با سلام ...
من یه مانیتور 17 اینچ محدب هانسول دارم که حدود 5سال پیش خریدم ... میخواستم بدونم الآن مانیتورهایی که وارد بازار شدن به غیر از تخت بودنشون ویژگی دیگه ای هم دارن که بیارزه و این رو بدم یمی جدید بگیرم (منظورم همونcrt هاست)
پیشاپیش ممنون ...![]()
با سلام ...
من یه مانیتور 17 اینچ محدب هانسول دارم که حدود 5سال پیش خریدم ... میخواستم بدونم الآن مانیتورهایی که وارد بازار شدن به غیر از تخت بودنشون ویژگی دیگه ای هم دارن که بیارزه و این رو بدم یمی جدید بگیرم (منظورم همونcrt هاست)
پیشاپیش ممنون ...![]()
دوستان من یه مانیتور CRT به مدل سامسونگ mb1763 دارم که وقتی بازی کرایسیس رو با دایریکس 10 اجرا میکنم همین که داخل بازی میشه مانیتور خاموش میشه وبه چشمک زدن میفته!جالب اینجاست صدای بازی میاد ولی تصویر نداره! اشکال از مانیتوره اصلآ..؟؟
حالا باید LCD بگیرم؟
به گفته ی یکی از دوستام مانیتورهای CRT تشعشات مضر دارن و به چشم آسیب میزنن ، در حالیکه LCD ها این مشکل رو ندارن . نظر شما چیه دوستان ؟
Last edited by farhad_p; 10-08-2008 at 15:13.
من به یک ال سی دی 20 اینچ با قابلیت pivot نیاز دارم البته خودم گشتم برای یک سایز خاص قیمت واید از استاندارد کمتر است به خاطر همین تقریبا از سایز استاندارها نا امید شدم زیرا قیمتشان ...!
آیا ال سی دی های سامسونگ مزیتی بر ال جی دارند؟ در مورد 20 اینچ ها.
سلام
یکی از اقوام من یه مانیتور Lcd خریده . تا دقیقا رو به روی مانیتور نشینه صفحه رو سیاه می بینه .
مثلا وقتی می خواد فیلم نگاه کنه وقتی دراز می کشه صفحه کاملا سیاه دیده میشه !
می خواستم بدونم این مسئله برای Gw1932+ نیز وجود دارد یا خیر ؟
ویرایش و حذف شد.
Last edited by G G Game; 10-08-2008 at 18:45.
اساتید تاپیک مانیتور! لطفا" یه ریزه نیگا به پست قبلی نثار کنین ... زیاد وقت ندارما!
اگر مشکلی داشت به خودم بگو دی:
در ضمن حالش رو نداشتم دیگه توضیحات تکمیلی نداده بودم.مختصر جواب داده بودم![]()
Last edited by G G Game; 10-08-2008 at 18:46.
می خواستم مانیتور تو رنج قیمت 250 تومن بخرم :چی پیشنهاد میدین؟ Gw1932+ چه طوره؟
منم مثل تو ام .می خوام همینو بخرم .
فقط توروخدا به سوالات زودتر پاسخ بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)