امروز زنگیدم پشتیبانی مشتری( یا همچین نامی) گفت تا 15 مهر پهنای باند میخریم، واسه تمدید قرار داد ماه بعد هم حضوری بیاید تا تخفیف بدیم
اسم و این ها رو هم نوشت
ما روزها بین 2 تا 5 دانلودم هست و شب ها 31
امروز زنگیدم پشتیبانی مشتری( یا همچین نامی) گفت تا 15 مهر پهنای باند میخریم، واسه تمدید قرار داد ماه بعد هم حضوری بیاید تا تخفیف بدیم
اسم و این ها رو هم نوشت
ما روزها بین 2 تا 5 دانلودم هست و شب ها 31
روزبه 256 داری؟؟
وایر لس خوبه؟ردیفه؟دانلود31 که خیلی خوبه
آره، IPW 256، من اجبارا این رو دارم چون خیلی خیلی گرونه، ماهی 60 تومن
قبل از این جنگولک بازی ها خیلی راضی بودم، نه قطعی داشت نه کم شدن سرعت، همیشه بین 29 تا 31 دانلود میکرد
امیدوارم مشکل پهنای باندشان زودتر حل شود...
سلام دوستان . منم این چند روز دچار افت سرعت زیادی شدم . با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن ما خودمون سرعت دانلود از یه سری سایت ها مثل RapidShare ، در ساعت های روز محدود می کنیم !! علتش هم مشکل در پهنای باند هست که به زودی حل میشه .
امیدوارم که زود تر حل بشه .
این شماره پشتیبانی داتک عوض شده؟
مگه 81681 نیست؟
هرچی زنگ میزنم میگه شلوغه.اگه شمارش عوض شده بیزحمت شمارشو بدین؟
منون
با این شماره تماس بگیرید : 81686868
دوستان سوالي داشتم:
داتك 1 مگ رو چند ميده ؟ 512 ش كه 50 تومنه 1 مگش 100 هست يا بيشتر ؟
ممنون
من که 128 دارم 55 میدم
من دوست داشتم IPW 256 میگرفتم ولی خب یارو گفت روزنامه رسمیو مهر شرکتو خب من از کجام بیارم اینارو
تازه خانمه هم گفت تا شنبه بران مودمو نگه میارم (چون دید من پیگیری میکنم خودش زنگ زد خونه و موبایلم و خبر داد گفت مودم واست گرفتم )از برخور خوب و کمک کردن به مشتری ها شون لذت میبرم ولی حالا افروز اه اه اه
حالا شنبه که رد شد ولی اگه یه راهنمایی چیزی بکنید من بتونم 256 واسه خونه بگیرم خب دوباره شروع میکنم پیگیری مودم میگیرم
چرا 55 بدم واسه 128 افروز ؟؟مگه دیوانم
60 میدم 256 IPW DATAK
چقدر مسخرست که واسه یه 256 باید....
Last edited by n0100003; 28-09-2008 at 15:00.
من که رفتم اونجا، خانمه گفت 128 دیگه، گفتم نه 256
گفت شما که منزل هستید، منم با خنده گفتم شما شرکت فرض کن
دقیقا همین، موقع نوشتن نام هم از خودم اسم یه شرکت در آوردم
دقیقا به همین سادگی
حالا یا من شانس داشتم یا...
دوستان امروز که زنگ زدم 512 بگیرم بعد از اینکه 16 دقیقه منتظر موندم تا نوبتم بشه و 456989744655بار اهنگش واسم پخش شد و بعد از 546545454که زنه گفت چند لحظه منتظر بمانید ، بهشون گفتم که وسط دانلود یهو سرعت صفر میشه و دوباره برمیگرده.
یاروگفت تا اخر هفته مشکلمون حل میشه.خیلی هم تاکید داشته تا اخر هفته هفته درست میشه.
الان هم فعلا با 50 دانلود میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)