دقیقا مساله همینه! اگه یکم عکسها رو رنگی و خوشگلتر میگرد کسی بهش خورده نمیگرفت
ضمن اینکه تو چند تا فروم خارجی هم من دیدم که میگفتن با آپدیت فرم ویر کیفیت عکس دوربین بالا میره.
دقیقا مساله همینه! اگه یکم عکسها رو رنگی و خوشگلتر میگرد کسی بهش خورده نمیگرفت
ضمن اینکه تو چند تا فروم خارجی هم من دیدم که میگفتن با آپدیت فرم ویر کیفیت عکس دوربین بالا میره.
هر کاری بگین من کردم..دو بار آپ کردم....قسمت تنظیمات دوربینش هم خیلی پیشرفته نیست..و بزرگترین مشکلش اینه که کنتراستش پاییه...ولی از نظر من..اگه دوربین رو کنار بذاریم...جی 900 از هر نظر عالیه...دوربینش هم تا جدی نیاز رو برطرف میکنه ولی به قیمتش نمی ارزه..
Last edited by senjin; 09-10-2008 at 19:06.
راست میگه عکساش ار 990 بهتر نیست. خداییش هیچ دوربینی بهتر و با کیفیت تر از 810 ندیدم که ندیدم...
New G900 Firmware R6J825
PDA software version:
1203-8784 R6J825
Phone software version:
1203-6566 R9M003
Bluetooth software version:
1200-5567 R1F02
CDA version:
1204-3148 R6J825
As reported in Esato forum, the performance in the menu has been increased. Other improvements still unknown though..
طبق گفته سایت esato کارایی در منو بهترشده و بقیه موارد هنوز مشخص نشده شما ببین version گوشیت چیه و اگه نیاز به اپدیت داره اپدیتش کن
دوربین p1 و p990 و w960 هک شده و تونستن فیلبرداریشو از 15 فیم به 30 فریم ارتقا بدن و کیفیت و سایز عکس هم خیلی بهتر شده و تازه این در شرایطی هست که هنوز خود درایور دوربین اصلی رو نتونستن پیدا کنن ببین اگه اونو پیدا کنن چی میشه و یه جا دیگه هم خوندم که دوربین g900 هم هک شده چون g900 با اونا فرق داره
کدوم 810؟ w810 یا k810 ؟؟؟؟
من خودم w810 داشتم و درایور دوربینش رو عوض کرده بودم چنان عکسی میگرفت که دهن همه باز میموند
اون درایور دوربینی که روش ریخته بودم میتونستی تمام مقادیر مثل iso و exposure و brightness و... بصورت دستی تنظیم کنی و عددش رو هم ببینی حتی میتونستی رنگ ابی یا قرمز یا سبز و زرد هم به عکس اضافه کنی و بعد عکس بگیری و focus دستی و بینهایت هم داشت و تنظیم دستی سرعت شاتر و .... که الان درست یادم نمیاد یادش بخیر
k810 هم که اصلا جای هیچ حرفی باقی نمیذاره و علاوه بر کیفیت عالی سرعت شاتر خداست
ولی در کل همون k850 هم که اول امده بود همه از کیفیت عکس ناراضی بودن تا اینکه با یه اپدیت خفن شد k850 ای که همه میشناسن
منظورم همون w810 خومون بود خدا بیامرزتش. آخه شما رفتی سری جی خریدی بعد گیر میدی به دوربینش! اگر برات اینقدر مهمه باید سایبرشات میخریدی.
البته من g900 ندارم ولی مطمئنم دوربینش درست میشه با اپدیتهای بعدی
جی 700 رنگ جدیدش اومده قهوه ای تیره که خیلی خوش گله راستی کسی از بکس جی 700 نخریده آیا مشکل خاصی داره؟؟؟؟؟
راستی شما کجا دیدی کدوم مغازه؟ چند میگفت؟
آقا دمت گرم..آیا تو مغازه ای چیزی دیدی و دستت گرفتی یا توی اینترنت دیدی؟ چون توی اینترنت فیک بود و یک انجمن دیگه خودشون رنگ رو با برنامه عوض کرده بودن!
اگه توی مغازه دیدی آیا دوربین داشت یا خیر؟ چون بیزنس ادیشن همین رنگ هست و دوربین هم نداره!
آره من توی مغازه توی پاساژ اعلائدین دیدم دوربین هم داشت ورژن بیزینسش هنوز نیومده
اینم عکسش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)