تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 73 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

در آغاز فعالیت drums's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوسته من این دو روشی رو که گفتی خوبه اما بیخیال شدم سازارو تک تک رکورد میکنیم. اینجوری هم کیفیت بیشتر هم باهم قاطی نمیشه. و هزینشم کمتر. درامز جدا گیتار جدا وکالم جدا . الان دیگه یه میکسر 10 لاینی میخوام. یه کارت صدا که خوب باشه و قیمتشم مناسب. یه بهرینگر b2 همینا. راستی برای مانیتور میشه از باندهای ضبط استفاده کرد ؟؟؟ چون شنیدم میشه چنین کاری کرد.

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

4

mamnon vioman

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوسته من این دو روشی رو که گفتی خوبه اما بیخیال شدم سازارو تک تک رکورد میکنیم. اینجوری هم کیفیت بیشتر هم باهم قاطی نمیشه. و هزینشم کمتر. درامز جدا گیتار جدا وکالم جدا . الان دیگه یه میکسر 10 لاینی میخوام. یه کارت صدا که خوب باشه و قیمتشم مناسب. یه بهرینگر b2 همینا. راستی برای مانیتور میشه از باندهای ضبط استفاده کرد ؟؟؟ چون شنیدم میشه چنین کاری کرد.
    دوست عزیز

حالا که شما تصمیم گرفتید که رکورد ها رو جداگانه انجام بدین دیگه چرا میخواهید میکسر تهیه کنید؟
    یک کارت صوت به اندازه ی ورودی های خودش تنظیمات داره ، حالا این تنظیمات در بعضی موارد سخت افزاریه و در بعضی موارد نرم افزاری .
    به نظر من وقتی شما تک لاین یا حداکثر 2 لاین رکورد میکنید نیازی به میکسر ندارید ، البته این نظر شخصی منه و صلاح کار با شماست.

کارت صدا ، همون 2 مدل اولی که در پست قبل معرفی کردم خیلی عالی هستند ، اگر فکر میکنید کارتی قوی تر یا ضعیفتر احتیاج دارید بفرمایید تا بهتون معرفی کنم

قیمت مدل M-Audio ProFire 610 حدود 600 تا 650 هزار تومانه
    مدل TC Konnekt Live فکر میکنم حدود 800 تومان

میکروفون

میتونید B2 تهیه کنید یا میتونید مدل Nova از M-Audio رو تهیه کنید
    اگر تصمیم داشته باشید برای هر کاراکتر یک میکروفون خاص تهیه کنید میتونید وکال رو با مدل Aries از M-Audio رکورد کنید.

اگر هم بتونید بیشتر هزینه کنید مدل هایی از M-Audio ، AKG و Rode هستند که نتایج فوق العاده ای بجا میگذارند.
    اما برای زیر 200 تومان همون B2 یا Nova خیلی مناسبه ، مخصوصا B2 که بصورت کامل عرضه میشه

باند های ضبط مانیتور نیست ، شاید کیفیت خیلی خوبی داشته باشند اما بعید میدونم که به مانیتور برسند.
    قمیت مانیتور های خانگی از 200 هزار تومان شروع میشه ، میتونید با حدود 400 هزار تومان یک مانیتور مناسب و معتدل تهیه کنید
    استفاده از هدفون مانیتور هم یک راه کم هزینه تر هستش .

باز هم اگه سوالی دارید بفرمایید

موفق باشید

در آغاز فعالیت drums's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا من یک دنیا ازت ممنونم خیلی خیلی لطف کردی امیدوارم بتونم جبران کنم مرسی..... خیلی زیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    من می خوام قطعاتی را که با ویولن می نوازم را ضبط کنم ؟چه تجهیزاتی نیاز دارم برای کامپیوتر ؟(لطفا در سه محدوده ی آماتوری و معمولی و حرفه ای معرفی کنید)
    لطفا توی همین سه سطحی که گفتم معرفی کنید با قیمت خیلی برام مهمه.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام .آقا vioma
    دستت درد نکنه خدای این روزا مثل شما کم آدمای پیدا مشن که اینطوری کاربرا رو آموزش بدن و راهنمای کنن بازام منون.
    آقا اگه امکان داره یک تلفن یا آدرس امیل بدین من سوالهام زیاده تلفنی بپرسم .اگر هم که نمشی همینطور تو انجمن مطرح کنم.
    من منتظر هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    من می خوام قطعاتی را که با ویولن می نوازم را ضبط کنم ؟چه تجهیزاتی نیاز دارم برای کامپیوتر ؟(لطفا در سه محدوده ی آماتوری و معمولی و حرفه ای معرفی کنید)
    با تشکر
    vioman جان لطفا به سوال من هم جواب بده.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام .آقا vioma
    دستت درد نکنه خدای این روزا مثل شما کم آدمای پیدا مشن که اینطوری کاربرا رو آموزش بدن و راهنمای کنن بازام منون.
    آقا اگه امکان داره یک تلفن یا آدرس امیل بدین من سوالهام زیاده تلفنی بپرسم .اگر هم که نمشی همینطور تو انجمن مطرح کنم.
    من منتظر هستم
    دوست من سلام

شما نسبت من لطف دارید ، از کلام پر ز اغراق شما کلام تشکر رو دارم

به نظر من سوالات شما سوال خیلی دیگه از دوستان هم میتونه باشه ، اگر لطف کنید و سوالاتتون رو در انجمن (همین تاپیک) مطرح کنید علاوه بر کمک به تاپیک ، کمک بزرگی به دیگر دوستان کردین

موفق باشید

التماس دعا:43:

یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

با سلام
    با تشکر
    vioman جان لطفا به سوال من هم جواب بده.
    دوست عزیز سلام

عذر خواهی میکنم بابت تاخیر

ای کاش میگفتین که قصد رکورد چه نوع آهنگ هایی رو دارید.

ممکنه شما تصمیم داشته باشید که اتود ها و مشق ها روزانه رو ضبط کنید و اونهارو آرشیو کنید یا اینکه برای مقایسه کنار هم بگذارید.

یا شاید تصمیم داشته باشید قطعاتی رو که اجرا میکنید رو برای هدف خاصی که نیاز به کیفیت بالا داره رکورد کنید.

شرایط ، تجهیزات هزینه ی هر کدام از این روش های بالا متفاوته

معمولا برای ویولن از میکرفون های اینچنینی استفاده میشه

این میکرفون ها یا به بدنه ی ساز متصل میشن یا به تیل پیس.

برای کار های معمولی این میکرفون ها با چیپ صوتی مادربورد خوب جواب میدن اما برای کارهای حرفه ای شما نیاز به یک کارت صوت ، یک مکان مناسب و در صورت نیاز علاوه بر میکرفون مخصوص به یک میکروفون کندنسر خوب (برای ضبط استریو) نیاز دارید.

من خودم وقتی میخوام اتود هارو برای مقایسه ضبط کنم از یک میکروفون خازنی خیلی کوچیک استفاده میکنم ، چون راستش حوصله ندارم هر لحظه کارت صورت روشن کنم و خیلی حساسیت به خرج بدم.
    البته برای کارهای جدی تر این روش جواب نمیده

من این مدل میکروفون هارو با یک سیم از یک سوردین لاستیکی رد کردم

وقتی سوردین رو روی خرک قرار میگیره به بهترین نحو صدا رو انتقال میده ، البته صدا تا حدودی به خاطر ساختار سوردین مات میشه .
    برای حل این مشکل میتونید میکروفون رو نزدیک سوراخ F قرار بدید و کلا سوردین رو فراموش کنید
    تنها ضعف این روش اینه که پیزیکاتو های دست چپ به خوبی به میکرفون نمیرسه .

این توضیح برای یک روش ساده بود که حداکثر 5 هزار تومان هزینه میبره

اگر این روش رو مناسب ندیدید بفرمایید سطح کاریتون در چه حدیه تا با هم به نتیجه ی مناسب برسیم

زندگیتون پر نغمه

یا علی
    Last edited by vioman; 06-07-2009 at 03:50.

10. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    من مي خام صدي خودمد با كيفيت روي كامپيوتر ضبط كنمولطفا راهنمايي كنيد از چه سخت افزار ونرم افزاري مي تونم استفاده كنم.با تشكر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •