تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 52 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 514

نام تاپيک: غواصی و موضوعات مربوطه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aras_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    من نگفتم تمامی خطوط لوله ها در 60 متری هستند من گفتم عموماً زیر 60 متر هستند یعنی تا عمق 60 متر.

جالب اینجاست که شما گفتید من با هلمت به عمق 80 متری رفتم در صورتیکه عکس شما با scuba هست
    یه توضیح درباره میگس گس ها هم بدین، تا چه عمقی میتوان رفت با چه نوع میگس گس؟؟؟؟

شما اگر مجوز bsac دارید پس چرا در سایت bsac موجود نیست؟؟؟

با سپاس
    این عکس مال زمان رکورد من است اون روز که گفتم سر پروزه هستم رفتیم به عمق 80 متری و 4نفر از غواصان من هم در همان عمق کار کردن
    راستی ما داریم میرویم سر پروزه جدید چارک نزدیک شما هست کرایه رفت برگشت مهمون من بییا تا در خدمت شما باشیم رزایت والدین یادت نره
    چون عمق کمی برای شما ابر غواص شاید زیار باشه گفته بودید غواص فلات قاره هستید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

این عکس مال زمان رکورد من است اون روز که گفتم سر پروزه هستم رفتیم به عمق 80 متری و 4نفر از غواصان من هم در همان عمق کار کردن
    راستی ما داریم میرویم سر پروزه جدید چارک نزدیک شما هست کرایه رفت برگشت مهمون من بییا تا در خدمت شما باشیم رزایت والدین یادت نره
    چون عمق کمی برای شما ابر غواص شاید زیار باشه گفته بودید غواص فلات قاره هستید

سلام

خیر من نگفتم غواص فلات قاره هستم گفتم با آنها غواصی کردم

چرا جواب سوالهای منو کامل نمیدین؟؟؟

در ضمن نام خانوادگی خودتونو به من بگید میخوام از BSAC استعلام کنم
    در ضمن کدوم شهر انگلستان و کدوم center دوره دیده اید؟؟؟

بعد 6 ساعت من جواب استعلام رو میدم

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

غواص جنوب من دنبال کتابهای مبتدی غواصی هستم. این کتابهایی که معرفی کردید روی اینترنت برای دانلود موجود هست؟ چون کتابهای زیادی رو دیدم. و مثلا خیلی مشتاق مطالعه ی کتاب diving and snorkeling for dummies بودم. اما جز navy us هیچ کتاب دیگه رو برای دانلود پیدا نکردم. ممنون میشم اگه منبعی برای دانلود کتابهایی که معرفی کردید (اگه روی اینترنت موجود باشه) معرفی کنید.

یه ذره هم شیر این کل کل رو بپیچونید و کمش کنید! :d (شوخی!)

سلام

متاسفانه برای دانلود فکر نمی کنم موجود باشه

اما یه نگاه به سایت bsac کنید کتاب های متنوعی دارد

هر کدوم رو خواستی بگو برات سفارش بدم ، قیمتشونو خوب نگاه کن ، در ضمن هزینه ارسال هم باید بپردازی

این تنها کمکی بود که از دستم بر میاد

در ضمن در رابطه با کل کل: اون خودش باعث شده
    چون حرفاش ضد و نقیضه!!!

با سپاس

4. این کاربر از غواص جنوب بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض غواصی آزاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از aras_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض تخدیر ازد

تخدیر ازت (نارکوسیس)
    بیشتر غواصانی که هوا را تحت فشار تنفس می کنند در عمق معینی دچار تخدیر(مستی ) ازت می گردند . علائم این عارضه معمولاً در عمق 30 متری ظاهر شده و در اعماق پائین تر به سرعت گسترش می یابد . ولی به هر حال میزان تاثیر ازت در هر فرد بستگی زیادی به وضعیت بدنی وی دارد . بعضی از غواصان ، بخصوص آنهائی که دارای تجربه زیادی در عملیات عمق زیاد با هوا می باشند غالباً بدون هیچ ناراحتی می توانند در عمق 60 متری کار کنند.
    ازت یک حالت مسمومیت شبیه اثر الکل در بدن ایجاد میکند . بطور کلی مشخصات حالات تخدیر ازت ، عبارتند از : کند شدن فعالیت ذهنی ، محجورشدن فکر ، کم شدن زمان واکنش و احساس خوشی و کیف عمومی . بدترین خطر تخدیر ازت این است که ممکن است غواص به کا رو بخصوص به ایمنی خود بی توجه شود . تاثیر ازت و دیگر گازهای بی اثر ممکن است به میزان حلالیت این گازها در چربی بدن بستگی داشته باشد (تئوری Overton-Meyer) .دریک فشار نسبی ، گاز ازت ، هر چه بیشتر در چربی بدن حل شود ، خاصیت مست کنندگی آن بیشتر می شود به همین دلیل هلیوم نئون که نسبتاً در چربی غیر محلول هستند به عنوان گازی بی اثر در غوص های عمق زیاد مورد استفاده قرار میگیرند.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض مسمومیت اکسیژن

مسمومیت اکسیژن
    فشار نسبی اکسیزن چنانچه از حد طبیعی (یک اتمسفر ) بیشتر شود ممکن است باعث مسمومیتت بدن شود ، مسمومیت اکسیژن به دو عامل فشار نسبی و مدت زمان تنفس اکسیژن بستگی دارد. چنانچه فشار اکسیژن بین 2/0 تا 6/0 اتمسفر باشد هیچگونه مسمومیتی دیده نمی شود و زمان هم نمی تواند عامل موثری باشد . اکسیژن با فشار بین 6/0 تا 6/1 اتمسفر ، در زمان بین چند ساعت تا چند روز تولید مسمومیت در ریه می کند که ابتدا با تحریک و سوزش آشکار می شود و در صورت ادامه تنفس باعث آسیب دیدگی بافت ها می گردد . زمانیکه فشار نسبی اکسیژن به 6/1 اتمسفر یا بیشتر برسد مسمومیت اکسیژن در سیستم مرکزی اعصاب قبل از ظاهر شدن علائم مسمومیت ریوی ایجاد میشود علائم ناراحتی در مرکز سیستم عصبی ،مثل تشنج در مدت چند ساعت یا چند دقیقه ظاهر می شوند . اگر چه مسمومیت اکسیژن اثر قابل توجهی روی سیستم عصبی وو دستگاه تنفسی دارد لیکن به همان ترتیب به سلولهای سیستم های دیگر نیز آسیب می رساند .
    استعداد سیستم مرکزی اعصاب ،برای مسمومیت اکسیژن در افراد گوناگون مختلف است . استفاده از یک آزمایش تحمل اکسیژن روی داوطلبان آموزش غواصی برای نشان دادن اینکه حساسیت چه کسانی در برابر اکسیژن زیادتر است ، مناسب می باشد . استعداد هر شخص به مسمومیت اکسیژن در زمانهای مختلف نیز تغییرمیکند . یک عامل خارجی مهم هم که در ایجاد مسمومیت اکسیژن سهم زیادی دارد ، وجود انیدرید کربنیک به مقدار زیاد در مخلوط گاز تنفسی است که ممکن است به علت آلودگی گاز مخزن ، یا به علت بازدم زیاد یا عدم تهویه کافی بوجود آمده باشد.
    بررسیهای تجربی نشان داده است که بیشتر غواصان ، در حین انجام کارهای بدنی سنگین در زیر آب ، چنانچه از گاز مخلوط تنفسی ای که فشار نسبی اکسیژن آن 6/1 اتمسفر ، یا بیشتر باشد ، استفاده نمایند ، در معرض مسمومیت اکسیژن قرار می گیرند .غواصانی که با هوا کار می کنند ، کمتر اتفاق می افتد که فشار نسبی اکسیژنشان از این مقدار بالاتر رود.چون برای رسیدن به این فشار باید در عمق های بیشتر از 60 متر غوص کنند و اشکالات ناشی از انباشتگی 2co و تخدیر یا مستی ازت حداکثرمقدارعمق را محدودمیکند. معمول ترین زمانی که ممکن است شخص تحت اثرمسمومیت اکسیژن قرارگیردهنگام معالجات گذاشت فشار یا برداشت فشاردرسطح بوسیله اکسیژن میباشد. به همین خاطر یکی از اصول اساسی این است که غواص در اتاق فشار ، بطور مداوم از نظر ظهور علائم مسمومیت اکسیژن ، تحت نظر قرار گیرد.
    بعضی اوقات ، علائم ظاهری مسمومیت اکسیژن قبل از تشنج ظاهر می شوند.چنین علائمی اگر ظاهر شوند اخطار خوبی برای کم کردن فشار نسبی اکسیژن و جلوگیری از ایجاد عوارض شدیدتر خواهند بود . علائم اخطاری که بیشتر اوقات دیده می شوند ، به ترتیب (تقریبی) احتمال ظهور عبارتند از :
    1.انقباض عضلانی – این حالت معمولاً در لب ها و نقاط دیگر صورت ظاهر می شود ، ولی امکان دارد که روی هر عضله ای اثر بگذارد.
    2.حالت تهوع – این حالت ممکن است بصورت تناوب پیش بیاید.
    3.گیجی.
    4.اختلال در بینایی و شوایی – محدود شدن میدان دید(کم شدن قدرت دید اطراف ) یکی از عوارض بینایی است که زیاد ظاهر می شود .
    5.اشکال تنفسی – غواص ممکن است دچار تنگی نفس شود ، احساس کند که بدون هیچ دلیلی تنفس او به سختی صورت می گیرد یا ممکن است در پر کردن ریه از هوا دچار اشکال شود .
    6.اضطرابو پریشانی
    7.خستگی غیر عادی .
    8.عدم هماهنگی اعضاء (اشکال در بکار بردن اعضاء و غیره )
    معمولاً همه این عوارض یکجا ظاهر نمی شوند و از این گذشته بیشتر این عوارض مختص به مسمومیت اکسیژن نیستند . انقباض عضلات ، بارزترین اخطار برای وجود مسمومیت اکسیژن است ، ولی ممکن است دیر ظاهر شود.به هر حال ، ظاهر شدن هر یک از علائم معمولاً نشان دهنده وجود نوعی ناراحتی در بدن است که باید مورد توجه قرار گیرد. تشنج مهمترین نتیجه مسمومیت ناشی از زیادی اکسیژن است .

10. این کاربر از aras_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض معالجه

معالجه این نوع ناراحتی شامل دستورالعملهای زیر است :
    1.شخصی را که دچار تشنج شده است با دست نگیرید ، مگر اینکه بخواهد خودش را به اطراف بزند .
    2.ماسک اکسیژن را از صورت وی بردارید.
    3.یک شیئی نرم (غیر از انگشت) ، برای جلوگیری از جویده شدن زبان در بین دندانهای شخص قرار دهید.
    صبر کنید ، تشنج تقریباً همیشه در عرض چند دقیقه قطع می شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

13. این کاربر از aras_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

15. این کاربر از aras_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •