سلام، دنبال هدفونی بلوتوثدار میگردم که گیره دار هستن و پشت گوش وصل میشن یا اگه به اون سبک چیزی وجود نداره، هدفون با سایز کوچیک ولی کیفیت قابل قبول
قیمت هم زیر 50-60 هزار تومن
ممنون از توجهتون
سلام، دنبال هدفونی بلوتوثدار میگردم که گیره دار هستن و پشت گوش وصل میشن یا اگه به اون سبک چیزی وجود نداره، هدفون با سایز کوچیک ولی کیفیت قابل قبول
قیمت هم زیر 50-60 هزار تومن
ممنون از توجهتون
منم دنبال يه هدفون با اين مشخصات و قيمت هستم ولي In Ear باشه خيلي خيلي بهتره! البته اگر وجود داشته باشه همچين چيزي
سامسونگ داره فکر کنم حدود100 تومن اسمش رو نمیدونم
این خوبه؟!
*شوخی*
کارای بلوتوث کمیابه و ضمناً "تک" هستش.. به این معنا که شاید یه مغازه داشته باشه و بغلی نه! .. شاید امروز داشته باشه و فردا نه! ... شاید یه دونه بیشتر نداشته باشه! ... بنابراین باید پاشنه کفش رو ور بکشی و بگردی توی پاساژهای کامپیوتری ... در همین رابطه مغازه های موبایل رو هم سر بزنید ... مثلاً پاساژ ایرانیان (ضلع جنوب شرقی میدان ولیعصر) یه سری کارای مارک Jabra من پشت ویترین دیده ام که هنوزم هستند... چک کنید حتما که مارک خوبیه .. پاساژ پایتخت هم حتماً گزینه های خوبی گیر میاد .. قیمت هم به 70 تومن تا 100 تومن فکر کنید.. پایین تر از این شاید از نظر کیفیت نیارزه.
سلام ...
این HD 800 الان توی ایران پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟ برای Ipod Touch یا Nano و یه استفاده ی معمولی این بهتره یا px100 یا ep630 ببخشید اینقدر تنوع داشت ولی ممنون می شم جواب بدید ...
![]()
بهم نمیخوره آمپدانس این هدفون خیلی بالا هست این هدفون بیشتر بدرد کار استدیو ومیکس میخوره
ولی میشه به پخش کننده های همراه وصل کرد به شرط این که از آمپلیفایر های لامپی(tube amp) مثل
و یا آمپلی فایر های هیبریدی مثل
و فکر نکنم آمپلی فایر های حالت جامد بتونه این هدفون وحشی رو مهار کنه ,حد اقل من ندیدم
احتمالا اگه این ها روبه پخش کنندت وصل کنی احتمال داره که بتونه اون هدفون رو درایو کنه
ولی عموما کسی این همه خرج برای ipod نمیکنه اصلا ارزشش رو نداره چون خروجی فوق الاده ای نداره
, و حداقل باید 1000 دلار برای آمپلی فایر بزاری کنار و اون هدفون غیر ممکنه تو ایران زیر 2 میلیون بدن حالا میخواد قیمتش خارج از ایران هر چه قدر باشه.
Last edited by peaceful1; 25-04-2010 at 18:00.
قضیه این Hd800 چیه، بخش دیگه تالار هم دوستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود؟
بهرحال همونطور که رفیقمون بخوبی توضیح داد و منم در اون پست که لینک داده ام گفته ام برای استفاده معمولی میشه خیلی گزینه های ساده تر و ارزونتری خرید و راضی هم بود (ایشالا).. مثل همین گزینه هایی که اسم بردی...
سلام ...
ممنون این HD 800 رو هم چون شناختی نداشتم و یکی از دوستام معرفی کرده بود گفتم همین جوری بپرسم ...
میگم شما یه هدفون 30-35 تومنی سراغ داری با این امکانات :
1- صداش بیرون نره
2-برای خواب و ورزش اذیت کننده نباشه ...
3-کیفیت و ولوم صداش خوب باشه
4-برای استفاده ی طولانی مدت به خش خش نیفته
5- توپ باشه دیگه
ممنون ...
![]()
ex35 سونی هستش که 28 تومنه ....
ep650 از کریتیو هستش 30 تومن ....
ep830 هستش 50 تومن ولی تو که میخوای هزینه کنی هدفون بگیری بنظرم یه چیز خوب بگیر که دیگه بعد از چند ماه هم هنوز باش حال کنی ...
بنظرم بودجتو به 50 برسون 830 رو بردار ...
دوستان کمک.
یه هدفون بهم معرفی کنید که تو حذف صداهای مزاحم محیط تک باشه.البته نه از اون گنده منده ها!هدفون معمولی و لی با قابلیت حذف صداهای بیرون.
در ضمن کیفیتش هم هرچه خوبتر بهتر
بودجه زیر 50 فعلا ولی شما بگید تا ببینیم چی میشه.اولویتم در مدلهای مشابه ارزون تر بودنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)