سلام .
آدرنالین عزیز ، این w610 ما ساپورت نمی شه ؟
صفحه اول تاپیک رو دیدم ، نبود .... :(
الف های خوبی هست ، حیفه از دست آدم بره ...
مرسی
سلام .
مرسی
سلامسلام .
مرسی
AKHOOND جان چرا ساپورت نمیکنه شما همون پک که تو صفحه اول هست رو دانلود کن نوشته elf _pack_for DB2020_byADRENALIN.rar
توش فایل W610 هم هست
احمد جان مرسی
اقا ما یکی دو تا سوتی دایدم ، اول که اون الف پک برای 810 رو داشتم می ریختم ، آخراش کنسل کردم ، بعد از الف برای 610 رو که دویل گذاشته بود رو ریختم ، اما اون لیب ، رو همین آخری رو ریختم ، این رو درست ریختم
اما نمی دونم مشکل چیه ؟
اصلا چجوری باید الف ها رو اد کنم ، می ریزم تو همون فولدر کانفیگ ، به شکل یه خروس می آد ، وقتی هم روش می زنم ، گوشی سفید مفید می شه و بعد هم ری استارت ، کجای کارم می لنگه .... ؟
مرسی![]()
شما از اخرین lib استفاده کنید برای دانلودش به امضام مراجعه کن اخرین صفحه جدید ترینش رو دانلود کن ببین چی میشهاحمد جان مرسی
اقا ما یکی دو تا سوتی دایدم ، اول که اون الف پک برای 810 رو داشتم می ریختم ، آخراش کنسل کردم ، بعد از الف برای 610 رو که دویل گذاشته بود رو ریختم ، اما اون لیب ، رو همین آخری رو ریختم ، این رو درست ریختم
اما نمی دونم مشکل چیه ؟
اصلا چجوری باید الف ها رو اد کنم ، می ریزم تو همون فولدر کانفیگ ، به شکل یه خروس می آد ، وقتی هم روش می زنم ، گوشی سفید مفید می شه و بعد هم ری استارت ، کجای کارم می لنگه .... ؟
مرسی![]()
Uptimeبا این الف می تونید مدت زمان روشن بودن گوشی رو نشون بده روی صفحه نمایش
عکس رو ببینید گوش خودمه
SERVER 1
SERVER 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم نمیدونم مشکل از کجا هست این فایل DYN_CONST رو بریز ببین چی میشه
ریختم ، احمد جان فرقی نکرد .
ببینم ، تو ترتیب ساختن فولدر ها و ریختن پچها فرقی هست ؟ حتما باید به ترتیب این کار انجام بشه ؟
مرسی
ریختم ، احمد جان فرقی نکرد .
ببینم ، تو ترتیب ساختن فولدر ها و ریختن پچها فرقی هست ؟ حتما باید به ترتیب این کار انجام بشه ؟
مرسی
برادر من یه سر به کلوپ بزن اموزش ریختن الف پک DB2020 رو توضیح داده
چون خودم DB2020 ندارم که وگر نه خودم راهنمایت می کردم
سلام دوستان ممنون از اين الف هاي با حالتون
ولي يک مشکل!!!
بعضب الف ها زبونشون فکر کنم هنديه يعني خرچنگ قورباغه مي نويسه مثل الف پک استند باي و...
1- چطوري توي الف ها تغيير بدم مثلا به جاي آرم شبکه يک نوشتني مياد اون را چطور تغيير بدم و نوشته مورد دلخواه خودم را بنويسم؟
2- چطوري جاتي بعضي چيزهارا تغيير بدم مثلا در تاريخ شمسي تاريخ اون بالا زير آرم شبکه و به جاي موقعيت ياب مکاني مياد که اگر جاي موقعيت ياب مکاني فعال باشه به جاي تاريخ شمسي نام موقعيت را مي نويسه مثلا Rahahan-2 چطوري الف را تغيير بدم که هم تاريخ را داشته باشم و هم موقعيت ياب را؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)