تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 223 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 2222

نام تاپيک: سينما 4 ، سينما اقتباس ، فیلم سینمایی شبکه 3 و 1 (گفتگو و معرفي فيلم ها)

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب چرا همین رو فارسی ننوشتی؟؟؟
    بعضی چیزها فارسیش ترجمه نشه قابل فهم تره چون معادل مفهومی درست نداره ، البته به عقیده ی بنده !
    ما کلا 5 نوع ریت داریم که درجه R یکی مانده به آخره اگر فرصت داشتم کل این دسته بندی ها رو با شرحشون تو یک تاپیک می نوشتم یا اصلا شما بنویسید !
    این دسته بندی ها تنها از سوی جمعیت فیلمسازان آمریکایی "The Motion Picture Association of America" تایید می شه ، پس خیلی بهش اعتباری نیست چون مثلا درجه RG 13 مثلا در ایران آخر مشکل اخلاقیه

برای اطلاعات جالبی در همین ضمینه سایت --www.filmratings.com-- پیشنهاد خوبیه ضمن اینکه تو ویکی پدیا هم لیست اکثر فیلمها بر مبنای ریت هاشون هست

خب خوش باشید

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این عکسایی که گذاشتی از هر توضیح و تفسیری بهتره

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بلاخره فیلم سینمایی کودک را دعا کنید اماده ی پخش شد.
    زحمت معرفی فیلم رو قبلا هکتوریست جان کشیدن.برای اطلاعات بیشتر برید به لینک زیر...
    فردا از سینما ماورا ء

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوتا نکته :

-توی ایام دهه ی فجر سینما یک تعطیل ...چون هر شب فیلم داستانی از نفس افتاده که یک سریال ایرانی هست پخش میشه.
    -به مدت ده روز شبکه ی چهار هرروز حوالی ساعت چهار بعد از ظهر مستندی تحت عنوان "پشت پرده "پخش میکنه
    این مستند به فیلم های هالیوودی که به سفارش پنتاگون ساخته میشن می پردازه ( فیلم هایی که توش مسلمون ها بد جلوه داده شدن و امریکایی هانیروی برتر و خوب )
    این مستند حدود یک ساعته که نیم ساعتش خلاصه ی فیلم هست و بقیش نقد و بررسی...
    امروز فیلم BlackHawkDown رو نقد کردن ... یه فیلم نظامی یا جنگی با جلوه های ویژه بسیار خوب با کارگردانی
    Ridley Scott (کارگردان فیلم گلادیاتور )
    خلاصه اگه وقت کردین و یادتون بود دیدنش خالی از لطف نیست.

موفق باشین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تو جام جم خوندم فیلم این هفته بودای کوچک !!! البته اگر نبود اشکالی نداره ، هر وقت خواست اینو بزاره این پست رو لینک میکنیم. خوبه؟؟؟

Little Buddha

کارگردان : Bernardo Bertolucci

بازیگران :
    Keanu Reeves
    Chris Isaak
    Bridget Fonda

مدت زمان : 140 دقیقه
    محصول : 1993 فرانسه ، انگلیس ، لیختن اشتاین ( ! )
    ژانر : درام

درباره فیلم :

هسته اصلی فیلم برناردو برتولوچی سئوالاتی را درباره اعتقادات آدمی مطرح میکند. آیا آدم ها میتوانند حیات دوباره و تولد مجدد را به عنوان راه حلی منطقی و قابل قبول برای مسائلی که پس از مرگ اتفاق می افتد، پیش رو گیرند؟ آیا می توان به آن اعتقاداتی باور داشت که در جستجوی کشف رمز و راز مربوط به زندگی هستند؟
    و مهمتر از همه این که آیا ما در مقام بیننده می توانیم کیانو ریوز را در نقش کسی مثل بودا باور کنیم؟؟؟

فیلم دو قصه را در دل یک فیلم تعریف می کند. قصه اول درباره گروهی راهب است که در جستجوی پیدا کردن روح معنوی بودا هستند. در این قسمت از فیلم دو بازیگر اصلی فیلم یعنی بریجیت فوندا و کریس ایزاک بازی میکنند.
    قصه دوم هم یک فلاش بک طولانی درباره زندگی یک شاهزاده به نام سیدارتا (که نقش آن را کیانو ریوز بازی می کند) است . او بزودی رهبر معنوی اهالی منطقه میشود و نام بودا را برای خود انتخاب میکند.

در آخر از نگاه کارشناسان انتخاب بازیگران برای این فیلم ، نسبت به محتوای آن بسیار بی ربط بوده و کاراکترها نمیتوانند به خوبی با بیننده ارتباط خوبی برقرار کنند.
    Last edited by Hectorist; 04-02-2007 at 13:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یه زمانی از این جناب بلخاری متنفر بودم. البته نه الان ، چون فهمیدم که واقعا آدم پرمغز و عالمیه.
    اصلا این آدم جون میده واسه نقد این جور فیلمها که به مذهب و فرقه و مهمتر از همه مسیحیت اشاره داره.

ولی یه نکته فیلم دیشب برام مبهم بود. چه جوری فرزندی پاک از بستر شهوت متولد میشه ؟ البته باز هم بگم که قسمتی از جوابم رو گرفتم. اینکه شاید به این دلیل باشه که کسی که بچه رو نگه می داره آدم پاکیه و این بچه به وسیله اونه که تونسته انقدر به طور مثبت رشد کنه. نکته جالب هم اینه که مگی پرستار بود. پرستاری دلسوز و مهربان.
    یه قسمت دیگه هم از فیلم رو خیلی برام جذاب بود. قسمتی که به طور کامل در بحث دیشب بهش اشاره نشد. اگه توجه کرده باشین ما در سه قسمت از فیلم با فرستادگان خدا یا همون فرشتگان در باطن آدمی مواجه میشیم.
    یکی قسمتی که پلیسه از خدا میخواد بهش کمک کنه و مرد سیاهپوستی که برای نظافت به داخل اتاق میاد و به اون امید و دلداری میده. ( در این قسمت دوباره متولد شدن گلهای یاس رو به خاطر وجود فرشته و امیدی که به پلیسه میده میبینم. در صورتی که دکتر بلخاری یه برداشت دیگه کرده بود. هر کی یه برداشتی داره دیگه )
    در قسمت دوم وقتی که مگی داره با ماشین از روی پل به دریا سقوط میکنه ، مردی برای کمک اون میاد که بدون هیچ دلهره و ترسی دست مگی رو میگیره و به اون کمک می کنه تا از ماشین بیرون بیاد و سریعا از اونجا دور میشه که این دور شدن در هر سه قسمتی که میگم وجود داشت.
    و در قسمت سوم که به نظرم زیبا ترین و به موقع ترین امداد خدا به وسیله فرشته بود ، قسمتی که مگی با کدی می خوان سوار مترو بشن و در مترو در هر حال بسته شدنه ، جایی که دیگه هیچ امیدی نیست و در لحظه آخر یه فرشتست که با چترش در رو برای اونا باز نگه میداره.

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام،
    عزیزان دیشب تصویر خدا ظاهراً سانسور شده بود!
    ممکنه یه عکسی از سکانس آخر فیلم اونجایی که خدا یا نمی دونم کی میاد بگذارید.
    به نظر می رسه تلویزیون اون قسمت رو نشون نداد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام،
    عزیزان دیشب تصویر خدا ظاهراً سانسور شده بود!
    ممکنه یه عکسی از سکانس آخر فیلم اونجایی که خدا یا نمی دونم کی میاد بگذارید.
    به نظر می رسه تلویزیون اون قسمت رو نشون نداد.
    احتمالا داری فیلم سینما و ماورا رو میگی !!!
    اولش نفهمیدم منظورت چیه ولی الان دیگه میدونم منظورت مجسمه ایه که آخر فیلم کنار کدیه .
    تعبیری که تو از این قسمت فیلم کردی اشتباهه. نه به خاطر این که من برداشت دیگه ای داشتم. بلکه به این خاطر که کارگردان نمیتونه یه همچین کاری بکنه و صد درصد میره زیر تیغ منتقد و هر کسی که فیلم رو میبینه.
    در کل سکانس آخر فیلم که با اون مجسمه کامل میشه ، میخواد بگه که در هر صورت نبرد خیر و شر پایان نمیگیره . هنوز خطری هست و هنوز پشتوانه ای مانند مسیح و تاریخی کهن که پدر ( مسیح ) فرزندانش ( انسانها ) رو حمایت میکنه و این یک جور امیدِ . اما باز هم این رو نباید فراموش کرد که شیطان هم هنوز هست .
    چهره کدی در کنار مجسمه که شمشیری تو دستشه و سرمایه انسان مسیحیه خیلی جالبه ، مخصوصا این که سکانس آخر به صورت Slow Motion بیان شده و بادی که موهای کدی رو تکون میده به همراه ( اگه اشتباه نکنم ) پرنده هایی که به سوی هوا پرواز میکنند یک اثر هنری ناب رو به وجود آورده.

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام دوست عزیز، بله فیلم «کودک را دعا کن» رو عرض می کنم.
    من بد مطرح کردم. سکانس شاید یکی مونده به آخر.
    جایی که کدی داره مادرش رو ( یا خاله شو) شفا میده. بالای سرشون یه چیزی ظاهر میشه که من به نظرم تلویزیون نشون نداد. منظورم اون چیز بود. فقط آخرش رو نشون داد که یه نورایی داشتند میرفتند.
    شما نمی دونید اینجا در فیلم اصلی چی نشون داده؟

یک نکته جالب:
    اگه یادتون باشه، وقتی مگی توی بیمارستان بستری بود و می خواست در بره از در اتاق به بیرون نگاه کرد دید نگهبانه به یه پرستار گیر داده! ولش هم نمی کنه. خلاصه از همین فرصت استفاده کرد و در رفت.
    وقتی اومد نزدیک، نگهبانه داشت به پرستاره می گفت: «خواهش می کنم بگذارید من دکتر رو ببینم!!» یعنی این جوری دوبله شده بود. ولی به نظر من، با توجه به طرز نگاه و سریش شدنش یه چیزای دیگه داشت از پرستاره می خواست!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما نمی دونید اینجا در فیلم اصلی چی نشون داده؟
    درسته به نظر من هم یه تیکه فیلم پرید!!!حالا کجا و برای چی خدا عالم است.من توی گوگل یه سرچ کوچولو
    کردم ولی چیزی دستگیرم نشد.
    اگه یادتون باشه، وقتی مگی توی بیمارستان بستری بود و می خواست در بره از در اتاق به بیرون نگاه کرد دید نگهبانه به یه پرستار گیر داده! ولش هم نمی کنه. خلاصه از همین فرصت استفاده کرد و در رفت.
    وقتی اومد نزدیک، نگهبانه داشت به پرستاره می گفت: «خواهش می کنم بگذارید من دکتر رو ببینم!!» یعنی این جوری دوبله شده بود. ولی به نظر من، با توجه به طرز نگاه و سریش شدنش یه چیزای دیگه داشت از پرستاره می خواست!! __________
    به این میگن دقت نظربالا...من که زیاد توجه نکردم ولی انشالله که چیزی نبوده...

میگم بلاخره بعد از یه مدت بلاخره این سینما و ماورا یه فیلم ماوراءی قشنگ گذاشت.
    اینم اضافه کنم که واقعا اقای حسن بلخاری رو دوست دارم.یه برنامه ای هم ایشون داشتن شبکه ی یک ساعت سه ی شب
    در مورد شیطان پرستی اسلام مذهب های مختلف و ...همیشه این برنامه رو نگاه می کردم و از اطلاعاتش استفاده می کردم.
    در عوض مجری برنامه ی سینما ماوراء همون پیرمرده یه ادمی که اصلا حرف هاش به دل نمی شینه.
    توی برنامه پشت پرده به عنوان کارشناس دعوتش کرده بودن اصلا نذاشت بقیه ی کارشناس ها صحبت کنن.انقدر توی حرف هاشون پرید
    و چرند گفت تا برنامه تموم شد.(اصلا ادب نداره این بشــر )

موفق باشید

موفق باشید
    Last edited by S@eid; 05-02-2007 at 23:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •