تا شماها بخواین دست به کار بشین که خبر دست چندم شده , خودم همه شو ترجمه کردم , فقط

یادتون نره !
در مورد گیم پلی ,آیا برگرفته از PES6 است یا PES 2008؟
گیم پلی PES 2008 است, همون طوری که باید باشه , شما دیگه نمی تونین با رونادینیو یا اتوئو از بین همه رد بشین , هرچند اگه حرکاتتونو به درستی زمان بندی کنید میتونین از سد بایزیکنا رد شین.بازی بسیار واقعی است و هوش مصنوعی دفاع و حمله به شدت افزایش یافته.
داور ها در PES 2008 مضخرف بودند , آیا تو شماره ی جدید بهبود یافته ؟
داورها احتمالا همون طوری اند , گرچه برخوردها بین بازیکن ها بسیار بهتر شده در نتیجه تصمیمات داور اغلب درستند. دایوینگ هم بهتر کار می کند در صورت زمان بندی مناسب می تونین یه دایوینگ موفق از روی پای بازیکن مدافع انجام بدین.
PES 2008 قطعا کمک زیادی به حمله کردن میکنه چون که گل زدن توش بسیار آسونه آیا توی 2009 همین طوری خواهد بود؟
شوت زدن به سادگی 2008 نیست و دربازه بانها هم به خوبی دروازه رو پوشش می دند, درسته که اگه به سمت دربازه بان بری و ازش رد بشی گل زدن آسونه اما خب تو فوتبال واقعی هم همین طوریه.دفاع هم در امر آفساید گیری بسیار بهبود یافته و موقعیت ساختن سخت تر شده.
آیا بالاخره به Next-Gen رفتیم یا فقط گرافیک قبلی رو بهبود میدیم؟
گرافیک بازی مشابه 2008 اما نورپردازی فوق العاده شده.واقعا باعث زنده بودن و طبیعی شدن بازی می شه , قطعا بهترین بازی ورزشی که دیدم , البته هنوز FIFA 09 رو ندیدم.
تو2008 دربازه بان ها واقعا آشغال بودند , خواهشا بگو که تو این شماره بهتر شده اند!
به نظر میرسه بهتر شده باشند اما 100 درصد مطمئن نیستم , تاحالا یه توپ ساده ندیدم که از دستشون دربره و گل شه که این نکته ی مثبتیه.
تیم های دارای لیسانس رسمی تو لیگ انگلیس کدوما هستند؟
لیورپول و منچستر یونایتد گرچه بازیکن های بقیه ی تیم ها هم قیافه های بسیار طبیعی دارند.
اسم لیگ های موجود تو بازی رو میشه بگین؟
مثه سابق : فرانسه , انگلیس , اسپانیا , ایتالیا و هلند
آیا تیم غیر لیگی مهمی بوده که حذف یا اضافه بشه؟
تا اونجایی که من یادم میاد فکر می کنم زنیت سنت پترزبورگ جایگزین بایرن مونیخ شده.
تا اونجایی که یادتون میاد , چند تا استادیوم تو بازی هست و کدوماشون جدیدند؟
19 استادیوم هست , تنها نمونه ی جدیدی که الان یادم میاد ومبلی ست , گرچه مطمئن نیستم که انفیلد و الد ترافورد هم طبق قرار داد با دو باشگاه جز استادیوم ها باشند.
شما به یه مد بازی به نام become a legend اشاره کردین ,میشه راجع بهش توضیح بدین و ارتباطشو با سبک جدید و هیجان انگیز آنلاین که گفتین توضیح بدین؟
شما یه بازیکن میسازین و از یه تیم شروع می کنین فکر می کنم تیم جوانان , و تو بازی فقط خودتونو کنترل می کنین, مثل Be a Pro mode تو فیفا , و در حین بازی بازیکن شما قوی تر میشه و از تیم های مختلف براش پیشنهاد میاد , من خودم الان اورتون دنبالمه !
وقتی قابلیت های بازیکنهاتون افزایش یافت می برینش آنلاین تا با باقی Legend ها تشکیل تیم بدین, این یه قابلیت جدیده که خیلی باهاش کار نکردم اما به نظر من چیز عالیه .
آیا این به این معنیه که به صورت آنلاین با سایر کسایی که آنلاینند تشکیل یه تیم میدین؟
آره, دقیقا نیمی دونم چند نفر می تونن بازی کنم اما فکر می کنم 7 به 7 باشه, اینو از من نشنیده بگیرین چون جز اطلاعات دست دوممه.
همچنان آنلاین بازی کردن دچار Lag ـه؟
من تو قسمت آنلاین بازی کار نمی کنم اما فکر می کنم" لگ" بازی یه چیز کلا مربوط به گزشته ست و الان بازی کاملا روانه
در بین بازیکنان بززگ , کدوم بازیکن قدرت ها و Ability هاش خیلی افزایش یا خیلی کاهش یافته؟
بیشترشون مثل شماره ی قبلی هستند هرچند هنوز کاملا تموم نشده , اما" آرشاوین" پیشرفت کرده البته خیلی فوق العاده نیست.قدرت ها نیازی نیست که کاهش پیدا کنند از اونجایی که برخورد ها بسیار بهبود یافته اند و حساب شده ترند , پس فقط موضوع اینه که به خوبی در مقابلشون دفاع کنید. به نظر من احتیاجی به حذف بازیکنانی مثه مسی از تیم مقابلتون نیست چون که با یه مدافع قابل, تا هنگامی که زمانبندی تون درست باشه می تونین کنترلش کنید.
اگه یه چیز توی PES 2009 شما رو نا امید کرده باشه اون چیه؟
چندتایی هستند , هر چند این جوری ممکنه بگید که خیلی سخت گیرم , سانتر ها موقع کرنر زدن کمی شناور به نظر میرسه , سیستم شوت زدن بازهم به کلی تغییر کرده پس باید بهش عادت کنید, شوت زدن مثله 2008 باعث میشه یه گل هم نتونین بزنین,چیز خیلی بدی نسیت اما کمی اذیت می کنه.
در ضمن تو Become a Legend mode نمی تونین بازکنی در پست دفاع یا دربازه بان باشین که واقعا جای تاسف داره.
ناراحت شدم از اینکه بایرن حذف شد و از اینکه مستر لیگ کوچکترین تغییری نکرده حتی منو ها هم همون هستند.
در مجموع بهترین بازی فوتبالی خواهد بود که تاحالا اومده , بهتره تا اکتبر صبر کنید.