h_ebrahimy لینک مگه مشکلی داشت؟؟
h_ebrahimy لینک مگه مشکلی داشت؟؟
دوستان من از انجمن رفتم!! فقط خواستم اموزشمو تا حدودی کامل کنم!!
یکی از دوستانم این ادرسو داد!
اموزش اتو هک در تی سرچ هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ![]()
سلام.
كسي لينك از Artmoney pro نداره؟
Last edited by *Batman*; 25-08-2006 at 02:33.
Batman1 لینک خودشو؟؟
++++++
دوستان از اونجا که مشکلم حل شد تصمیم گرفتم اموزشا رو ادامه بدم. اما تی سرچو دیگه ادامه نمیدم و میرم سراغ یه برنامه ی دیگه!
MemHack
سلام.
بله.يه لينك دانلود.
البته اگه ورژنش قديمي باشه هم عيب نداره.فقط Pro باشه.
اين هم نسخه 7.15pro كه يه كم قديمي هست البته:
password: BigSecret
حروف کوچیک و بزرگو رعایت کن فقط!!
آقا مهدي اشتباه كردي اينجا آموزش دادي ... اين مرد*** را ببين همين آموزش ها را برداشته چند تاچيز بهشون اضافه كرده و داره مي فروشه :
ديگه انقدر نامردي !![]()
Moh3en_DDD واقعا همینان که ادم نمیاد اموزش بزاره دیگه...
واقعا ادم نمیدونه چکار کنه....
دوستان فعلا بهتره واکنشی نشون ندید یکی از دوستان من اینو سفراش داده وقتی اومد بهتون میگم همون بوده یا نه....
سلام
فكر نكنم اين آموزش من باشه. شايد ايده درست كردن آموزش مال من باشه اما به هر حال من كه اينها رو آموزش ندادم. اين آموزش كامل تر از مال من هست فكر كنم البته شايد اين فقط خواسته تعداد نرم افزارها بيشتر باشه وگرنه من همه اون چيزهايي كه اونجا گفته رو با artmoney گفته بودم. شايد هم آموزش من بهتر باشه![]()
نوشته شده توسط P30Gamer
اوني كه شما ( آقا مهدي) گذاشتيد ديگه چيزي كم نداره كه اين ياروي *** بخواد كاملترش را گذاشته باشه ... بله درسته كه چند تا نرم افزار ديگه هم آموزش داده ولي همه ي نرم افزار ها تقريبا يه آموزش دارند !فكر نكنم اين آموزش من باشه. شايد ايده درست كردن آموزش مال من باشه اما به هر حال من كه اينها رو آموزش ندادم. اين آموزش كامل تر از مال من هست فكر كنم البته شايد اين فقط خواسته تعداد نرم افزارها بيشتر باشه وگرنه من همه اون چيزهايي كه اونجا گفته رو با artmoney گفته بودم. شايد هم آموزش من بهتر باشه
امروز 02:27![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)