تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 70 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 700

نام تاپيک: Diablo III

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من زیاد با دنیای دیابلو آشنا نیستم ( اَز آی سِد بیفور ) به نظرم مثلا" دیمن هانتر خیلی ضعیف اومد یا مانک هم یه ذره ضعیف بود . این درسته یا توی ویدیو ها اینطوری به نظر میاد ؟
    توی ویدیو هایی که City 17 ِ عزیز گذاشته ، علاوه بر اینکه قدرت های دیمن هانتر افکتیو نیست ، و یهو کله پا نمکینه آپوننت رو ، یه مشکل دیگه هم داره ( که به خاطر مشکل اول هست ) وقتی از قدرتش استفاده میکنه ، هِی در میره ! دیگه حالا اون تستر خود بلیزارد هست ، دیگه من که احتمالا" تعطیلم
    خواهش می کنم ... در مورد قدرت ها نکات زیادی هست که اگه بخوایم وارد جزئیات بشیم باید 10 ها صفحه توضیح داده بشه ... اما در مورد اون ویدئو چند مورد هست. اول اینکه اون ویدئو همون طور که گفتم صرفا واسه آشنایی با هر کلاس بود و همون طور که واضح بود تقریبا در همه موارد همه یونیت ها با یک ضربه نابود می شدند در حالی که در نسخه ی اصلی ( به جز مراحل اولیه ی Act I) به هیچ وجه به این صورت نیست . مورد دیگه اینکه این توانایی هایی که دیدین فقط یه بخش از توانایی های هر کلاس بودن که اکثرا در بخش Singature Skills جای می گیرن یعنی مهارت هایی که اون کلاس با اون ها تعریف میشه و به نوعی به اون کلاس در مبارزه شخصیت به خصوص خودش را می بخشه ولی تعداد کل مهارت های هر کلاس بسیار بیشتر از 5 موردی که در ویدئو دیدن هست. برای مثال کلاس Wizard فعلا دارای 39 مهارت تایید شده هست که اگه امکانش بود بعدا جزئیات بیشتری را خدمتتون عرض می کنم.
    در یک تقسیم بندی کلی مهارت ها به دو دسته ی Active و Passive تقسیم میشن که مورد اول شامل مهارت هایی میشه که شما باید حتما اون ها را اجرا کنین ( مثل جادو زدن ...) و دسته ی دوم شامل مهارت هایی میشه که نیازی نیست حین مبارزه اونها را فعال کنین و نقش اونها در بالا بردن قدرت ضربات مختلف یا بالا بردن ویژگی های تدافعی شما و مواردی از این دست میشه. که هر کدام از این دو دسته دارای بخش های متعددی هستن.
    و اما در مورد قوی و یا ضعیف بودن یک کلاس نسبت به کلاس دیگه موارد زیادی بود که در ویدئو اجازه ی چنین مقایسه ای را نمی داد و شما آسوده خاطر باشین به هیچ وجه اختلاف فاحشی بین کلاس های مختلف وجود نداره.
    درسته که برای 5 کلاس مختلف هرگز این امکان وجود نداره که بالانس 100% وجود داشته باشه ولی بخش عمده ای از تلاش های تیم سازنده که باعث تاخیر خوردن های متوالی شد به خاطر ایجاد بالانس هر چه بیشتر بود و پارامتر های زیادی واسه کنترل کردن قدرت هر کلاس در نظر گرفته شده که این نگرانی ها را از بین می بره.

2. 12 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ممنون بابت ویدئو ها، من که شدیدا طرفدار Barbarian هستم، در این سبک با Class هایی که به طور وحشیانه وارد عمل میشن بسیار حال میکنم

البته از Witch Doctor هم خیلی خوشم اومد، مجیک های فانتزی و قشنگی داره...

البته همه کلاس های بازی زیبا هستند و بیشتر، این موارد به سلیقه افراد برمیگرده که با چه جور سبکی حال کنن. چیزی که معلومه اینه که Blizzard روی تک تک این موارد وقت صرف کرده و همگی در بهترین شرایط ممکن قرار دارن.

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 29-03-2012 at 00:36.

4. 7 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

سلام به همه
    شاید خنده دار باشه ولی من تا حالا هیچ کدوم از دیابلو هارو بازی نکردم ولی اینطوری که همه دوستام و شما میگید وثل اینکه خیلی قشنگه. الآن من موندم برم دیابلو 2 رو بگیرم بازی کنم تا 3 بیاد یا داستاناش فرق میکنه و از 3 هم بازی کنم برام جالبه؟
    ممنون میشم کمک کنید

6. این کاربر از abtin5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این بربریان یه چیزی تو مایه های yournero تو dota هستش به نظرم
    witch doctor هم که همونه یکم مجیک هاش فرق داره
    اون monk هم شبیه پاندای dota ـس تقریبا...کمی تانکه فکر کنم

یه چیز دیگه...این مجیک های wizard بیشتر جنبه ی نمایشی داره انگار....

راســــــــتی چرا این بازی هیچ کلاس range ای نداره...یعنی واقعا کلاس دور زن نداره؟
    Last edited by 5ajad; 29-03-2012 at 17:23.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

Demon Hunter چیه پس؟!: دی

9. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

درست میگی....انگار تفنگ دستشه(کمونهگیوم تلیه واسه خودش)...من نظرم رفت رو demon hunter
    Last edited by 5ajad; 29-03-2012 at 17:34.

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

من تو دیابلو قبلی driud رو خیلی دوست داشتم یادش به خیر کلیی حیوون همیشه دورم بودن یه لشگر هم بهم حمله میکردن 3 سوت همشون فر میخوردن تازه از اون طوفان یخی هم میزدم که دیگه آخرش بود

حیف کهه کلاس درود نداره

به نظرتون چه کلاسی شبیه اون درود میتونه باشه ؟؟

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

سلام به همه
    شاید خنده دار باشه ولی من تا حالا هیچ کدوم از دیابلو هارو بازی نکردم ولی اینطوری که همه دوستام و شما میگید وثل اینکه خیلی قشنگه. الآن من موندم برم دیابلو 2 رو بگیرم بازی کنم تا 3 بیاد یا داستاناش فرق میکنه و از 3 هم بازی کنم برام جالبه؟
    ممنون میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

2 رو ول کن منتظر 3 باش

اگه نباشه جاش خالی می مونه MILAD2799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دیاره کریمان

پيش فرض

کسانی که میخوان cd key بتای دیابلو 3 و یا بازی های دیگه رو به انتخاب خودشون بگیرن تو این مسابقه نوروزی شرکت کنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •