منم چند تا ساعت فلش رو امتحان کردم بازشون نمیکنه.
اما وقتی به عنوان بکگراند بذاریدش نشونش میده.
منم چند تا ساعت فلش رو امتحان کردم بازشون نمیکنه.
اما وقتی به عنوان بکگراند بذاریدش نشونش میده.
اما من هر فلشی که ریختم تو گوشیم خونده.حتا اوونایی که سایز بزرگی داشتن و توی lcd نمیتونست تمامشو نشون بده.
ولی من چنتا ریختم نتونست نشون بده البته ازاین فلش های ساعت و تاریخ نبود یه کلیپ بود و گوشی هم اخرین ورژن هستاما من هر فلشی که ریختم تو گوشیم خونده.حتا اوونایی که سایز بزرگی داشتن و توی lcd نمیتونست تمامشو نشون بده.
واقعا نمیدونم.چون بچه ها مشکل ریست شدن رو هم که میگفتن،من تا قبل از آپدیت اصلا مشکل ریست نداشتم.وقتی آپ کردم یه مدت ریست میشد.اما الان دوباره چند وقته ریست نمیشه.
درباره فلش ها هم من نشده چیزی بریزم اجرا نشه.حتی بازی فلش هم ریختم.اجرا میشه.اما تو صفحه جا نمیشه.و کارایی که باید با موس انجام داد رو هم نمیشه کرد
شما از این برنامه استفاده می کنید دیگه نه Adobe Flash CS4 Professional چون این برنامه سایز و ورژن فلش لایت هر گوشی رو دسته بندی کرده
مشکل از ورژن فلش والپر بوده که 1 یا 1.1 بوده![]()
با سلام خدمت دوستان
چند سوال درباره اين گوشي دارم:
1- توي گوشي من بعضي از عكسها توي فولدرشون نشون داده ميشه ولي باز نميشن(از نوع عكسايي كه توي گوشي سوني اريكسون قابليت زوم ندارن)
2- چرا سرعت گوشي پايينه؟
با تعويض فريمور حل ميشه؟
3- درايور دوربين خوب براي عكسبرداريش موجوده؟
البته فيلمبرداريش خوبه!
4- اين گوشيا با چه برنامه اي فلش ميشن؟
بهترين فريمور اين گوشي چيه؟
در ضمن فريمور من R1FA035 هستش
ممنون ميشم اگه جواب بدين
کجای این گوشی سرعتش پایینه مثل بقیه گوشی های جاوای SE هست
من یه درایو دوربین چند صفحه قبل گذاشتم
با برنامه A2Uploader به امضام مراجه کنید![]()
من كا550 داشتم ، سرعتش بسي بالاتر بود!
سوال اول منو هم جواب بدين ،ممنون ميشم!
گوشي شما همه عكسا رو باز ميكنه؟
اگه باز ميكنه ،نسخه فريمورتون چيه؟
مرسي از جواب
بر و بکس اینو ببینید حتما 100%
کسی تا به حال NFS pro street رو با سنسور ها بای کرده!!!!!!!! من که تا به حال ندیده بودم یعنی همه ی گوشی های سونی اریکسون اونای که مانیتور سنسور دارن می تونن این جور بازی ها رو بازی کنن (البته فکر کنم این نسخه ی مخصوص مانیتور سنسوره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------
من خودم براتون این نسخه رو آماده کردم برو بکس دانلود کنید اجرا کنید اینجا اعلام کنید نتیجشو
لینک دانلود بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by starn; 12-05-2009 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)