تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 73 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 723

نام تاپيک: بررسی فنی دوربینهای دیجیتال

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اولین باری که 720dpi میشنوم!!!!
    Sx200 با 180dpi عکس میگیره نه 720dpi
    شاید منظورت 72 dpi هستش که عدد مرسومیه...
    اشتباه از من بود همون 180 درست بود
    فیلمبرداری 720×1280 بود
    این فیلمبرداری کیفیت Hd چقدر حجم می گیره!! من نمی دونستم اینجوریه 4 دقیقه فیلم 400 مگ می شه! اینجور که به درد نمی خوره
    این دوربین تنظیمات دستی زیادی داره و من هم زیاد با روش های دستی آشنایی ندارم
    جایی دفترچه راهنمای فارسی این دوربین گیر نمی یاد دانلود کنم؟
    یا در این انجمن توضیحاتی در رابطه با تنظیمات دستی بیان نشده؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    با کمال تشکر
    لطفا میشه بگین دقیقا باید چی کار کنم؟
    من متاسفانه زمان اندکی ندارم و توضیح کل قضیه طولانیه؛ ایشالا دوست دیگه ای این کار رو بکنه.. اگه تسلط به انگلیسی داری سایت های زبان اصلی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن.. یا مثلاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فارسی.
    اشتباه از من بود همون 180 درست بود
    فیلمبرداری 720×1280 بود
    این فیلمبرداری کیفیت Hd چقدر حجم می گیره!! من نمی دونستم اینجوریه 4 دقیقه فیلم 400 مگ می شه! اینجور که به درد نمی خوره
    این دوربین تنظیمات دستی زیادی داره و من هم زیاد با روش های دستی آشنایی ندارم
    جایی دفترچه راهنمای فارسی این دوربین گیر نمی یاد دانلود کنم؟
    یا در این انجمن توضیحاتی در رابطه با تنظیمات دستی بیان نشده؟
    فیلمبرداری HD : دوست خوبم، دوتا ضرب المثل طلایی داریم که یکی اش مربوط به این قضیه اس؛ میگه: "هر که بامش بیش برفش بیشتر" .. خب اگه قرار باشه با کیفیت تر فیلم بگیره، این کیفیت بالاتر رو بخاطر ثواب راه خدا که اضافه نکرده، در نتیجه اش سایز فیلم هم بزرگتر میشه و روی یه مقدار محدود حافظه فیلم کمتری جا میشه...

بنابراین نمیشه در یه لحظه با لفظ "بدرد نمیخوره" کل زحمات کسانی که فن آوری مذکور رو ایجاد کردن از بین برد.. بهتره بگیم بستگی به کاربر داره و طبق شرایط مختلف، میتونه مناسب یا نامناسب باشه..

وگرنه قطعاً حق با شماست و من خودم هم به خیلی از دوستان که دنبال HD هستند میگم ، آخه شما مگه میخوای اینو توی TV چند اینچ نمایش بدی که هی میگی فولHD ... بنابراین مهمترین نکته اینه که فرد نیازهاش رو بشناسه..

//

بحث تنظیمات دستی، در یه خط و دو خط نمی گنجه .. بهرحال در مورد خیلی از واژه های کلیدی مثل شاتر ، دیافراگم و... کافیه با واژه های کلیدی مثل آموزش+عکاسی+شاتر مثلاً سرچ بزنی...

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

عکس گرفتن با دوربین از خورشید و لامپ های بسیار پرنور باعث صدمه به سنسور دوربین میشود؟؟

5. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    بین دوربین SLR و DSLR چه تفاوتی وجود داره؟
    اصلا تفاوت دارن!؟!

......................
    به اخرین نتیجه ای که رسیدم تفاوتی ندارند!
    Last edited by ''EHSAN''; 22-02-2010 at 19:59.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

آقا هر کار می کنم دوربینم تبدیل بشه به وبکم نمی تونم دوربین رو کامپیوتر می شناسه و به راحتی می تونم وارد عکسها و فیلمها بشم ولی هر کار می کنم لنزش بیرون نمی یاد تبدیل بشه به وبکم سی دی دوربین هم نصب کردم sx 200

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    با کمال تشکر
    لطفا میشه بگین دقیقا باید چی کار کنم؟
    احسان جان اگه هنوز دنبال این قضیه هستی.. من واسه ات دنبال کردم بحث ورژن های مختلف رو.. ظاهراً برای ورژن 1.00 دوربین این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده.. اما اونایی که ورژن جدیدتر رو دارن v1.02 (GM1.02B) باید صبر کنن..

(روش تعیین ورژن هم که توی اون پستی که لینک دادم هست)

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عکس گرفتن با دوربین از خورشید و لامپ های بسیار پرنور باعث صدمه به سنسور دوربین میشود؟؟
    اگه برای مدت طولانی نوردهی صورت بگیره، شاید... آخه مساله اینه که سوال شاید خیلی مهم نباشه.. فرض کن من بگم فیفا گفته اگه بیش از 15 ثانیه بگیری رو به خورشید خراب میشه، چه شرایطی کاربری ای وجود داره که بخوایم در حد ثانیه به خورشید نوردهی کنیم!...

یا شاید دوربین به دوربین فرق کنه.. یعنی من خونده ام که طرف دوربین رو گرفته رو به دوربین و حدس میزنه که در نتیجه اون خراب شده باشه..

من فکر می کنم ساده ترین جواب این باشه که دفترچه راهنمای دوربین رو بخونیم و ضمناً پیش خودم هم اینطور فرض می کنم که هرچیزی که چشمم رو اذیت کنه میتونه دوربین ام رو هم اذیت کنه! .. وگرنه میشه بحث فنی کرد که "آقا! دوربین یه حداکثر نوری رو می پذیره و در نتیجه هرچقدر هم خورشید نور شدید بتابونه.. " ..
    آقا هر کار می کنم دوربینم تبدیل بشه به وبکم نمی تونم دوربین رو کامپیوتر می شناسه و به راحتی می تونم وارد عکسها و فیلمها بشم ولی هر کار می کنم لنزش بیرون نمی یاد تبدیل بشه به وبکم سی دی دوربین هم نصب کردم sx 200
    خیلی وقتا قابلیت وبکم نیاز به نصب درایور و نرم افزار مخصوصی داره که همراهشه.. این کار رو کردی؟ (چون گفتی CD دوربین رو نصب کردی .. متوجه نشدم که دقیقاً چیا رو نصب کردی)

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بین دوربین SLR و DSLR چه تفاوتی وجود داره؟
    اصلا تفاوت دارن!؟!

......................
    به اخرین نتیجه ای که رسیدم تفاوتی ندارند!
    اصل فرقشون اینه که DSLR سنسور دیجیتال داره (cmos و ccd) و SLR فیلم عکاسی... هر فرق دیگه ای از همین فرق اساسی ناشی میشه... مثلاً بحث هزینه هر عکس که در SLR حسابه، اما در DSLR شما میتونی یه کارت حافظه رو 100 بار استفاده کنی! .. ضمناً بخش زیادی از هزینه پردازش هم در DSLR ها حذف میشه..

در ادامه بحث پردازش، شما میتونی با DSLR پردازش سریع داشته باشی و صحنه رو از دست ندی به قول معروف.

یا مثلاً در SLR حساسیت به نور براساس فیلمی که استفاده می کنی معنی داره.. فیلم ایزو800 اگه بذاری، یعنی تا آخر با همین حساسیت پیش میری، اما توی DSLR شما میتونی حساسیت رو دستی تنظیم کنی و کنترلت بیشتره.

13. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

اگه برای مدت طولانی نوردهی صورت بگیره، شاید... آخه مساله اینه که سوال شاید خیلی مهم نباشه.. فرض کن من بگم فیفا گفته اگه بیش از 15 ثانیه بگیری رو به خورشید خراب میشه، چه شرایطی کاربری ای وجود داره که بخوایم در حد ثانیه به خورشید نوردهی کنیم!...

یا شاید دوربین به دوربین فرق کنه.. یعنی من خونده ام که طرف دوربین رو گرفته رو به دوربین و حدس میزنه که در نتیجه اون خراب شده باشه..

من فکر می کنم ساده ترین جواب این باشه که دفترچه راهنمای دوربین رو بخونیم و ضمناً پیش خودم هم اینطور فرض می کنم که هرچیزی که چشمم رو اذیت کنه میتونه دوربین ام رو هم اذیت کنه! .. وگرنه میشه بحث فنی کرد که "آقا! دوربین یه حداکثر نوری رو می پذیره و در نتیجه هرچقدر هم خورشید نور شدید بتابونه.. " ..

)
    منم از دفترچه دوربینم اینو خوندم که نورهای بسیار پر نور مثل خورشید باعث صدمه دیدن CCD دوربین میشود.
    یعنی دیگه از غروب عکس نگیرم؟؟
    درضمن از شما متشکرو که برای سواله وقت میزارید و اونا جواب میدید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم از دفترچه دوربینم اینو خوندم که نورهای بسیار پر نور مثل خورشید باعث صدمه دیدن CCD دوربین میشود.
    یعنی دیگه از غروب عکس نگیرم؟؟
    درضمن از شما متشکرو که برای سواله وقت میزارید و اونا جواب میدید.
    با سلام به دوستان عزیز

از دوستی که این سوال رو مطرح کرد تشکر میکنم چون سوال خودم هم بود . پس عکسهایی از طلوع و غروبی که می بینیم رو چطور گرفتن؟ ایا باید از فیلتر استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته چه نوع فیلتری؟

با سپاس فراوان

کامیاب و پاینده باشید

V

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •