کسی نبود که به ما کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادرم هم میخواهد زبان آلمانی مکالمه اش رو یاد بگیره اما هیچی بلد نیست برای اون چه پیشنهادی دارید؟
کسی نبود که به ما کمک بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادرم هم میخواهد زبان آلمانی مکالمه اش رو یاد بگیره اما هیچی بلد نیست برای اون چه پیشنهادی دارید؟
برای آلمانی و چند زبان دیگه این سایت خوبیه اگه انگلیسی بلد باشید، اگه بلد نیستید هم باز میتونید از تلفظ ها استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by parisa r; 09-09-2008 at 23:36.
هلو (سلام)
اگه من بخوام انگلیسیم خوب بشه ، و مکالمم قوی قوی قوی بشه باید از کجا شروع کنم؟ البته اگه بخوام زود جواب بگیرم ، مثلا تو یک سال!!! باید چه کار کنم؟؟؟
برای سریع یاد گرفتن ، شما باید به قولی بمباران زبان بشین
یعنی هر روز روزی 4-5 ساعت در محیطی باشید که انگلیسی بشنوید و انگلیسی حرف بزنید. در این صورت خیلی سریعتر یاد می گیرید.
برای قوی شدن مکالمه من صحبت کردن و گوش دادن زیاد
موفق باشید![]()
با سلام لطفا یکیم جواب منو بده احتیاج مبرم به این متن دارم. با تشکر
با سلام دوست عزیز!
اگر می خوای زبان رو در این حد پیشرفته یاد بگیری، هیچ راه سریعی وجود نداره... باید کلاس بری... این سطح خیلی بالاست که مثلا شملا بتونی یک فیلم رو بدون دوبله تماشا کنی و متوجه بشی... اصلا به نظر من حتی کسانی که فیلم رو هم دوبله می کنند، در ترجمه اشتباهات فراوانی دارن... با دفعه ی اول نمی شه فیلم رو فهمید و بعضی جاهای سخت رو باید بارها گوش کنی (Listening)... و کار سخت تر می شه اگر بخوای با تکیه به زبان مادری (Live Translation!!!) بفهمی... یعنی به زبان انگلیسی نباشه و همزمان پیش خودت ترجمه کنی! پس باید توی ترجمه هم تجربه کسب کنی (Reading and Translation). اگر کلاس هم بری و به صورت مداوم و بدون این که drop out کنی (وسطش ول کنی) و یا fail بشی (رد) حداقل 4 یا 5 سال طول می کشه تا بتونی به صورت واقعا حرفه ای کار کنی...
در کل که فقط حرفه و نمی شه به این سرعت یک شبه پیشرفت کرد یا به قولی ره صد ساله رو یک شبه رفت!
در مورد راهنمایی هم زیاد گفته شده... به چند صفحه ی قبل (حدودا 5 تا 10 صفحه) رجوع کن و پست های دیگه ی راهنمایی رو بخون...
*
برای یادگیری سریع مکالمه ی مثلا آلمانی، یک سری کتاب های هستند تحت عنوان مثلا "آلمانی در سفر" که تا حدودی هم مفیدن ولی برای تلفظ فقط باید گوش بدی تا به لهجه ها عادت کنی... (باز هم همون کلاس)
من از اون وب سایتی که دوستمون معرفی کرده استفاده کرده ام و در کل مفیده...
*
موفق باشید!
Last edited by pro_translator; 10-09-2008 at 15:32.
در مورد کتاب یا مقاله، فکر می کنیم انجمن های جدا داریم: اگر این جا حواب نگرفتی، تو تاپیک های زیر درخواست بده...
مقالات انگلیسی:
ادبیات و زبان انگلیسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا این که فکر می کنم مناسب تر از همه باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
E-books on learning English
و یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Audio books and Media Downloads
*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!
به نظر شما ایا می تونه این نرم افزار tell me performance میتونه مفید باشه یا نه در اون حدی نیست که بشه بهاون اعتماد کرد
Dear friend
with such Nosrat Cd you will not learn the language professionally but only some daily expressions will be learnt by you which won't be that useful in real contexts
you'd better make up your mind to participate in a communicative English course to learn it like a native
ترجمه متن بالا
دوست عزیز با این سیدی نصرت شما زبان را به صورت حرفه ای یاد نمیگیرید بلکه یه سری کلیشه های روزمره یاد میگیرید که در نهایت در محیط های واقعی زبان به درد شما نمیخوره
من به شما پیشنهاد میکنم که تصمیم بگیرید که در دوره ی مکالمه ی زبان و کلاس های آن شرکت کنید که زبان را مثل یک بومی انگلیس و یا آمریکا یاد بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)