تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 76 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 759

نام تاپيک: تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه های Media Player

داره خودمونی میشه DiR3CToR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

سلام ویندوز پلیر 12 روی winXP نصب میشه لینک دانلود نسخه کامل بزارید ممنون ؟

Windows Media Player 12
    بنا به گفته مايكروسافت خير براي xp از نسخه 11 استفاده كنيد

سلام به همه .من یه فیلم تو kmplayer اجرا کردم با فرمتvobولی صدا نداره تورو خدا کمک کنید ممنون
    Power DVD رو تست كنيد ببينيد نتيجه همينه يا خير

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام به همه .من یه فیلم تو kmplayer اجرا کردم با فرمتvobولی صدا نداره تورو خدا کمک کنید ممنون
    بهتره از نرم افزاری مثل K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید که شامل 99% کدک های صوتی و تصویری میشه

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من یک فایل hd را دانلود کردم.("ل رونی به سیتی!!)کیفیت خیلی عالی داره.توی کافی نت که اجراش کردم خیلی خوب باز شد ولی با پلیر خودم(mpc star-kmplayer-wmp-home cinema ...)گیر میکنه و صداش جلوتره و تصویر خیلی دیرحرکت میکنه.یکم گیر میکنه.مشکل چیه؟گرافیک هم ربطی به این موضوع داره؟
    رم:1.5
    گرافیک256mb geforce fx 5500

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

بله گرافیک خیلی تاثیر گذاره
    تو دیدن فیلم های FULL HD گرافیک نقش مهمی رو داره که باید تصویر رو پردازش کنه و پردازش این وضوح برای کارتهای گرافیک قدیمی چندان راحت نیست
    این مشکل رو من خودم داشتم که با خرید گرافیک قوی تر برطرف شد

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض سوال

سلام دوستان . ازتون خواهش میکنم اگر کسی میتونه به این سوال من جواب بده : یه سیستم اینتل با cpu: core i5 و کارت گرافیکم club هست ، ویندوز xp هم نصب کردم ، k-lite codec megapack هم نصب کردم اما مدیا پلیر فایلهای ویدئویی رو خیلی دیر پخش میکنه وگاهی هم پخش نمیکنه ، میدونم که مشکل از codec نیست ، به نظر شما مشکل از چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان . ازتون خواهش میکنم اگر کسی میتونه به این سوال من جواب بده : یه سیستم اینتل با cpu: core i5 و کارت گرافیکم club هست ، ویندوز xp هم نصب کردم ، k-lite codec megapack هم نصب کردم اما مدیا پلیر فایلهای ویدئویی رو خیلی دیر پخش میکنه وگاهی هم پخش نمیکنه ، میدونم که مشکل از codec نیست ، به نظر شما مشکل از چیه ؟

اول از همه باید دقت کنید که ورژن آخر این نرم افزار رو نصب کرده باشید
    شما هنگام نصب این نرم افزار در مرحله ای از نصب از شما پرسیده میشه که کدک ها رو روی کدوم نرم افزارها نصب کنم که شما باید تیک Windows Media Playaer رو بزنید و Media Playaer Classic هم که بصورت پیش فرض انتخاب شده
    اگر این مرحله رو درست پیش برید نباید مشکلی در روند اجرای اینگونه فایل ها داشته باشید

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل دارم من وقتی م یخوام فیلم دی وی دی نگاه کنم وقتی با windows media player نکاه میکنم زیرنویس فارسی رو روشن می کنم وقتی میخواد هر زیرنویس رو بنویسه به صورت 1 صدم ثانیه صفچه چشم می زنه یعنی برای نوشتم هر درالوگ زیرنویس فارسی تصویر چشم میزنه (1 صدم ثانیه تیک میزنه ) و نمی شه باهاش نگاه کرد فیلم مشکل از چی؟؟؟ قبلا اینجوری ننبود و الی الان 2 باره که دارم ویندوز عوض میکنم ولی درست نشده !!!!(ویندوزمم 7 64 بیتی)
    فقط windows media player این مشکلو داره بقیه پلیر ها مشکلی ندارم میخواستم ببینم چطور می شه مشکل رو برطرف کرد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ا سلام یک مشکلی جدیدا با این k-lite codec برام پیش اومده . وقتی فیلم یا کلیپی را باز میکنم زمان فیلم رو کوتاهتر از زمان واقعی نشون میده و اون نوار پایینی که موقع پخش فیلم جلو میره خیلی سریع حرکت میکنه و زود تموم میشه در حالیکه فیلم هنوز در حال پخشه . در ضمن آخرین ورژن که 7 k-liteهست رو هم نصب کردم و در سایر پلیرها این مشکل رو ندارم.

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان یک مشکل
    جدیدا وقتی توی
    k-lite codec
    یک فایل رو باز میکنم
    صداشو پخش نمیکنه هیچ فایلی رو
    حتی با پاک کردن ونصب دوباره هم درست نشد
    خواهشا
    کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل دارم من وقتی م یخوام فیلم دی وی دی نگاه کنم وقتی با windows media player نکاه میکنم زیرنویس فارسی رو روشن می کنم وقتی میخواد هر زیرنویس رو بنویسه به صورت 1 صدم ثانیه صفچه چشم می زنه یعنی برای نوشتم هر درالوگ زیرنویس فارسی تصویر چشم میزنه (1 صدم ثانیه تیک میزنه ) و نمی شه باهاش نگاه کرد فیلم مشکل از چی؟؟؟ قبلا اینجوری ننبود و الی الان 2 باره که دارم ویندوز عوض میکنم ولی درست نشده !!!!(ویندوزمم 7 64 بیتی)
    فقط windows media player این مشکلو داره بقیه پلیر ها مشکلی ندارم میخواستم ببینم چطور می شه مشکل رو برطرف کرد؟؟؟
    سلام

دلیل قطعی نمیشه براش گفت . شما K lite رو ویندوز داری ؟

ا سلام یک مشکلی جدیدا با این k-lite codec برام پیش اومده . وقتی فیلم یا کلیپی را باز میکنم زمان فیلم رو کوتاهتر از زمان واقعی نشون میده و اون نوار پایینی که موقع پخش فیلم جلو میره خیلی سریع حرکت میکنه و زود تموم میشه در حالیکه فیلم هنوز در حال پخشه . در ضمن آخرین ورژن که 7 k-liteهست رو هم نصب کردم و در سایر پلیرها این مشکل رو ندارم.
    با ورژن های قبلی هم همین مشکل رو داری ؟

سلام
    دوستان یک مشکل
    جدیدا وقتی توی
    k-lite codec
    یک فایل رو باز میکنم
    صداشو پخش نمیکنه هیچ فایلی رو
    حتی با پاک کردن ونصب دوباره هم درست نشد
    خواهشا
    کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک.
    چک کن ببین چند تا پلیر با هم باز نکرده باشی.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •