سلام من فريمور جديد N73 را ريختم ولي در هنگام عكس گرفتن در وضعيت silent باز هم صداي دوربين مي ايد ايا باز هم مجبورم باز هك كنم از روش هك قديمي
سلام من فريمور جديد N73 را ريختم ولي در هنگام عكس گرفتن در وضعيت silent باز هم صداي دوربين مي ايد ايا باز هم مجبورم باز هك كنم از روش هك قديمي
اين قابليت فقط در پروداكت كد انگليسي وجود داره(هر جا رفتم اونايي كه انگليسي فقط داشتن گفتن قطع ميشه)....!!!!!!!!!!!!
درسته.
منم که با پروداکت انگلیسی آپدیت کردم موقع silent صدای عکسبرداری کاملا قطع میشه.
مي دوني چرا.......چون عربا به خاطر اينكه سوء استفاده مي كنن اومدن اين كارش كردن(مثل جريان بلوتوث كه تو كشورشون ممنوعه)![]()
با سلام چاکریم.تایپکتون بسیار عالیه اما من یه مشکل دارم.nsu و فایل آپدیت رو دانلود کردم اما موقعی که گوشی رو وصل میکنم nsu می خواد به اینترنت وصل بشه که پیغام میده چه کار کنم؟
شما فایل های اپدیت رو در ادرس مربوطه جایگزین کردید؟؟
اون پيغامه مهمه يك عكس ازش بزار تا بگم مشكل چيه....؟؟؟؟؟
من خودم می تونم اپدیت کنم یا باید بدم بیرون برام این کار رو بکنن؟
من ویندوز ویستا دارم وقتی فریمور فایل ها را دانلود کردم این مسیر را که بهش میدم Drive Windows:\Programdata\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\برنامه NSUپیغام خطا میده که باید به اینترنت وصل بشی ؟ میشه یه آدرس جدید واسه ویستا بذاریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا خودتم مي توني آپديت كني......به صفحه اول همين تاپيك مراجعه كن آموزشش هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)