اللهٌ اعلم!!!!
دونقطه دی.![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
اللهٌ اعلم!!!!
دونقطه دی.![]()
یعنی من اگه بخوام سرعت 256 بگیرم یه گواهی اشتغال به تحصیل لازمه از دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
والا قانونن که همینطوره.
Last edited by Hamid_311; 16-01-2009 at 14:37.
آقا لطفا یکی این سایت پیشگامان رو بده؟
راستی من تو خرازی هستم و می خوام adsl بگیرم. برای سفارش پیشگامان به کجاها می تونم مراجعه کنم؟
سلام دوست عزیز اگه چند صفحه قبل را میخوندی سایت را پیدا میکردی
به هر حال بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي اينجا هست كه بتونه به من كارت تخفيف شاتل بده؟ ممنون مي شم. من نمي تونم پيام خصوصي بدم. اگه كسي داره به ايميل من خبر بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي اينجا هست كه بتونه به من كارت تخفيف شاتل بده؟ ممنون مي شم. من نمي تونم پيام خصوصي بدم. اگه كسي داره به ايميل من خبر بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آ قاي sagh_moha گفته بود مي تونه جور كنه ولي من نمي تونم پيغام خصوصي بدم...
دوستان من اگه بخوام از شاتل 512 بگیرم لیسانس رو قبول میکنن؟! من دانشجو بودم ولی فارغ التحصیل شدم.ممنون.
سلام دوستان
منم اگه خدا بخواد و بشه می خوام adsl بگیرم. ولی فکر کنم فقط چند تا شرکت منطقمونو ساپورت کنن آخه ما 771 هستیم پایین شهر دو نقطه دی.
حالا می خوام بدونم میشه از پیشگامان که جدید اومده 512 گرفت؟ من می خوام ارزون بشه ولی سرعتش پایین نیاد اما حاضرم محدودیت دانلود داشته باشه.
حالا اگه 512 ندادند، یا گرون بود میشه بگید دوستانی که 128 یا 256 دارن، سرعت دانلودشون چقدره؟ در ضمن برای مودم و نصب حدودن چقدر باید خرج کنیم؟
ممنون از همتون
مرکز شما منتظریه و خوشبختانه مرکز منتظری از مراکز راه اندازی شدۀ پیشگامانه.
مراکز راه اندازی شدۀ پیشگامان (تا این لحظه):
ردانی، آقابابایی،خرازی، ولیعصر، منتظری، بهشتی، فیض و سپاهانشهر
مرکز بعدی:
رجایی
هدف : تمام مراکز اصفهان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)