سلام این هم عکس اون مرحله
اون درب رو به رو بسته است باز هم میگم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد میگه go to Hydroponics
mre30
سلام این هم عکس اون مرحله
اون درب رو به رو بسته است باز هم میگم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد میگه go to Hydroponics
mre30
آقا خودم مشكلمو حل كردم ، بازي فكر كنم كلا با USB مشكل داره ؛ موس من USB بود با موس قبليم عوضش كردم و الان ديگه بازي مشكلي نداره . راستي قبل شروع بازي يه چند دقيقه اي تو قسمتي كه مينويسه Press Any Key ( فكر كنم ! ) بمونيد يه فيلمي نشون ميده كه دل آدمو آماده ي بازي ميكنه !
باید اون غول رو تو اتاق فریز از بین ببری
غول رو بکش تو اون کپسول فریز بعد پاهاشو با تیر بزن زود اون دکمه C رو بزن تا اهسنه بشه بهد بدو برو تو اتاق کنترل همون جایی که عکسشو گزاشتی و دکمه رو بزن
شما با کد تونستی غول رو بکشی
چون اون نمیمیره
من اینجا گیر کردم
اون طرفیه رو که میزنم میره جلو و وای میسته ولی این طرفیه میره ولی برمیگرده!!
باید چی کار کنم؟
(کیفیت عکس رو پایین اوردم که وقت نگیره)
دوست عزيز شما بايد اوني رو كه بر ميگرده سر جاش رو با كليد c اهسته كني و سريع بري كنار كنترلش و اونو فعالش كني تا برنگرده سر جاش.
چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده !
![]()
دوستان كه چند بار توضيح دادن. اول اونو به اون قسمت ابي رنگ هدايتش ميكنيد تقريبا وسط اتاق و بعد پاهاشو قطع مكنيد و با كليد c اونو اهسته اش ميكند . بعد هم ميري اون اتاق بغلي كه دو تا در داره و ميري كامپيوتر رو كه وسط اون اتاقه و يه علامت فريزر هم روشه رو روشن ميكني تا اون موجود فريز بشه و تيكه تيكه شه.چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده !
البته هیولا Tyrant با تیر و .... کشته نمیشه!!!چون قدرت دوباره احیا شدن را داره!!!!بعد از اینکه با اون دکتر که پشت شیشه هست فکر کنم برای بار اول صحبت میکنی بعد از اتمام صحبتت Tyrant شیشه را خورد میکنه و میاد بیرون ابتدا باید بزنی با تیر و از پا بیفته!!و بعد دختر با پیغام بهت بگه که بی فایدس و باید فرار کنی شما نباید وایستی و اونو با تیر بزنی شما فرار باید بکنی از دستش تا در ملاقات دومت با اون که فکر کنم در یک اتاق هست که وسط اون یک مکان هست که باید اونجا با قدرتت اهسته کنی حرکات Tyrant را در اون جا بعد بری اتاقی که روبروت هست سریع یک چیز را فعال کنی تا یک انرژی ایجاد بشه که Tyrant را از بین ببره داخل اون مکان بعد........
الان من برای بار دوم با این موجود کم شرایط و بی شعور برخورد کردمو ضمن اینکه نمیدونم باید چی کنم قدرت اهسته کردنم هم جاش خالی هست و اون به همراه سایر موجودات اشهدم را میخوانن!!!!
ای بر ذات پدرشون لعنت باد!!!!
![]()
اگه میتونی برگردی پشت دره اون وسیله هستش اگه هم نه از یه سیو گیم قبلی
سلااااااااااااااااااااااا م ....
وقتی برای بار دوم با دکتررر صحبت میکنم به این جا هدایت میشم توش یه در هست که فیوز بعلش داره جرقه میزنه ! اونجا گیر میکنم و Tyrant وحشی میکشتم ! اینم عکس ( این دره چطوری باز میشه ؟؟؟؟ اصلا باز میشه ؟؟؟؟ )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)