هزار بار تکرار کردم Adsl2 در ایران وجود خارجی نداره این فقط یک تبلیغ.فناوری Adsl2 برای سرعت های 1mb به بالا استفاده میشه نه تو ایران که 256 رو هم بهت زوری میدهند.
هزار بار تکرار کردم Adsl2 در ایران وجود خارجی نداره این فقط یک تبلیغ.فناوری Adsl2 برای سرعت های 1mb به بالا استفاده میشه نه تو ایران که 256 رو هم بهت زوری میدهند.
ببین 5 کیلومتر خیلی ها !!!
شک نکن مشکل از خطت هست.تازه کابلها که از خیابون رد نمیشه.کابلها زیر زمین هست و مسیری که ماشین طی میکنه تا مخابرات تا مسیری که کابل میره فرق داره.
ولي يه چيزي هست كه من بهش مشكوكم اينه كه سرعت اينترنت ديال آپ من از 21.6 تا 24 و كمتر هست و هيچ وقت از اين بيشتر نميشه!! ولي بقيه ي واحدهاي ساختمون سرعتشون بالاست!!!!!!!!!!!!
امتحان کن ضرر نداره.حالا مي خوام پول رو از سپنتا بگيرم به يه شركت ديگه مثه پارس آنلاين يا داتك سفارش بدم ببينم اونا چيكارش مي كنن!!
من با خط اولم با سپنتا مشکل داشتم (نوسان) خط رو عوض کردم درست شد حالا شما شرکت رو عوض کن ببین چی میشه
فکر نکنم ...راستي يه مخابراتي هست كه 2 چهار راه از ما بالاتره ولي مركز مخابراتي ما يه مركزي كه خيلي دوره بيشتر از 5 كيلومتر!!!!!! آيا مي تونم خطم رو از اين مخابرات به اون يكي انتقال بدم يا حداقل با يه خطي عوضش كنم؟!!!
Last edited by _Barbod_; 14-08-2008 at 09:29.
کاملا" تایید میشه
درویش جان بازگشتت رو تبریک میگم![]()
من آخره سر نفهميدم که ميتونم adsl داشته باشم يا نه. اينم نصفه شمارم:
--884673
سلام دوستان من بالاخره ADSL را گرفتم
ینی نگرفتم ها 1شنبه مدارکو با پیک براشون فرستادم...
از سپنتا گرفتم
سرویس 128k نامحدود....
حالا میخواستم بدونم نظرتون را راجع به سپنتا؟؟؟
راستی مودم هم D-link مدل dsl200 گرفتم 30 تومن...
چطوره؟؟؟ خوبه یا نه؟؟
شماره تلفن شما آماده دریافت سرویس ADSL میباشد.
یه چیزه دیگه هم اضافه کنم اینکه موقع نصب درایور ازمون VPI وVCI میخواد...
اینا چین؟؟؟؟؟اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
بله
این شرکتها به شما سرویس میدن
داتک
گیتی نت
شاتل
پارس آنلاین
افروز نت
سلام
بله سپنتا که عالیه
مودم d-link هم مودم خیلی خوبیه
اگر قبلا" از شرکتهای دیگه سرویس گرفته ای وقتی سرویس سپنتا رو استفاده کنی اونوقت متوجه میشی که اصلا" قابل مقایسه نیست.
سپنتا عالیه.
من الان 384 از سپنتا دارم.
زنگ بزن پشتیبانی خودشون بهت میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)