با سلام
شما از طریق کابل یا مودم GPRS متصل شوید. چون بلوتوث قادر به تبادل ارتباط بیشتر از این سرعت نمیباشد.
با سلام
شما از طریق کابل یا مودم GPRS متصل شوید. چون بلوتوث قادر به تبادل ارتباط بیشتر از این سرعت نمیباشد.
دوست عزیز بستگی به گوشی داره
ممکنه سرعت بلوتوث یه گوشی 60 کیلوبایت بر ثانیه باشه، یا یکی دیگه 120 تا باشه که عمرا اینترنت ایرانسل به این سرعتها نمیرسه
ولی به هر حال کیفیت اتصال کابل بهتره
سلام:
گوشی X6 دارم.
هر کاری می کنم،توی گوشی به اینترنت نمی تونم وصل بشم!
مشکل چیه؟تنظیمات gprs هم درسته.
این رو کسی میدونه جریانش چیه؟؟
یه چیز دیگه هم اضافه کنم....سلام دوستان من وقتی تست میگیرم جواب این میشه...
ولی وقتی دانلود می کنم ماکزیمم سرعتم رو 6 هست...گوشیم هم N73 Me ..
مشکل از چیه؟
میگم چطوری میشه EDGE گوشی رو فعال کرد...گوشی من الان وصله به نت ولی علامت E کنار آنتن ظاهر نمیشه...
لطفا راهنماایم کنید![]()
دوستان،منم با ایکس 6 در کامپیوتر وصل شدم،می خوام edge فعال باشه تا سرعت اینترنت بره بالا.
چکار باید انجام بدم؟
edge که فعال شدنی نیست ، اگه گوشیتون ساپورت کنه و همچنین اپراتور توی منطقتون فعال کرده باشه ، خود بخود میره روی edge
ضمن اینکه میتونید از این پست دوستمون هم استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای خدایا... دیشب به 10 کیلوبایت در ثانیه ایراد میگرفتیم - از امروز صبح دیگه بیشتر از 6 نشده!
اصلا حساب کتابی نداره - الانم بیخیال ایرانسل شدم - با همراه اول آنلاینم.
امروز من کلی گشتم تا ببینم چیکار میشه کرد.......یه چیزی رو خوب فهمیدم......کسایی که شمال کشور هستند سرعت بسیار خوبی دارند و هر چی به سمت جنوب و غرب میریم سرعت اینترنت کم میشه......کلا مثله اینکه تویه شمال کشور ایرانسل خیلی خوب جواب میده.........مناطق خیلی شلوغ تویه هر شهر هم سرعتش خیلی بالا نیست........مناطق اطراف شهر هم همینطور...........پس مناصقی که بین مرکز و اطراف شهر قرار دارند به خاطر وجود دکل ها در این مناطق سرعت خوبی دارند...بعضی موقع ها حتی یه کوچه فاصله هم میتونه سرعت چندین برابر تغییر کنه.......
سلام
من طرح فعال کردم
با EDEG کانکتم
سرعت دانلودم 5 هست
خیلی پایینه
سرعت همراه اول چه قدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)