سامنعلیکم .....
اقا من رشته دبیرتانم ریاضی فیزیکه .. پیش رو هم ریاضی فیزیک خوندم ..
میخوام برم رشته موسیقی ....
چیکار باید کرد ... چه کتاب هایی باید گرفت؟؟؟
کلاسم باید برم یا نه؟؟؟؟
کنکور هنر از کنکور ریاضی سخت تره؟؟
سامنعلیکم .....
اقا من رشته دبیرتانم ریاضی فیزیکه .. پیش رو هم ریاضی فیزیک خوندم ..
میخوام برم رشته موسیقی ....
چیکار باید کرد ... چه کتاب هایی باید گرفت؟؟؟
کلاسم باید برم یا نه؟؟؟؟
کنکور هنر از کنکور ریاضی سخت تره؟؟
اینجوری باید گفت که قبول شدن توی موسیقی سخت تره: دی
چون امتحان عملی داره و باید یه ساز تخصصی بزنی و خیلی هم مهم تر از خود کنکور هست
کتاب هم مشق هنر موسیقی رو میتونی بگیری(+کلی کتاب دیگه که تاریخ ادبیات ایران و جهان و خلاقیت تصویری،نمایشی ،خواص مواد و.... اگه سرچ کنی منابع کنکور هنر همش رو کامل میاره)
کلاس هم بستگی به خودت داره دیگه
سلام
منابع کنکور هنر تو همین تاپیک ذکر شده
+ همین نکته ای که emo_key1 گفت ....حتما باید روی یه ساز مسلط باشی![]()
حالا منی که نمیدونم این ها چین اصلاً باید چیکار کنم ؟البته اتود و رنگ رو می شناسم !
یذره راهنمایی کنین !
بابا اونجور که من شنیدم قبول شدن توی رشته ی موسیقی دانشگاه تهران کار حضرت فیله و زیاد هم فایده ای نداره ! در ثانی باید نواختن ساز رو هم بلد باشی ! به نظر من که بی خیال این رشته شو ! خیلی از بزرگان موسیقی (مثلاً یانی) تحصیلات آکادمیک نداشتن !
پخش رنگ یعنی هر رنگی استفاده می کنی توی صفحه بچرخه فقط یه قسمت ازش استفاده نکنی..رنگات هم طبق چرخه رنگ استفاده کنحالا منی که نمیدونم این ها چین اصلاً باید چیکار کنم ؟ البته اتود و رنگ رو می شناسم ! یذره راهنمایی کنین !
دیگه چی رو نمی دونی؟![]()
کلاً این چیزایی که تو پستای قبل گفتین یعنی چی ؟![]()
کلاً این چیزایی که تو پستای قبل گفتین یعنی چی ؟
شما هنرستان بودی؟چه رشته ای؟
واسه این امتحان کلاس رفتی یا نه؟![]()
موسیقی و نمایش سخت ترین رشته های نیمه متمرکز هستن...اما وقتی علاقه و توانایی و اطلاعات کافی باشه، فکر کردن به اینکه ظرفیت کمه و قبولی سخت، هیچ معنایی نداره...پشتکار قوی می خواد و باید پتانسیلش رو داشته باشی تا قبول کنی ممکنه دو-سه سالم پشت کنکور بمونی...فقط افرادی اینطور فکر می کنن که اون سه ویژگی رو ندارن و کسانی هستند که تو رشته ی خودشون موفق نبودن و حالا میخوان چیزی تو هنر به دست بیارن، اما کنکور هنر یا بهتره بگم، رشته ی هنر جایی برای افرادی که تو رشته های نظری موفق نبودن، نداره...منم هنرستانی نبودم، اما از بچگی با رشته ی هنری مورد نظرم آشنایی دارم.
در ضمن، تو محیطی که هیچی سر جای خودش نیست، دانشگاه همه ی راه نیست، اما مطمئن باشید داشتن تحصیل آکادمیک بهترین راهه.
و اما دوستی که گفتن می خواد موسیقی شرکت کنه، باید بگم وقتی به یه ساز مسلطی، طبیعتا می تونی با این درس برای تست های کنکورم کنار بیای، اما اگه کلاس بری بهتره...اما اگه رشته ی دیگه ای می خوای و با موسیقی آشنایی نداری، باید حتماااااا کلاس بری...به جرئت میگم هیچ کس نمی تونه موسیقی کنکور رو بدون کلاس و آموزش درصد بالایی بزنه، نهایتا بتونه مبحث سازشناسی و آشنایی با موسیقی دان ها و اینجوری تئوری ها رو یاد بگیره.
Last edited by Tarannom_; 27-10-2010 at 00:22.
من به درامز مسلط هستم ...
و این کلاس که میگین کلاس چی هست؟؟
و این امتحان عملی رشته هنر هست یا مختص رشته موسیقی؟؟؟
اینم بگم که من مرد کار های سختم ... تازه وقتی علاقه هم در میون باشه که دیگه واویلا
ولی دیگه بسه خستم شد ... حالم بهم میخوره از فیزیک و شیمی و ریاضی ... از بچگی ما رو مهندس اینده صدا میزدن ...
بی احترامی نمیکنم به مهندسا ولی حالم از مهندسی بهم میخوره .. گور بابای در امد دولتی و کار دولتی ... میخوام برم دنبال علاقم ....
موسیقی و فقط موسیقی ... هدفمم هم موسیقی دانشگاه ازاد شیرازه ....
Last edited by mamad gonzo; 27-10-2010 at 09:52.
نه بابا فارغ التحصیل ریاضی ام ! نه کلاس نرفتم و حوصله ی کلاس هم ندارم !
اتفاقاً رابطه ی ظریفی بین موسیقی و ریاضی هست ! باور نمی کنی ؟ همین فیثاغورس علم موسیقی رو بنا کرد ! البته میدونم همه که نباید مهندس شن ولی بی ارتباط هم نیستن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)