سلامسلام
یه سوال دیگه....توی اب که میافتی کدوم دکمه رو باید بزنی تا بیایی روی اب و شنا کنی تا غرق نشی...
توی اب افتادی اگه تونستی سریع کمتر از چند ثانیه با دست یه جایی رو بگیری بری بیرون نجات پیدا کردی
ولی اکثرا افتادی تو اب دیگه تمام.
سلامسلام
یه سوال دیگه....توی اب که میافتی کدوم دکمه رو باید بزنی تا بیایی روی اب و شنا کنی تا غرق نشی...
توی اب افتادی اگه تونستی سریع کمتر از چند ثانیه با دست یه جایی رو بگیری بری بیرون نجات پیدا کردی
ولی اکثرا افتادی تو اب دیگه تمام.
بازی خیلی جالبی بود تمومش کردم . سبک جدیدی بود. هم این هم وانتد خیلی خوب بودن.
راستی یه درخواست داشتم .
اگه کسی آهنگ منوی اصلی این بازیو گیر بیاره واسم ممنونش میشم.
با تشکر پیشاپیش
سلام..
من تو مرحله ای که بالا ی یک ساختمان خیلی بلند هست گیر کردم که یه ربات بزرگ پرنده میاد سراغم و با تیر میزنه منم هر چی میزنمش از خونش کم نمیشه...
کسی هست راهنمایی کنه که باید به کجا اون ربات تیر بزنم....
ترو خدا زود جواب بدید..![]()
سلامسلام..
من تو مرحله ای که بالا ی یک ساختمان خیلی بلند هست گیر کردم که یه ربات بزرگ پرنده میاد سراغم و با تیر میزنه منم هر چی میزنمش از خونش کم نمیشه...
کسی هست راهنمایی کنه که باید به کجا اون ربات تیر بزنم....
ترو خدا زود جواب بدید..![]()
به شما روی اون برج مانند ها که تو نقشه هم نشون میده موشک اندازهایی میده که با اون می تونی بزنیش..
ولی به هنگام شلیک باید نقطه های سبز رنگو هدف قرار بدی بعد اینکه روی اونها قفل کرد اون موقع شلیک کن
یعنی دستتو از رو دکمه بردار ...دقت کن باید تا هر کدام از نقاط سبز رنگ قرمز نشده شلیک نکنی..
سلام .من این بازیو تابستون تموم کردم ولی تا جایی که باشه بهت کمک میکنم
اول اینکه یه آدرس دقیقتر بده دوم اینکه احتملا اسمش بوراک هلیکوپتر نیست؟
اگه بود با اسلحه ی آرپی جی که دستته بزنش.
ولی کلا این رباتای پرنده که هرچی تیر میزنی نمیمیرن باید بری پشت سرشون یا
بهشون تیر بزنی و یا با دستت پشتشو بگیری و بهش ضربه بزنی و رنگشم از آبی به قرمز تغییر میکنه
و یا به پشت سرش سنگی چیزی پرت کنی اونوقت میمیره
سلام ..
من موشک اولی رو بهش میزنم و یک سوم خونش میره ولی موشک های بعدی رو که میزنم یک چیزهایی که اسمشون رو هم یادم رفته که سفید هستند از خودش میندازه بیرون و موشک من دنبال اونها میره...
چکار کنم؟؟؟![]()
من میگم بالای یه برج بسیار بلندم و اگر بپرم پایین میمیرم...
هیچ سنگی هم اونجا نیست که پرت کنم طرفش..![]()
وای ....
همتون آفلاین شودید...
![]()
عزیز من دقیق نوشته رو بخون ...می گم تا موقعی که همه چراغ قرمزهای هواپیما سبز نشده دستتو از دکمه یا ماشه بر ندار..وای ....
همتون آفلاین شودید...
![]()
آهان گرفتم کجا رو میگی اونجا که با یه هلکوپتر میجنگی(چند وقتیه تموم کردم اسمش یادم نیست)
اونجا هر چند وقت یه بار می تونی بوسیله اون rocket lanchre_ی که برات می فرستند بزنیش فقط یادت باشه که هر دفعه فقط یه بار می تونی روش قفل کنی و بزنیش هر بار که میزنیش جند تا ربات میفرسته که تو رو بزنند وقتی اونه رو زدی میاد نزدیک که می تونی روش قفل کنی و بزنیش یه خورده طولانی و سخته ولی میشه زدش![]()
Last edited by mehdy.z; 06-11-2009 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)