟؟؟؟ اصلا باز میشه ؟؟؟؟ )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •