سلام. من در این قسمت از تاپیکخوندم که می گه dv5 1070 گرافیکش زود می سوزه !!@ آیا این حرف درسته؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من در این قسمت از تاپیکخوندم که می گه dv5 1070 گرافیکش زود می سوزه !!@ آیا این حرف درسته؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملا موافقم ...![]()
کسی این جا از دوستان هست که Dv4 1070 داشته باشه ... مدت کار کرد باتری شما چقدره؟؟؟![]()
مگه الکیه
فروشنده ها واسه خودشون یه چیزی میگن![]()
سلام ، دوستان قیمت Dv5-1060 الان چنده ؟
بدون گارانتی - با گارانتی ؟
راستی کیبورد غیر عربی ش هم گیر میاد ؟
ممنون
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره قیمت نیست ... لطفا در مورد قیمتش توی بخش مشاوره خرید و فروش بپرسید
بله هست ... هم عربی هم غیر عربی ... بستگی داره طرف چی خریده و آورده اینور بفروشه !راستی کیبورد غیر عربی ش هم گیر میاد ؟
ببخشید ؛
بازم ممنون ، بابت اطلاع رسانی در مورد کیبورد ...
بچه ها من یک DV5-1070 خریدم ،دستگاه خوبی هست. عمر باتری حدود دو ساعت هست که جالب نیست ، به خصوص در مقایسه با دل XPS . دستگاه موقع کار کمی داغ می کنه اما نه اونقدر که آدم ناراحت بشه. به هر حال سوالی بود در خدمتم.
در کل Review سایت notebookreview خیلی صحیح هست هم در مورد نقاط قوت هم در مورد نقاط ضعف.
سلام دوست عزیز.شما چند این لپ تاپ رو خریدی.بد اینکه تو جعبش سی دی هم داشت .آیا در کل ازش راضی هستی
رجیستر جان تو سایت نوت بوک چک عمر باطری dv7t را تو load(maximum brightnes) یک ساعت و 46 مین زده بود که واقعا واسه این لپ تاپ عالیه.در حالت عادی هم 3 ساعت و خورده یی زده بود.البته اینم بگم باطری این دستگاه 8 سلولی هستش.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)