ايران بايد شركت در جشنواره اتحاديه آسيا و اقيانوسيه را جدي بگيرد
خبرگزاري فارس: مدير راديو ايران در گزارش خود از آخرين اجلاس اتحاديه راديو و تلويزيونهاي آسيا و اقيانوسيه گفت: Abu معتقد است كه برنامههاي راديوهاي نيز ميتوانند با برنامههاي شبكههاي جهاني رقابت كنند اما اين امر در صورتي امكانپذير است كه دوستان ما شركت در اين جشنوارهها را جديتر بگيرند.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، عليرضا نوري كه به همراه حسن خجسته معاون صدا و معاون abu،علي دارابي قائم مقام رياست سازمان صداوسيما و علي عسگري معاونت فني سازمان در 45 اجلاس abu در اندونزي حضور يافته بود، امروز در حضور خبرنگاران به ارائه گزارشي از اين اجلاس پرداخت.
بنابر اين گزارش، نوري گفت: من به دليل اين كه داور برنامههاي abu در بخش جوايز ويژه بودم و هم اينكه سخنراني 15 دقيقهاي در مورد وضعيت راديو در ايران داشتم، در اين اجلاس كه بالاي 500 نفر به عنوان شركت كننده از آمريكا، آسيا و اقيانوسيه در آن حضور داشتند، شركت كردم.
وي با بيان اين كه اكثر شبكههاي مطرح جهاني نيز در اين اجلاس حضور داشتند، افزود: نتايج اين اجلاس عمومي است و همه اعضاي abu ميتوانند از آن بهره بگيرند ضمن اين كه سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي نيز با فعاليت خوبي در آن حاضر شده بود و آقاي دارابي نيز در اين اجلاس بحث تورسيم و تروريسم را مطرح كرد كه حاوي مطالبي درباره مذموم بودن ترورسيم از نگاه اسلام بود.
مدير راديو ايران تصريح كرد: در كميته كاري راديو نيز كه روز اول جشنواره برگزار شد، از طرف abu به عنوان نايب رئيس انختاب شدم و آنجا مباحث مختلفي درباره راديو از كشورهاي مختلف ارائه شد. همچنين سخنراني نيز از ebu (اتحاديه راديو و تلويزيونهاي اروپا) داشتيم كه وضعيت راديو در كشورهاي اروپايي را مطرح ميكرد و گفت: ما فكر ميكرديم اگر پيوند راديو را با اينترنت بيشتر كنيم، تعداد مخاطبان راديو افزايش خواهد يافت اما در عمل چنين اتفاقي نيفتاد.
وي در ادامه سخنان خود اظهار داشت: من نيز بحث تغيير رفتار را پيرامون گرم شدن زمين و نقش راديو در آگاه سازي ارائه كردم و روز بعد نيز گزارشي از پيشرفت راديوهاي خودمان و تعدد و توسعه شبكههاي راديويي، گزارش كاملي از برگزاري اولين اجلاس جهاني راديو و همچنين نهمين جشنواره بينالمللي راديو ارائه كردم.
وي درباره برنامههاي راه يافته ايران به بخش نهايي جشنواره امسال نيز گفت: از ايران سه برنامه به مرحله پاياني راه يافتند اما به دليل اين كه رقابتها نزديك و فشرده بود، برنامههاي ما نتوانستند موفقيتي كسب كنند. Abu معتقد است كه برنامههاي راديوهاي ما برنامههاي قوي هستند اما كمي گلهمند بودند كه تعداد برنامههايي كه از ايران به جشنواره ارسال ميشود، كم است.
نوري درباره برنامههاي ساير كشورها نيز اظهار داشت: هنگ كنك يكي از كشورهايي است كه برنامههايي بسيار خلاقانه ارائه ميدهد و از لحاظ كيفي نيز برنامههايش درخور توجه است. كشور چين نيز در چند سال اخير پيشرفتهاي بسياري كرده و شبكه nhk ژاپن نيز يكي ديگر از شبكههايي است كه در اين جشنوارهها به شكل قدرتمندي حاضر ميشود و جوايز بسياري كسب ميكند. البته راديوي ما نيز ميتواند با اين شبكهها رقابت كند اما اين امر در صورتي امكانپذير است كه دوستان ما شركت در اين جشنوارهها را جديتر بگيرند و ايدههاي خود را به چنين جشنوارههايي ارسال كنند.
وي تصريح كرد: برنامههاي ما قوي هستند. ما از قابليتهاي بالايي برخوردار هستيم و هر شبكهاي به راحتي ميتواند با 5 برنامه خوب در جشنواره شركت كند. البته كار جمع آوري كارهاي خوب هر شبكهاي بايد از بخش بينالملل راديو پيگيري شود و در سالهاي بعد وضعيت بهتري براي ما فراهم خواهد شد.