با سلام
من می خوام قطعاتی را که با ویولن می نوازم را ضبط کنم ؟چه تجهیزاتی نیاز دارم برای کامپیوتر ؟(لطفا در سه محدوده ی آماتوری و معمولی و حرفه ای معرفی کنید)
لطفا توی همین سه سطحی که گفتم معرفی کنید با قیمت خیلی برام مهمه.
با تشکر
vioman جان لطفا به سوال من هم جواب بده.
دوست عزیز سلام.gif)
عذر خواهی میکنم بابت تاخیر.gif)
ای کاش میگفتین که قصد رکورد چه نوع آهنگ هایی رو دارید.
ممکنه شما تصمیم داشته باشید که اتود ها و مشق ها روزانه رو ضبط کنید و اونهارو آرشیو کنید یا اینکه برای مقایسه کنار هم بگذارید.
یا شاید تصمیم داشته باشید قطعاتی رو که اجرا میکنید رو برای هدف خاصی که نیاز به کیفیت بالا داره رکورد کنید.
شرایط ، تجهیزات هزینه ی هر کدام از این روش های بالا متفاوته
معمولا برای ویولن از میکرفون های اینچنینی استفاده میشه
این میکرفون ها یا به بدنه ی ساز متصل میشن یا به تیل پیس.
برای کار های معمولی این میکرفون ها با چیپ صوتی مادربورد خوب جواب میدن اما برای کارهای حرفه ای شما نیاز به یک کارت صوت ، یک مکان مناسب و در صورت نیاز علاوه بر میکرفون مخصوص به یک میکروفون کندنسر خوب (برای ضبط استریو) نیاز دارید.
من خودم وقتی میخوام اتود هارو برای مقایسه ضبط کنم از یک میکروفون خازنی خیلی کوچیک استفاده میکنم ، چون راستش حوصله ندارم هر لحظه کارت صورت روشن کنم و خیلی حساسیت به خرج بدم.
البته برای کارهای جدی تر این روش جواب نمیده
من این مدل میکروفون هارو با یک سیم از یک سوردین لاستیکی رد کردم
وقتی سوردین رو روی خرک قرار میگیره به بهترین نحو صدا رو انتقال میده ، البته صدا تا حدودی به خاطر ساختار سوردین مات میشه .
برای حل این مشکل میتونید میکروفون رو نزدیک سوراخ F قرار بدید و کلا سوردین رو فراموش کنید
.gif)
تنها ضعف این روش اینه که پیزیکاتو های دست چپ به خوبی به میکرفون نمیرسه .
این توضیح برای یک روش ساده بود که حداکثر 5 هزار تومان هزینه میبره
اگر این روش رو مناسب ندیدید بفرمایید سطح کاریتون در چه حدیه تا با هم به نتیجه ی مناسب برسیم
زندگیتون پر نغمه
یا علی